Svaka čast ako se napokon počelo nešto raditi vrijedno pomena, što grad i klub svakako zaslužuju. Sretno!
Moderator/ica: GracanicaAA
izvini brate mili ali sam toliko sretan zbog svega ovog pozitivnog sto se desava u i oko Jedinstva ... moram se malo naslađivati haha.. ovo je nasa sezona2343 je napisao/la:Pa moraš li baš uvijek s*ati? Sad da ti neki odgovori, odmah nastaje prepirka, a bezz!bosanceros101 je napisao/la:znaci dzenaza u subotu hahaha...LloriS je napisao/la:Pregovara se sa predsjednikom da igracu dobiju premije u iznosu od 500KM ako ostvare dvije pobjede kuci protiv Capljine i Bratstva.
gdje ste hejteri sada da vas cujem.. nesto su mi ovi Tuzlaci tihi veceras hahaha
Nego, postoji velika (al' bas velika) mogućnost da Safet ostane bar do Januara!![]()
da su mu dali kvalitetan igrački kadar vjerovatno bi se zadržao a ne sa pomlađenim Slaven Belupom u borbu za Europu i sa lošom ekipom Goška prošle jeseni da ostane u ligiKevin je napisao/la:Ivan Katalinić![]()
![]()
![]()
![]()
neznam da se igdje zadržao komplet sezonu![]()
![]()
![]()
neradnik
a prijatelju sad ove premije sto su najavljene nasim igracima ja ne sumnjam u dvije pobjede kod kuce! jedva cekam utakmicu da idem pogledati debi novog trenera i nasu pobjedu hehetropic je napisao/la:Treba jos da se igra, tek je 6 kola proslo i rano je govoriti o premijer ligi. Polako samo iz kola u kolo
Komentari su izbrisani svi koji su provokativni i radi kojih bi mogli nastaviti raspravu. Bujrum nastavite, protiv narednog idu drugačije mjereNeRi_K je napisao/la:Ja ne znam da li je na ovome forumu admin neko ko na sve forumase gleda isto ili ovdje pojedinci imaju neke privilegije.
Toliko provokacija je ovdje napisano, ali ama bas niko ne reaguje. Ovdje je pojedincima jedina zivotna okupacija uci na forum protivnickog kluba i pisati nebuloze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.