Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harisfloridsdorf
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 18:57

emir79 je napisao/la:
harisfloridsdorf je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj :mrgreen:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktu :D

A ti ionako ne možeš skontat da je to mazanje očiju... Da tvoj Babo ima agenciju i da si ti igrač na prodaju,jel stvarno misliš da bi te prepustio komšijinoj agenciji i da on zaradi na tebi ... :D
Prvo Transfermarkt je povjerljiv izvor informacija samo djecurliji, ozbiljnom covjeku sigurno NE.
Drugo, odavno se zna da Tinu zastupa Milan Rapajic.
Trece, Sead Susic nema nikakvu agenciju, nego radi za nju , koja je u vlasnistvu Darka Smoljana.
Cetvrto, da moj babo ima agenciju, ako bi vidio da za moju buducnost postoji bolja opcija, sigurno bi me prepustio, a vjerujem i tvoj tebe, zar ne?

A koliko je povjerljiva transfermarkt, mislim da si sam sebi i odgovorio, stavljanje i sklanjanje imena Tine Susica ;)

Daj bolan pa i ti si smješan... Pa otiđi na stranicu agencije,pa ćeš vidjet da je to zajednička agencija njih dvojice... Oni su tu isti,nema tu šefa i ne budali bezveze... Čuj transfermarkt nije pouzdan... :rol: Nije pouzdan zato što je otkrio tu smiješnu stranu Sušićeve agencije i igrača koji su pozvani samo zato što su Germanci... AGENCIJA I ŠALJE PODATKE O SVOJIM IGRAČIMA,KOJE KASNIJE LJUDI SA TRANSFERMARKTA I UBACE NA NET ;) PA KASNIJE TE ISTE I PREPRAVLJA I PONOVO ŠALJE ;)
Sutra ćeš ti mene ubjeđivat da nije u toj agenciji ni Hadžić ni Tino ni Zahirović,niti bilo ko od igrača koji igraju za repku.... Tinu su IZ ISTE TE AGENCIJE sklonuli kad je prigustilo... Pusti se ba Rapajića... Sve je to mazanje očiju...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 19:04

Daj bolan pa i ti si smješan... Pa otiđi na stranicu agencije,pa ćeš vidjet da je to zajednička agencija njih dvojice... Oni su tu isti,nema tu šefa i ne budali bezveze... Čuj transfermarkt nije pouzdan... :rol: Nije pouzdan zato što je otkrio tu smiješnu stranu Sušićeve agencije i igrača koji su pozvani samo zato što su Germanci... AGENCIJA I ŠALJE PODATKE O SVOJIM IGRAČIMA,KOJE KASNIJE LJUDI SA TRANSFERMARKTA I UBACE NA NET ;) PA KASNIJE TE ISTE I PREPRAVLJA I PONOVO ŠALJE ;)
Sutra ćeš ti mene ubjeđivat da nije u toj agenciji ni Hadžić ni Tino ni Zahirović,niti bilo ko od igrača koji igraju za repku.... Tinu su IZ ISTE TE AGENCIJE sklonuli kad je prigustilo... Pusti se ba Rapajića... Sve je to mazanje očiju...
Imas izemdju 15-18 godina po nacinu razmisljanja. Dovoljno je reci da ti je transfermarkt povjerljiv izvor informacija :roll:

Hadzic i Zahirovic jesu u Germaniji, a Tino nije, mozda je bio na pocetku, ne znam ali odavno se zna da ga je Rapaic preuzeo.

Pa ako je mazanje ociju, onda ti to mazu sa transfermarkta, zar ne? De se presaberi sta zelis, pa onda pisi, ovako ne znas ni sam sta zelis reci.

Prema tome ne trollaj bez veze. Ko je vlasnik Germanije imas njemacku stranicu na kojoj mozes pronaci sve vlasnike i sve firme u Njemackoj, tako da...

http://www.firmenwissen.de/Management/Darko_Smoljan" onclick="window.open(this.href);return false;

I to je familijarna firma koju obnasa sa suprugom , sa ovim Sead nema nikakve veze niti je vlasnik sto pokuavate obmanjivati svijet vlastitim lazima.

Inace je firma bila samo na njegovoj supruzi Drazeni, posto Darko ima jos firmi u Njemackoj, osim ove sportske agencije.

http://peoplecheck.de/handelsregister/B ... 604-313739" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 avg 2014, 19:21

Uglavnom, Miki Rapaić, duša od čovjeka i hajdukovac ponudio je svome prijatelju iz Liegea Seadu da proba sa svojim sinom Tinom u Hajduka. Mali ima gene oca i strica, umije s loptom.
po ovome se moze i zakljuciti da je on bio veza Hajduka i Susica,pogledao sam po netu i ne moze se naci informacija da je uopste Rapajic menadzer bilo kome i navodi u nekim intervjuima da ide u trenersku skolu i zeli da bude trener

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 19:55

emir79 je napisao/la:

Imas izemdju 15-18 godina po nacinu razmisljanja. Dovoljno je reci da ti je transfermarkt povjerljiv izvor informacija :roll:

Hadzic i Zahirovic jesu u Germaniji, a Tino nije, mozda je bio na pocetku, ne znam ali odavno se zna da ga je Rapaic preuzeo.

Pa ako je mazanje ociju, onda ti to mazu sa transfermarkta, zar ne? De se presaberi sta zelis, pa onda pisi, ovako ne znas ni sam sta zelis reci.

Prema tome ne trollaj bez veze. Ko je vlasnik Germanije imas njemacku stranicu na kojoj mozes pronaci sve vlasnike i sve firme u Njemackoj, tako da...

http://www.firmenwissen.de/Management/Darko_Smoljan" onclick="window.open(this.href);return false;

I to je familijarna firma koju obnasa sa suprugom , sa ovim Sead nema nikakve veze niti je vlasnik sto pokuavate obmanjivati svijet vlastitim lazima.

Inace je firma bila samo na njegovoj supruzi Drazeni, posto Darko ima jos firmi u Njemackoj, osim ove sportske agencije.

http://peoplecheck.de/handelsregister/B ... 604-313739" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo ti lupetaj i dalje... To što je agencija prijavljena na nečiju ženu ne znači ništa... Ona o tom poslu ionako veze nema... A ja ti i pišem o tome da je Tino bio u Germaniji dok se nije zakuhalo,i počelo pisati o tim silnim talentima iz njihove agencije,i pozivanju u repku...
I ti si smiješan,al stvarno,pa svaka budala zna da se igrač preko repke prodaje i da je to najbrži put...
Kvalitetom su oni daleko od prvih 20 u BH repki,to se zna,a došli su jer je Pape selektor,klinac bi ih bilo ko drugi pozvao...
Zbog Tine i usluge koju je Hajduk napravio Sušićima,Avdija je postao standardni član repke,i evo valjda su ga napokon uspjeli utrpat nekome... a i Tinu nadam se ;)
Glavni likovi u toj agenciji su :
slika

A Rapajić ima sina,i vjerovatno mu je puno važnije da njega utrpa negdje vani nego Tinu...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 20:01

Samo ti lupetaj i dalje... To što je agencija prijavljena na nečiju ženu ne znači ništa... Ona o tom poslu ionako veze nema... A ja ti i pišem o tome da je Tino bio u Germaniji dok se nije zakuhalo,i počelo pisati o tim silnim talentima iz njihove agencije,i pozivanju u repku...
I ti si smiješan,al stvarno,pa svaka budala zna da se igrač preko repke prodaje i da je to najbrži put...
Kvalitetom su oni daleko od prvih 20 u BH repki,to se zna,a došli su jer je Pape selektor,klinac bi ih bilo ko drugi pozvao...
Zbog Tine i usluge koju je Hajduk napravio Sušićima,Avdija je postao standardni član repke,i evo valjda su ga napokon uspjeli utrpat nekome... a i Tinu nadam se ;)
slika

A Rapajić ima sina,i vjerovatno mu je puno važnije da njega utrpa negdje vani nego Tinu...
Pa pise ti licencirani igracki agenti , o Majko mila tipa :mrgreen:

Dzaba tebi i Floridsdorf i Bec :mrgreen:

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 20:11

emir79 je napisao/la:

slika

Pa pise ti licencirani igracki agenti , o Majko mila tipa :mrgreen:

Dzaba tebi i Floridsdorf i Bec :mrgreen:

Pa jaraniko,šta je trebalo pisati??? :D
U modernom fudbalu baš i rade sve agenti,od ugovora,pregovora... A oni su upravo to :D
De nam pojasni koja im je funkcija u Agenciji da slušaju Darkovu ženu ??? :rol: :rol: :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 20:35

U modernom fudbalu baš i rade sve agenti,od ugovora,pregovora... A oni su upravo to :D
De nam pojasni koja im je funkcija u Agenciji da slušaju Darkovu ženu ??? :rol: :rol: :rol:
Pa dobro haris1988, risha1988, Harisfloridsdorf koliko te ima ovdje :mrgreen:

I onda se bunis na Germaniju, a tebe po 100 puta :mrgreen: :urnebes:

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 21:01

emir79 je napisao/la:

Pa dobro haris1988, risha1988, Harisfloridsdorf koliko te ima ovdje :mrgreen:

I onda se bunis na Germaniju, a tebe po 100 puta :mrgreen: :urnebes:
To pitaj ove koji su me banovali,što sam rekao istinu : Na Koševu gostuju europski klubovi,a na Grbavici ponekad Ljuba Aličić... A samo jednom možeš pogađati ko me je prijavio :D Al' svejedno,ja ionako ne skupljam postove ;) A nit imam namjeru da se uvlačim nekom u pakšu,kao pojedinici koji pišu sve i svašta,a ne dobijaju blokove ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 21:29

To pitaj ove koji su me banovali,što sam rekao istinu : Na Koševu gostuju europski klubovi,a na Grbavici ponekad Ljuba Aličić... A samo jednom možeš pogađati ko me je prijavio :D Al' svejedno,ja ionako ne skupljam postove ;) A nit imam namjeru da se uvlačim nekom u pakšu,kao pojedinici koji pišu sve i svašta,a ne dobijaju blokove ;)
Pa dobro , rekao si istinu po pitanju stadiona :mrgreen: :rol:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 avg 2014, 11:27

u-cetvrtak-oprostaj-od-hajduka-tino-susic-u-veroni-za-tri-milijuna-eura...dobro je ovo :clap:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 04 avg 2014, 11:29

Kako da ne, ja im nista ne vjerujem. Cetiri puta su vec Avdiju preselili u Tursku a o i dalje ore desnu aut liniju na Poljudu. I uvijek je bila "gotova stvar" i uvijek je igrao oprostajne utakmice
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 avg 2014, 11:50

Mislim da je ovo stvarno sto se tice Tina. Tino je dobar nogometas i ima potencijal da se razvije u solidnog reprezentativca. Velike cestitke i samo naprijed. Talijanska liga ce nam puno reci o njegovim stvarnim mogucnostima. Ovo otvara prostor za Ibricica i mislim da ce on vjerovatno biti pokusan dovesti nazad u Hajduk.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 avg 2014, 11:53

Ma cim pise da je izvor "neke" italijanske novine na koje se odazivaju hrvati, nema tu ozbiljnosti mnogo
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 avg 2014, 11:58

Hajduk Spalato e Verona accorciano le distanze per il centrocampista bosniaco di 22 anni, Tino-Sven Susic

Hajduk Split i Verona kraće udaljenosti za 22-godišnji bosanski veznjak, Tino-Sven Sušić...malo glup prevod

immortal
Kontakt:

Post Postao/la immortal » 04 avg 2014, 12:12

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.
NIkola kalinic Hajduk > Blackburn (7m)
Senijad Ibricic Hajduk > Lokomotiva (5m)
Ante Rebic Rijeka > Fiorentina (4.5m)
Niko Kranjcar Hajduk > Portsmouth (4.5m)
Ivan Strinic Hajduk > Dnipro (4m)
Ante Vukusic Hajduk > Pescara (3.8m)
Matej delac Inter Z > Chelsea (3m)
Ante Rukavina Hajduk > Panathinaikos (2.8m)
Mario Pasalic hajduk > Chelsea (2.5m)
Drago Grbic Hajduk > Trabanzspor (2.5m)
........
Ante Rebić Split >Fiorentina (7m) ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2014, 12:51

Verona bi bila odlicna sansa za njega. Mislim da je on vec prerastao Hajduk. Sada je samo pitanje koliko ce se Hajduk cijenkati sa Veronom. U svakom slucaju solidni nastupi na SP su odradili veci dio posla. Sada jos samo ostaje da se klubovi dogovore.

@ Celikovac za Susica postoji realan interes klubova iz liga 5. Za Avdiju i ne bas osim turskih klubova.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 avg 2014, 13:13

Ajax je napisao/la:Verona bi bila odlicna sansa za njega. Mislim da je on vec prerastao Hajduk. Sada je samo pitanje koliko ce se Hajduk cijenkati sa Veronom. U svakom slucaju solidni nastupi na SP su odradili veci dio posla. Sada jos samo ostaje da se klubovi dogovore.
MA ne bi smio HAjduk toliko da oteze jer on je Susica dobio dzaba i sve tso dobiju za njega je gratis..U onom tekstu sto sam ja izvuko jednu recenicu italijanskog spominjalo se MIlan Rapaić ja sam mislio igrac,a to je valjda menadzer Susicev koji je otisao na pregovore u VEronu

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 04 avg 2014, 13:17

zgembo89 je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Verona bi bila odlicna sansa za njega. Mislim da je on vec prerastao Hajduk. Sada je samo pitanje koliko ce se Hajduk cijenkati sa Veronom. U svakom slucaju solidni nastupi na SP su odradili veci dio posla. Sada jos samo ostaje da se klubovi dogovore.
MA ne bi smio HAjduk toliko da oteze jer on je Susica dobio dzaba i sve tso dobiju za njega je gratis..U onom tekstu sto sam ja izvuko jednu recenicu italijanskog spominjalo se MIlan Rapaić ja sam mislio igrac,a to je valjda menadzer Susicev koji je otisao na pregovore u VEronu
Miki je bio strasan potencijal e sad kakv je menandzer...
StarMo nije skutorija...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2014, 13:19

E Zgembo zgembo opet ti isto. Zar ti mislis da njih zanima za koliko su oni njega dobili. Svijet ne funkcionise tako to jeste pravedno ali to nije realno. Njih zanima samo najveci moguci profit. Kao uostalom i preko 90% svih klubova. Izuzetak bi bilo ako se radi o igracu koji je zaduzio klub ( igrao preko 10 godina itd.. ) onda bi mozda bilo nekih manjih izuzetaka. Posebno sada kada je Hajduk u jako losoj sveukupnoj situaciji.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 avg 2014, 13:24

Susic ha tre passaporti (serbo, croato e belga), è figlio e nipote d'arte. Suo zio Safet, trequartista-seconda punta di gran classe, nel 1982 aveva firmato sia per il Torino che per l'Inter e per evitare guai decise di annullare entrambi i trasferimenti. Poi andò al Psg dove fu un'autentica stella: 343 presenze e 172 gol, giocate sopraffine e grande personalità. Il nipote ha scelto la Nazionale serba e non quella croata per motivi religiosi. L'Hajduk lo valuta dai tre ai quattro milioni, il Verona lo vorrebbe prendere in prestito con riscatto garantito, i fari sono accesi».

Koje ludilo proglasise Safeta i Tina Srbima u Veroni. Dobro Safet bila su taka vremena :D, ali Tino to je vec zahebancija.
Ovo je pogreska naravno ali boldani dio mi je cudan. Verona bi ga posudila sa obavezom kupovine. Tako je Hajduk vec pop.sio lovu za Vukusica od Talijana. Ako budu inzistirali na tome mislim da ce transfer propasti. Nadam se da ce se dogovoriti. Hajduk bi pristao i za manje ali kesh only. Ali Safet je od ranih dana bio genije potpisao za 2 kluba u Italiji. Koja legenda :D. Bice mislio potpisat cu ja nekoliko ugovora pa izabrat najbolji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hazre, jasmin10 i 22 gosta.