ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Federer je u finalu zasluženo.Iako u prvom setu i nije izgledao baš najbolje,mogao je Ferrer možda i do breaka pa i do dobijenog seta,no nije se Roger dao.A u drugom mu učinio isto što i Berdych sinoć.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Federer u 4-vrtoj brzini opet prejak za Davida.
Nabio mu je komplex i sa lijevom rukom bi ga vjerovatno dobio.
Go Genius !
Nabio mu je komplex i sa lijevom rukom bi ga vjerovatno dobio.
Go Genius !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Sutra ce morati pustiti ruku u odnosu na danasnji mec, sve do 5-5 je bio nekako stegnut.
Mogao je Ferrer uzeti prvi set, kod 5-4 deuce je bio 5 puta na Rogerov servis.
Izgleda da cemo dobiti reprizu finala Pariza i proslonedjeljnog meca.
Mogao je Ferrer uzeti prvi set, kod 5-4 deuce je bio 5 puta na Rogerov servis.
Izgleda da cemo dobiti reprizu finala Pariza i proslonedjeljnog meca.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bravo za Tsongu,solidan mec,volio bi da sutra Samoanac pobijedi,iako su mi obojica dragi,ali eto,Federer se nakupio ovih titula 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ko sto bi rekao Zenit, uzet ce te ****.
Dva gema do odbrane titule, 70 titule u karijeri, 18. Mastersa, trece uzastopne titule i 18. uzatopne pobjede.

Dva gema do odbrane titule, 70 titule u karijeri, 18. Mastersa, trece uzastopne titule i 18. uzatopne pobjede.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Zar nije 19 masters?retro je napisao/la:Ko sto bi rekao Zenit, uzet ce te ****.![]()
U sta se onaj Pariz racuna ?
naravno da je devetnaesti
ali je ovaj izgleda kao i mnogi drugi provire na wikipediju pa se onda prave pametni
aj rodzer
iako danas RF ne izgleda bas nesto i tsonga je bolji ali eto tsonga nema petlju da zavrsi kad je najpotrebnije
na moju srecu
aj RF <3

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Znam ja da je nesto tu pogresno.Ne moze bit 18 nikako.delko je napisao/la:naravno da je devetnaestiali je ovaj izgleda kao i mnogi drugi provire na wikipediju pa se onda prave pametni
aj rodzer
iako danas RF ne izgleda bas nesto i tsonga je bolji ali eto tsonga nema petlju da zavrsi kad je najpotrebnije
na moju srecu
aj RF <3
A moze se provirit i na wikipediji, proviris i vidis da Nadal ima 18 a Federer 17 zakljucno sa 2010.Tu pridodas Nadalov monte carlo i Federerov Paris i London danas i dobijes 19:19.
Sto se 500 tice tu Nadal ima 12 a Federer 11.Obojica su ove godine osvojila po jedan.Nadal Barcelonu a Federer Basel.
Ima li se gdje izvuc podatak za 250? Iako su to smjesni turniri za ovakve tenisere zanima me.
P.S.
Ove podatke ne uzimajte za ozbiljno jos uvjek.Nije jos Federer osvojio London.

Bravo za Tsongu.Uspio je uzeti 2. set.Biće zanimljivo u 3. setu.Može li Tsonga napraviti iznenađenje 

Zadnja izmjena: Future, dana/u 27 nov 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
rekoh ja tsonga bolji :/ okurazio se i eto :s pfffff :s :S :S :s sad sam s*eban skroz :s
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Definitivno nema GLUPLJEG tenisera na touru od Rogera Federera. Ima brak prednosti i servis da zavrsi mec, zatim ima 5:2 u tie-braku i to uspje prokockati, zatim ima i mec loptu i Tsonga 1234567890 put mu salje loptu na forhand stranu, a on svaki put ide u backhand stranu.
Da hoce izgubiti ovaj mec volio bih vise nego pare.
PS: Inace navijam za Federea.
Da hoce izgubiti ovaj mec volio bih vise nego pare.
PS: Inace navijam za Federea.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma tesko,mislim da ce 6-3 zavrsit ovaj set,u korist RogeraFuture je napisao/la:Bravo za Tsongu.Uspio je uzeti 2. set.Biće zanimljivo u 3. setu.Može li Tsonga napraviti iznenađenje:

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Drži se Tsonga lijepo do sada.kelner je napisao/la:Ma tesko,mislim da ce 6-3 zavrsit ovaj set,u korist RogeraFuture je napisao/la:Bravo za Tsongu.Uspio je uzeti 2. set.Biće zanimljivo u 3. setu.Može li Tsonga napraviti iznenađenje:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ma 6-3Future je napisao/la:Drži se Tsonga lijepo do sada.kelner je napisao/la:Ma tesko,mislim da ce 6-3 zavrsit ovaj set,u korist RogeraFuture je napisao/la:Bravo za Tsongu.Uspio je uzeti 2. set.Biće zanimljivo u 3. setu.Može li Tsonga napraviti iznenađenje:

Bravo za Rogera,pokazao je svoje najjace oruzje,a to je mentalna snaga,nakon izgubljenog drugog seta,na onakav nacin,uspio je smireno u trecem smireno cekati pad Tsonginog servisa,i docekao je.
Kapa dole majstore

Baš kada sam ga pohvalio on izgubi.Ipak zasluženo Federer uzima nema šta.
P.S. Počeo si pogađati tačne rezultate
,svaka čast.Mogao bi se opariti
.
P.S. Počeo si pogađati tačne rezultate

majstor ostaje majstor
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.