Heller je napisao/la:Zadovoljan sam kolegicama.
to je najbitnije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Heller je napisao/la:Zadovoljan sam kolegicama.
Kod nas 100 muških 60 cura.Heller je napisao/la:Zadovoljan sam kolegicama.
Kod nas u grupi 23 8 haman, mada na predavanjima će biti više jer moja grupa spada u ovu brojniju grupu za predavanja, preko 100 će biti, dok u drugoj je manje. Ne valja to izgleda.Heller je napisao/la:KOd nas na godini od 40 15 djevojaka 6-7 kvalitetnih, zadovoljan sam.
De pusti budalu, vidiš da se zajebava.Momciluk je napisao/la:Joj u ovog belmina sve gluplja od gluplje izjave.. cuj teheran balije
Ma de ba bjezi kakve su to dodikovske izjaveBelminM23 je napisao/la:De pusti budalu, vidiš da se zajebava.Momciluk je napisao/la:Joj u ovog belmina sve gluplja od gluplje izjave.. cuj teheran balije
Moram predsjednika poštovati.Momciluk je napisao/la: Ma de ba bjezi kakve su to dodikovske izjave
Pa i jesi došao u Teheran u tkz. Bosnu, drugo kod vas tamo u R. Šumskoj, vas je Guardian, veliki vođa obučio, u toj vašoj državetini.BelminM23 je napisao/la:Kod nas u grupi 23 8 haman, mada na predavanjima će biti više jer moja grupa spada u ovu brojniju grupu za predavanja, preko 100 će biti, dok u drugoj je manje. Ne valja to izgleda.Heller je napisao/la:KOd nas na godini od 40 15 djevojaka 6-7 kvalitetnih, zadovoljan sam.![]()
Mah bježi gadna je stvar ovaj fakultet za početnike, treba se navikniti na to, ja sam onako slabo šta pohvato kako šta ide, al naučit će se polako.![]()
Jbt ko u Teheran da idem na fakultet, sve balije
Teheran nije nikako jer je Teheran najveci neprijatelj muslimanima.Momciluk je napisao/la:Ma de ba bjezi kakve su to dodikovske izjaveBelminM23 je napisao/la:De pusti budalu, vidiš da se zajebava.Momciluk je napisao/la:Joj u ovog belmina sve gluplja od gluplje izjave.. cuj teheran balije
Idi do studenske, jednom ja stavio zeljo **** i sad otisao u studensku da mi isprintaju onaj papir sa sifrom, napade me zena kaze kakva ti je ovo sifra ....Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ja izgubio sifru od ISSS-a, nece da mi posalju novu, kao nisam odgovorio na neko sigurnosno pitanje kad sam se prvi put prijavljivao. Fak d sistem
koji si ti bratMrWhite je napisao/la:Idi do studenske, jednom ja stavio zeljo **** i sad otisao u studensku da mi isprintaju onaj papir sa sifrom, napade me zena kaze kakva ti je ovo sifra ....Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ja izgubio sifru od ISSS-a, nece da mi posalju novu, kao nisam odgovorio na neko sigurnosno pitanje kad sam se prvi put prijavljivao. Fak d sistem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.