Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

muamerc
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la muamerc » 20 nov 2014, 18:22

Wisey je napisao/la:Kaže Vaha nisu ni razgovarali oko ugovora (plate), a kažu 'patriote' traži više nula.
Ako moze za djaba meni bi to bilo super. Svi zadovoljni. I Vaha i Savez.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 nov 2014, 18:27

Wisey je napisao/la:Kaže Vaha nisu ni razgovarali oko ugovora (plate), a kažu 'patriote' traži više nula.
Toliko se gluposti pisalo oko Vahe to u vezi para.Ljudi pisu sta im prvo naum padne,te nake cifre spominju,te lafo ako voli drzavu nek odmah prihvati te ovo-ono,nidje veze.Svako ko iole poznaje njegov karakter yebeni zna da covjek nedozvoljava ni gram improvizacije,nedozvoljava da mu se iko mjesa u posao ni po kojoj osnovi,totalni profesionalizam,ubija predanoscu,analiziranjem,studioznoscu.Njega je ustvari tesko pratiti,jos mu na sve dodas "muda" koja ima-frajer ne yebe zive sile u stanju se pobiti u sekundi,eto ti odgovora na pitanje kao sto se misli,nek dodje.Ubjedjen sam da ovi iz saveza sve to imaju na umu i da ce mu ako ga stvarno zele,obezbjediti uslove koje zahtjeva.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 nov 2014, 18:32

rodjenisa je napisao/la:
Toliko se gluposti pisalo oko Vahe to u vezi para.Ljudi pisu sta im prvo naum padne,te nake cifre spominju,te lafo ako voli drzavu nek odmah prihvati te ovo-ono,nidje veze.Svako ko iole poznaje njegov karakter yebeni zna da covjek nedozvoljava ni gram improvizacije,nedozvoljava da mu se iko mjesa u posao ni po kojoj osnovi,totalni profesionalizam,ubija predanoscu,analiziranjem,studioznoscu.Njega je ustvari tesko pratiti,jos mu na sve dodas "muda" koja ima-frajer ne yebe zive sile u stanju se pobiti u sekundi,eto ti odgovora na pitanje kao sto se misli,nek dodje.Ubjedjen sam da ovi iz saveza sve to imaju na umu i da ce mu ako ga stvarno zele,obezbjediti uslove koje zahtjeva.
To sto on trazi, tj. sto ti navodis mu niko ne moze obezbjediti, nigdje. Takav idealan teren za rad, na zalost, ne postoji.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 nov 2014, 18:34

Vaha ce sigurno bankrotirati zbog 300-400 K KM gore dole.

Pa covjek je zaradio vise para nego sto nas citav savez.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 20 nov 2014, 18:39

Vaha je prvi i najbolji izbor, čovjek je jasno rekao šta mu smeta ovdje i šta hoće, a ako Savez želi ovom narodu vratiti optimizam i kakvu-takvu nadu u plasman reprezentacije, treba poslušati njihov glas i učiniti sve što je u njihovoj moći da to i ispune i da ga dovedu. Vrlo dobro se zna da nije riječ isključivo o novcu, i mislim da on oko toga uopšte ne bi pravio veliki problem. Mislim da presedan koji bi napravili prestankom trpanja svojih prsta u tuđi posao nije baš velika cijena u odnosu na iznos koji bi dobili plasmanom na EP koji je uz Vahu objektivno realnije očekivati u odnosu na druge ponuđene kandidate.

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 20 nov 2014, 18:43

Kakav Vaha, mislim daj boze, al' kad sve saberes i oduzmes, nema od toga nista...pisi propalo.
Budu li slijedili nacionalni kljuc, a hoce garant jer to na krivo nasadjeno drustvo tako funkcionise, sad je
red da neki srbin bude selektor. Ja sam izgubio svaku nadu da ce doci neko normalan, ocekujem nekog
bilmeza tipa Jagodic i sl.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 nov 2014, 18:48

harixs je napisao/la:Kandidati po redoslijedu:
1 Prosinecki
2 Sinisa Mihajlovic
3 Ciro Blazevic u najgorem slucaju
Mihajlovic?

Počeši me da se nasmijem bogati!!!

Sent from Angelina's bed

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 nov 2014, 18:51

muamerc je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
To sto on trazi, tj. sto ti navodis mu niko ne moze obezbjediti, nigdje. Takav idealan teren za rad, na zalost, ne postoji.
Pa nebih se bas slozio da ne postoji-da je kod nas to tesko izvodljivo,to se slazem.Ja sam zelio dati svoje vidjenje u pogledu ovih forumskih prica da su pare glavni problem.Nisu pare al istina je da ce se bilo kojem kandidatu tesko ispuniti svi uvjeti,pogotovo ovi oko samostalnosti u radu.Nismo mi Njemacka pa da recimo nanovo pravimo kompletan kamp za trening kao na zahtjev Lewa u Brazilu.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2014, 18:51

Mihajlovic :lol: :lol:

Sta sve neces cuti.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 nov 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 nov 2014, 18:51

DragonGirl je napisao/la:Vaha je prvi i najbolji izbor, čovjek je jasno rekao šta mu smeta ovdje i šta hoće, a ako Savez želi ovom narodu vratiti optimizam i kakvu-takvu nadu u plasman reprezentacije, treba poslušati njihov glas i učiniti sve što je u njihovoj moći da to i ispune i da ga dovedu. Vrlo dobro se zna da nije riječ isključivo o novcu, i mislim da on oko toga uopšte ne bi pravio veliki problem. Mislim da presedan koji bi napravili prestankom trpanja svojih prsta u tuđi posao nije baš velika cijena u odnosu na iznos koji bi dobili plasmanom na EP koji je uz Vahu objektivno realnije očekivati u odnosu na druge ponuđene kandidate.

Pitanje novca jeste,ali od saveza jer su i oni svjesni da ako ne odemo na EP, a vrlo je moguće,biće manjak novca za njih u savezu.Plus ako bude teška grupa za SP i nedaj bože i to propustimo ode sve u pm.savez bi totalno bankrotirao i zbog toga se najviše nadam da su spremni ispuniti sve Vahine uslove samo da se dokopamo ovog EP.Znači zbog svojih guzica nikako zbog navijači ili nečeg drugog samo zbog svojih guzica.
Šanse za ovo EP sada su oko 10%,a sa Vahom sigurno oko 30-40 %,velika lova je u pitanju i to su shvatili i ovi naši mufljuzi i zato ponavljam spremni su na sve samo da se dokopaju para sa EP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 nov 2014, 18:52

espresso je napisao/la:Sinišu Mihajlovića :kafa:
morali bi igraci s ponosom pjevati jedna si jedna tokom intoniranja himne.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 nov 2014, 18:54

Samo da ne bude Bazdarevic

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 20 nov 2014, 18:55

emil02in je napisao/la:Šanse za ovo EP sada su oko 10%,a sa Vahom sigurno oko 30-40 %,
Mi smo svoje kvalifikacije zavrsili neki dan, s Vahom ili bez njega gotovo je ovo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 nov 2014, 18:57

citajuci ovdje i po netu sta neki pisu o vahi, sad mi je tek jasno zasto on nece nikakvog posla da ima s ovim narodom i zasto mu je pun **** seljakluka balkana..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 nov 2014, 18:57

mirzatele je napisao/la:Samo da ne bude Bazdarevic
A, Hadzibegic? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 20 nov 2014, 18:59

emil02in je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Vaha je prvi i najbolji izbor, čovjek je jasno rekao šta mu smeta ovdje i šta hoće, a ako Savez želi ovom narodu vratiti optimizam i kakvu-takvu nadu u plasman reprezentacije, treba poslušati njihov glas i učiniti sve što je u njihovoj moći da to i ispune i da ga dovedu. Vrlo dobro se zna da nije riječ isključivo o novcu, i mislim da on oko toga uopšte ne bi pravio veliki problem. Mislim da presedan koji bi napravili prestankom trpanja svojih prsta u tuđi posao nije baš velika cijena u odnosu na iznos koji bi dobili plasmanom na EP koji je uz Vahu objektivno realnije očekivati u odnosu na druge ponuđene kandidate.

Pitanje novca jeste,ali od saveza jer su i oni svjesni da ako ne odemo na EP, a vrlo je moguće,biće manjak novca za njih u savezu.Plus ako bude teška grupa za SP i nedaj bože i to propustimo ode sve u pm.savez bi totalno bankrotirao i zbog toga se najviše nadam da su spremni ispuniti sve Vahine uslove samo da se dokopamo ovog EP.Znači zbog svojih guzica nikako zbog navijači ili nečeg drugog samo zbog svojih guzica.
Šanse za ovo EP sada su oko 10%,a sa Vahom sigurno oko 30-40 %,velika lova je u pitanju i to su shvatili i ovi naši mufljuzi i zato ponavljam spremni su na sve samo da se dokopaju para sa EP.
To jeste logicno razmisljanje.
Sa Vahom imamo najvece sanse za plasman, da se uzmu milioni, plus, da se smiri javnost koja , ponovo, gubi povjerenje u savez. Igracima treba kvalitetna promjene, sigurno ne neka blago poboljsana verzija Susica.
Polovicna rjesenja bi napravila stetu i ugrozila ih same. Sada se ne mogu izvlaciti da nemaju para, da niko "ozbiljan" nece klupu BiH...Vrlo brzo bi se vratili u vrijeme bojkota i rata savezu.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 nov 2014, 19:01

Consigliere je napisao/la:
A, Hadzibegic? :hmmmmm:
treca ili cetvrta opcija

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 nov 2014, 19:09

Kako bi samo Dzeksonu legao Magath... :lol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 20 nov 2014, 19:21

Potpuno se slažem, to je definitivno najgora opcija.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2014, 19:21

STEVIE je napisao/la:citajuci ovdje i po netu sta neki pisu o vahi, sad mi je tek jasno zasto on nece nikakvog posla da ima s ovim narodom i zasto mu je pun **** seljakluka balkana..
Slazem se. I onda se pitaju zasto nece da preuzme. Neka tako nam i treba.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, katalinski, Konzerva, Sheyi i 32 gosta.