Al' ne bih da opet dođemo na raspravu o Klayu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gledam ih i dovoljno, jak su tim sve je to ok, ali ovaj matchup je los za njih.Clutch je napisao/la:Slabo pratiš Warriorse ove sezone.
Ima i to pravilo i to nije skok samo u cilindru,jer cilindar znaci da skaces samo "gore-dole",vec je bitno da se odrazis s obje noge...Ovo sto sam ja pominjao je nesto novo od prije nekoliko godina,ali jos uvijek nije bas 100% zazivjelo,jer je osjetljivo...kokuz je napisao/la:zar nije glavno pravilo toga, da možeš podići i stajnu nogu, ali samo ako skočiš u cilindru?NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo nisu koraci po novim pravilima,jer je dozvoljeno napraviti tzv. "centarski korak".Znaci kad stanes,dozvoljeno je napraviti korak i time podici pivot nogu.Vrlo je osjetljivo ovo pravilo i sudija ga bas mora dobro poznavati kako ga ne bi tumacio kao korake.
a ako skočiš naprijed, nazad ili u stranu, tada ti sviraju. uglavnom, slažem se za to gore, da je do sudija, i da je veoma osjetljivo, oni moraju prosudit u djeliću sekunde da li svirati ili ne.
Ma jok, bolji je Boobie defanzivac od Irvinga a i bolji suter za 3 poena, tako da Irving i nije bas bolja verzija Gibsonakemo10 je napisao/la:I ja sam pogledao nekih desetak utakmica i mogu reci da je Irving malo bolja verzija Daniela Gibsona.adriano_leite je napisao/la:Kawhi, naravno da Irving nije napredovao, moram tebe slusati jer si ipak pogledao 10 utakmica Irvinga za njegove 4 godine u ligi.
Kawhi je napisao/la:Ma pusti ih. Adriano je toliko u svom svijetu da po njemu ispade da je Irving nešto napredovao od rookie sezone, a posebno u ovoj zadnjoj. Hladno je Brona proglasio propalim nakon dvije tekme.Clutch je napisao/la:Pa šta je @Kawhi pogriješio?
Naravno da Bullsi nisu contender, niti je bilo ko drugi s Istoka. Cavsi bi mogli biti, mada teško u ovoj prvoj sezoni jer očigledno je da će trebati vremena za Blattov ofanzivni sistem, a i ono puno bitnije i teže za popraviti, odbrana im dosta šteka.
Po ovim Bullsicima ispade da jedino oni imaju probleme s povredama. Pacersi sa euroligaskom ekipom bez 2-3 glavna igrača i dalje PO ekipa na ovom istoku. Wade odmara počesto. Wizardsi bez Beala imali bolji omjer od Bullsa. Evo sad i Raptorsi ostadoše bez DeRozana.
Na zapadu ne znam nijednu od ovih boljih ekipa da nisu imali nekih problema od početka sezone. Warriorsi i Clippersi valjda najmanje.
@aleme nemaju dovoljno talenta da se nose s ekipama sa zapada koje mogu doći do finala. Imali bi da je MVP Rose tu. Da ne pričam o tome na sta ce im trenutno 2 najbolja igrača, Jimmy i Pau, ličiti do playoffa ako ih Thibs ne pričuva malo.
I trenutno ne možeš nikako izjednacit Rosea i Currya. Clippe im jesu dobar matchup, al šanse da oni prodju drugu rundu su nikakve. Mede bi ih jednostavno pojele.
Jesul po tebi bolji od Blazersa, Mavsa i Rocketsa.
@Bihfan gledacu večeras utakmicu po tvom izboru.
pa normalno da je odlican.IlCapitano je napisao/la:http://www.sbnation.com/nba/2014/11/26/ ... p-playoffs
Po meni odličan prijedlog za ukidanje konferencija, reorganizaciju rasporeda i najboljih 16 timova u playoffu.
Imaš zapadnu konferenciju za to.alemsa je napisao/la:pa normalno da je odlican.IlCapitano je napisao/la:http://www.sbnation.com/nba/2014/11/26/ ... p-playoffs
Po meni odličan prijedlog za ukidanje konferencija, reorganizaciju rasporeda i najboljih 16 timova u playoffu.
kud ce bolji PO nego od onog gdje igraju najbolje ekipe lige?
Slažem se, samo što je ovo prvi prijedlog koji vidim da ustvari rješava većinu problema osim standardnog da se samo ukinu konferencije u playoffu i da 16 najboljih upada. Opet bi timovi sa istoka imali prednost sa lakšim rasporedom, a problemi sa putovanjima bi bili ogromni.alemsa je napisao/la:pa normalno da je odlican.IlCapitano je napisao/la:http://www.sbnation.com/nba/2014/11/26/ ... p-playoffs
kud ce bolji PO nego od onog gdje igraju najbolje ekipe lige?
Jbg, s tobom se ne slažu ni komesar ni vlasnici dosta timova inače bi se davno ukinule konferencije. Lowe je pisao danas članak u kojem komesar i par vlasnika putovanje i organizovanje rasporeda, dvorana koje nisu uvijek slobodne, b2b utakmice, itd. navode kao razloge zašto je razgovor o ukidanju konferencija tek u povojima.alemsa je napisao/la:Ma kakva putovanja, to je najmanji problem, pa nije vise staromodno doba, kad su putovali autobusima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.