emir79 je napisao/la:Prvo Transfermarkt je povjerljiv izvor informacija samo djecurliji, ozbiljnom covjeku sigurno NE.harisfloridsdorf je napisao/la:Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktuemir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj![]()
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
A ti ionako ne možeš skontat da je to mazanje očiju... Da tvoj Babo ima agenciju i da si ti igrač na prodaju,jel stvarno misliš da bi te prepustio komšijinoj agenciji i da on zaradi na tebi ...
Drugo, odavno se zna da Tinu zastupa Milan Rapajic.
Trece, Sead Susic nema nikakvu agenciju, nego radi za nju , koja je u vlasnistvu Darka Smoljana.
Cetvrto, da moj babo ima agenciju, ako bi vidio da za moju buducnost postoji bolja opcija, sigurno bi me prepustio, a vjerujem i tvoj tebe, zar ne?
A koliko je povjerljiva transfermarkt, mislim da si sam sebi i odgovorio, stavljanje i sklanjanje imena Tine Susica
Daj bolan pa i ti si smješan... Pa otiđi na stranicu agencije,pa ćeš vidjet da je to zajednička agencija njih dvojice... Oni su tu isti,nema tu šefa i ne budali bezveze... Čuj transfermarkt nije pouzdan...
Sutra ćeš ti mene ubjeđivat da nije u toj agenciji ni Hadžić ni Tino ni Zahirović,niti bilo ko od igrača koji igraju za repku.... Tinu su IZ ISTE TE AGENCIJE sklonuli kad je prigustilo... Pusti se ba Rapajića... Sve je to mazanje očiju...