Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Iker C
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Iker C » 12 jun 2011, 23:36

harishp je napisao/la:Ma treba ga istjerati iz repke.Torlaka i Vasilica u repku i khaj phice.
Sta ce nam igrac koji prodaje tekmu za velike pare,a raji ne zna ni malu porciju cevapa platiti.
U potpisu stoji Mujo Mujic ili tako njekako......................... :mrgreen:
Naravno da ga ne treba istjerati iz reprezentacije naprotiv on treba biti primjer kako se igra za državu. Ja sam samo govorio za njegovu klupsku karijeru koja je obilježena skandalima.Svojim očima više vjerujem nego vama jer sam gledao neke velike uplate na crveni karton dok je Spahić igrao u Lokomotivi.
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jun 2011, 23:38

harishp je napisao/la:Ma treba ga istjerati iz repke.Torlaka i Vasilica u repku i khaj phice.
Sta ce nam igrac koji prodaje tekmu za velike pare,a raji ne zna ni malu porciju cevapa platiti.
U potpisu stoji Mujo Mujic ili tako njekako......................... :mrgreen:
Ma pusti ba...
Haj za Rusiju inekako, jer tamo te zovne preCjednik kluba i kaže, sine ovu utakmicu gubimo itsl. Ko nije bio dole, ne može to možda ni razumjeti.
Al ovo ostalo je fakat nebulozno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 03:47

Omerbavarac je napisao/la:Sta god da radio i koliko god kartona dobijao on je najbolji igrac repke i jedan od najboljih igraca svog kluba, a od prije dvije sezone je bio najbolji stoper lige.
Najbolji stoper lige :?
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 13 jun 2011, 08:16

pljujete covjeka koji jedini igra srcem za ovu repku svaka vam cast :oops:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 12:01

eee moj spaha ako pored ponuda "arsenala" ili "aston vile" ,izaberes ponudu dinama odmah se oprosti .. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2011, 12:30

mma_hz je napisao/la:eee moj spaha ako pored ponuda "arsenala" ili "aston vile" ,izaberes ponudu dinama odmah se oprosti .. :mrgreen: :mrgreen:
Ne pita se samo on, nego i njegov sadasnji klub koji ga nece pustiti ispod 6 mil. eura !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 12:37

Elegant je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:eee moj spaha ako pored ponuda "arsenala" ili "aston vile" ,izaberes ponudu dinama odmah se oprosti .. :mrgreen: :mrgreen:
Ne pita se samo on, nego i njegov sadasnji klub koji ga nece pustiti ispod 6 mil. eura !
znam to ,al fakat neznam sta hoces da mi kazes s tim...da arsenal il aston vila kad ga vec hoce nmg da izdvoje te novce ,a dinamo moze...brate ako je spao na dinamo onda neznam... :? :?
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 12:58

mma_hz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
znam to ,al fakat neznam sta hoces da mi kazes s tim...da arsenal il aston vila kad ga vec hoce nmg da izdvoje te novce ,a dinamo moze...brate ako je spao na dinamo onda neznam... :? :?
Dinamo je jedan Europski klub, zato tisina, da dolazi u Sarajevo nebi mu rekao da je nisko pao :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 13:04

jeste europski..ne moze se zadrzati u evropi zimu jednu,daj ba ne seri i sta ce u sarajevu tu igraju samo polovni igraci isto bi rekao kao i za dinamo...naravno da se ne moze porediti trenutno razina dinama i mog sarajeva al dinamo je daleko od onoga na sto spaha cilja(bar po njegovoj prici) ... :? :?
FK SARAJEVO.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2011, 13:06

Nema se on sta pitati,ide gdje se nece muciti,gdje ce imati oduska...Nisu za njega ni lige desetke,a ne lige petice,zato mu i jeste karijera takva kakva jeste,niko ga neuzima za ozbiljno,jer da je tako davno bi on igrao u nekom velikom klubu,Tipa Arsenal i slicno....I Dinamo mu je previse!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 13:25

mma_hz je napisao/la:jeste europski..ne moze se zadrzati u evropi zimu jednu,daj ba ne seri i sta ce u sarajevu tu igraju samo polovni igraci isto bi rekao kao i za dinamo...naravno da se ne moze porediti trenutno razina dinama i mog sarajeva al dinamo je daleko od onoga na sto spaha cilja(bar po njegovoj prici) ... :? :?
Ponos Torina ti je sve rekao ;)
moze on otic u veliki klub, al sjedit ce na klupi .. i taj Montpellier mi je sila od nogometa, ispali od Gyora prosle sezone u EL, a istog tog Gyora Dinamo izbacio
i Dinamo zeli postat jos veci klub, a postajat ce tako sto postepeno dovodi sve bolje i bolje igrace, a Spaha je jedan od tih ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 13:33

gospodin Seljakovic je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:jeste europski..ne moze se zadrzati u evropi zimu jednu,daj ba ne seri i sta ce u sarajevu tu igraju samo polovni igraci isto bi rekao kao i za dinamo...naravno da se ne moze porediti trenutno razina dinama i mog sarajeva al dinamo je daleko od onoga na sto spaha cilja(bar po njegovoj prici) ... :? :?
Ponos Torina ti je sve rekao ;)
moze on otic u veliki klub, al sjedit ce na klupi .. i taj Montpellier mi je sila od nogometa, ispali od Gyora prosle sezone u EL, a istog tog Gyora Dinamo izbacio
i Dinamo zeli postat jos veci klub, a postajat ce tako sto postepeno dovodi sve bolje i bolje igrace, a Spaha je jedan od tih ;)
ja pricam o ligama i kvalitetu istih...a @ponos torina je samo rekao da je spaha beze igrac (kako sam ja shvatio )i da je i dinamo preveliki klub za njega,a ti sada kazes da je spaha dobar igrac jer dinamo takve treba da dovodi da bi napredovao ..ko bi vas shvatio... :? :?
pobijas sve ono sto je @ponos torina napisao a kazes da mi je frajer u postu sve rekao ccccc... :?
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 13:38

ja sam skontao da je on rekao da igra u previse dobrim ligama, a to da mu je Dinamo previse sam zanemario, jer ne mislim tako

a ti ako mislis na kvalitetu HNL-a onda si o tome treba pricat, a ne o Dinamu, jer ja mislim da je Spaha bas igrac za Dinamo, a taj isti Dinamo bi se mogao nosit sa vecinom klubova te lige u kojoj igra Spaha, a o klubu gdje igra necu nista rec, pokazali su svoju kvalitetu ove sezone u EL

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 13:44

gospodin Seljakovic je napisao/la:ja sam skontao da je on rekao da igra u previse dobrim ligama, a to da mu je Dinamo previse sam zanemario, jer ne mislim tako

a ti ako mislis na kvalitetu HNL-a onda si o tome treba pricat, a ne o Dinamu, jer ja mislim da je Spaha bas igrac za Dinamo, a taj isti Dinamo bi se mogao nosit sa vecinom klubova te lige u kojoj igra Spaha, a o klubu gdje igra necu nista rec, pokazali su svoju kvalitetu ove sezone u EL
ma ja smo mislim o spahicu i o njegovom nastupu u repki i sigurno da ce biti bolji igrajuci u francuskoj protiv timova poput lyona,marseja ,lila bordoa itd itd...il u hrvatskoj protiv slavena,cibalije,intera,varteksa....jedina utakmica koja vrijedi i koja je kvalitetna je ona protiv hajduka ..ostalo je smece .. ;) ;)
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 13:46

mma_hz je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:ja sam skontao da je on rekao da igra u previse dobrim ligama, a to da mu je Dinamo previse sam zanemario, jer ne mislim tako

ma ja smo mislim o spahicu i o njegovom nastupu u repki i sigurno da ce biti bolji igrajuci u francuskoj protiv timova poput lyona,marseja ,lila bordoa itd itd...il u hrvatskoj protiv slavena,cibalije,intera,varteksa....jedina utakmica koja vrijedi i koja je kvalitetna je ona protiv hajduka ..ostalo je smece .. ;) ;)
onda si tako trebao napisat, znam i ja da je tamo bolji kvalitet lige, al znam i da je Dinamo kvalitetniji od njegova sadasnjeg kluba ;)
a dosao je u Dinamo Jerko Leko, Alispahic jos ako i Spaha dodje ja vjerujem da ce bit jos vise kvalitetni utakmica, pa mozda cak i u LP :D

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 13 jun 2011, 13:48

dinamo je klub s velikom tradicijom...... govoriti o dinamu kao velikom klubu u takmicarskom smislu je glupost.. dinamo po organizaciji, finansijama, igrackom i trenerskom kadru jedva da bi mogao opstat' u jednoj od liga petice... prelazak u dinamo bi za igraca sa spahicevim ambicijama bio korak nazad u svakom smislu... da je spahic na zalasku karijere i da ga puca nostalgija, onda bi to bilo razumljivo..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 13:50

amho je napisao/la:dinamo je klub s velikom tradicijom...... govoriti o dinamu kao velikom klubu u takmicarskom smislu je glupost.. dinamo po organizaciji, finansijama, igrackom i trenerskom kadru jedva da bi mogao opstat' u jednoj od liga petice... prelazak u dinamo bi za igraca sa spahicevim ambicijama bio korak nazad u svakom smislu... da je spahic na zalasku karijere i da ga puca nostalgija, onda bi to bilo razumljivo..
brate dinamo je napravio transfere u zadnje 3 -4 godine sto vise od pola timova iz npr francuske lige nikada nece uspjeti...jak je dinamo i kvalitetan ..ima tu dosta dobrih igraca al nije mi jasno fakat gdje tolike apre i milioni nestaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 13:54

mma_hz je napisao/la:
amho je napisao/la:dinamo je klub s velikom tradicijom...... govoriti o dinamu kao velikom klubu u takmicarskom smislu je glupost.. dinamo po organizaciji, finansijama, igrackom i trenerskom kadru jedva da bi mogao opstat' u jednoj od liga petice... prelazak u dinamo bi za igraca sa spahicevim ambicijama bio korak nazad u svakom smislu... da je spahic na zalasku karijere i da ga puca nostalgija, onda bi to bilo razumljivo..
brate dinamo je napravio transfere u zadnje 3 -4 godine sto vise od pola timova iz npr francuske lige nikada nece uspjeti...jak je dinamo i kvalitetan ..ima tu dosta dobrih igraca al nije mi jasno fakat gdje tolike apre i milioni nestaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
iste te pare treba dat igracima za platu, a iste te pare stizu u ratama, tako da je to ono najgore, Dinamo nikad nije dobio 20mil. odjednom, nego dobije godisnje po 3-4 milijuna i od tog i para Grada sastavi se budzet .. a odrzavanje stadiona kosta vise nego sto Grad koji je vlasnik tog istog stadiona daje Dinamu za odrzavanje .. http://gol.hr/clanak/hnl/maksimir-se-sm ... -wc-i.html a eto link, tu je puknuto 30 milja

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 13 jun 2011, 14:03

mma_hz je napisao/la:
valjda je ovo vazno za raspravu o spahicu... a sto se tice transfera, hrvatske igrace prodaje repka, a ne klub.. ako se ne varam i s tim igracima koji su postigli visoku cijenu, dinamo nije prezimio u evropi, a ispadali su od bezveze klubova.. dinamo je dobar kao odskocna daska za evropu, a nikako obrnuto..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Micron i 18 gostiju.