KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 03 apr 2013, 23:06

Admir_Sa je napisao/la:bravo za partizan, razvališe rivala bez kapitena Lucica. Opet incidenti, frajer mrtvo-hladno dodje na parket i loptom pogodi Vujoševica :D Ebo ligu prvaka ja sam gledao košarku :mrgreen: Mogu mislit sta nas ceka u finalu
ah ma nešto užasno što samo Čović može smisliti.... mene je strah toga finala vjeruj mi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 apr 2013, 23:32

najbolji potez utakmice 5 licna vestermanu i ulazak nemanje
da nije dobio 5 pitanje je kako bi se utakmica zavrsila
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 apr 2013, 23:33

Admir_Sa je napisao/la:bravo za partizan, razvališe rivala bez kapitena Lucica. Opet incidenti, frajer mrtvo-hladno dodje na parket i loptom pogodi Vujoševica :D Ebo ligu prvaka ja sam gledao košarku :mrgreen: Mogu mislit sta nas ceka u finalu
Znas li ko je lik koji ga je pogodio loptom ? :lol: :lol: Sta sve njemu nece pasti na pamet. :roll:

Usput,svaka cast komsije,vredna pobeda prvenstveno zahvaljujuci Gordicu,veceras bolji rival i zasluzena pobeda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 apr 2013, 23:36

veze nemam ko je lik. prikazivali su kasnije nekoga u prvom redu, ne znam jel on ima veze sa tim, meni licio na acu lukasa :roll:
nema potpisa

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2013, 23:38

Aleksandar Jovanović, bivši učesnik Velikog brata i Farme :fejspalm:
http://static.****.com/img/news ... 661933.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

narkoman u transu :mrgreen:

Trebalo je ovo Partizanu...
a konacno je Dule pustio s lanca Bogdana da igra zajedno s Bertransom i to daje rezultata , dosta je bilo prasinara.

Lovrenj ce nadoknaditi Gordona apsolutno
mnogo skolovaniji igrac
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 apr 2013, 23:42

Admir_Sa je napisao/la:veze nemam ko je lik. prikazivali su kasnije nekoga u prvom redu, ne znam jel on ima veze sa tim, meni licio na acu lukasa :roll:
Aleksandar Jovanovic,bivsi ucesnik Farme i urednik Telegrafa. :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 apr 2013, 23:45

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:veze nemam ko je lik. prikazivali su kasnije nekoga u prvom redu, ne znam jel on ima veze sa tim, meni licio na acu lukasa :roll:
Aleksandar Jovanovic,bivsi ucesnik Farme i urednik Telegrafa. :roll:
nikad ne bi pogodio jer fakat nikad ja te gluposti tipa velikibrat, farme, zmbt i slicne pizdarije nisam gledao :D
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 apr 2013, 23:55

Zvezda vec duze vreme ne igra nista, pa je ocekivano da se protiv Partizana tim "neimanjem igre" nije moglo provuci.
KKP deluje opet ozbiljnije kao tim, ako nista drugo barem imaju vrhunskog trenera. ;)
Inace, sam mec je bio jako los. Da je bilo Malaga-BvB na TVu, ne bih ga gledao duze od 5 minuta u poluvremenu fudbala. Gomila promasenih zicera, lose selekcije suta, prodatih lopti. Ono iz ABA lige od pre koji mesec je 1 svemirska kosarka za ovo veceras.

Mentol iz VIP loze slika. Nije cak ni smesno koliko neki ljudi nisu dorasli ni ulaznica koju kupuju za sportska takmicenja. :roll:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 apr 2013, 00:27

Polako dolazi sve na svoje.... 8-) 8-) 8-) ....Teška utakmica,i važna pobjeda crno-belih mladića.Sudije su konstantno navlačile za CZV i vraćale ih u život,ali večeras je Partizan bio bolji tim. ;) Lovernj me oduševio,sjajno izgleda na terenu,Gordić meč winer...njegova najbolja partija ove sezone,drago mi je zbog njega,jer i kad ne odigra dobro,momak se trudi ....Gagi Milosavljević postaje jedan od mojih omiljenih igrača što su nosili crno-brli dres,nevjerovatno koliko je koristan igrač...Bogdana večeras nije baš išlo u napadu,ali je zaista odigrao sjajnu odbranu večeras....Gagić takođe ulazi u formu,napokon se trznuo i počeo igrati sa više energije.
Ovaj tim ima itekako još prostora da napreduje u igri do kraja sezone,a ako je iko majstor što se tiče tempiranja forme,to je Dule Vujošević...Partizan,od utakmice sa Cedevitom konstantno "raste" kao tim,igra na višem nivou,ulazi u formu,s druge strane Zvezda je dugo vremena u krizi,i u konstantnom je padu forme...Još kad se Lučić vrati,ima da deremo :) .....Što se tiče onog majmuna iz telegrafa što je gađao Duleta,suvišno je bilo šta reći...Idiot se ne postaje,idiot se rađa.
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2013, 00:33

Konstantno navlacile,daajjjj bree.. :roll:
Dve iste price se stalno vrte,kod navijaca da sudije uvek pomazu Zvezdi, a kod Duleta problem finasija.

A vidim kada se spominje to sudjenje niko ne spominje jednu izuzetnu bitnu stvar,doduse mozda se ona nije videla preko telke,ustvari bolje reci cula. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 apr 2013, 00:35

ja jedino što sam vidio da je diskutabilno je onaj peti faul vestermana :roll:
nema potpisa

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 04 apr 2013, 01:02

slika
Cestitke crno beloj decurliji na jos jednoj pobedi. Duh institucije se video veceras i to me veoma raduje.

Posebne cestitke zasluzuju Jo i Gordic koji je na kraju resio utakmicu.Samo tako nastavite momci

Sto se tice sudjenja i price da nije bilo diskutabilno,ajmo cisto par pitanja za objektivnog Devila?

Zasto Bertansu iskljucujuca?koga je on udarao,pljuvao,jurio?
Zasto nakon toga tehnicka greska klupi Partizana?(znam odgovor,ali pitam tebe).

To su mi eto 2 situacije eto onako u sekundi pale jer su direktnu uticale na vas prikljucak,tj. vracanje u zivot.

Sto se tice ovog pavijana i gadjanja ne cudi me: kakav klub-takvi i igraci. Sve je to isto pero,lako prepoznatljivo-provincijalsko.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2013, 02:09

ona strvina je novinar i to još urednik? a ja sa završenim faksom prije roka ni pripravnicki ne mogu da odradim???? e jbm ti ovaj ludi Balkan.... očito ga nisu smjeli pustiti sa farme...
inače da ne bi Vuka Dule bi mu skočio za vrat... Vuk ga je smirio, zagrlio u fazonu pusti mentola... vuče svaka čast....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2013, 09:53

DANTES je napisao/la:ona strvina je novinar i to još urednik? a ja sa završenim faksom prije roka ni pripravnicki ne mogu da odradim???? e jbm ti ovaj ludi Balkan.... očito ga nisu smjeli pustiti sa farme...
inače da ne bi Vuka Dule bi mu skočio za vrat... Vuk ga je smirio, zagrlio u fazonu pusti mentola... vuče svaka čast....
Ko ti je kriv sto nisi clan stranke? :? Ko ne kapira da se talovima i ljigavoscu prave rezultati na ovim prostorima, taj je ili mnogo posten ili mnogo naivan.

Tim pre su mi smesni ljudi koji gotive Covica, T.Karadzica i sl., ljude koji su sumnjivim dilovima i burazerskim privatizacijama dosli do kapitala, a onda se utalili u pricu i sad jasu. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2013, 14:02

"Djeca" rastu , dok je Zvezda to sto jeste..
a juce uz konacno poznatu drskost i mudovitost nisu dali da ih na misice uzmu..

I dalje mislim da Zvezda je bolja
ali ako DV misli da bude 12 in the row treba odbaciti svoj dobri stil i pustiti momke da igraju kao zadnje dvije utakmice..

dosta prasinara , nemas centre za tvoju igru
a ima toliko atletike,brzine i ovi momci trebaju trcati a ne igrati half court napade

Bogdan je juce se ispromasivao , ali je nalazio svoje pozicije
Igor je morao trcati za njim(automatski gubiti energije u napadu) , pusti Bertansa da opali s 8 metara pa da se protivnik zamisli..

sad im se otvara za 7 pobjeda zaredom prije final foura
a to bi bilo jedno kvalitetno tempiranje forme

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2013, 16:11

@magica ja nisam član ni jedne partije a ne vjerujem da cu ikada biti... a imam dugačak i jezik... to se na balkanu ne cijeni...
@raul jesi vidio kako Nemanja može, a toliko su ga pljuvali... s obzirom na to da je Igokea u konstantnom padu, a mi u usponu trebalo bi se moći do finala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 apr 2013, 18:57

sasagmp je napisao/la: Zasto Bertansu iskljucujuca?koga je on udarao,pljuvao,jurio?
Mogu ja?

Bertans je dobio isključujuću za guranje sa Subotićem i Lazićem. Iako je Subotić sve bespotrebno započeo, ni ovaj nije samo stajao sa strane i pravio se lud. A u ovakvim situacijama rijetko kad samo jedan igrač biva isključen.

Vjerovatno za povlačenje sudije i konstantno spominjanje uže i šire familije sudiji (recimo poslije Leove 5. lične kamera ga jedno pola minuta prikazuje a on prezentuje svoj nadasve široki vokabular, ni opomenu nije dobio). Za to se inače dobija isključenje.

I kad već spominješ pljuvanje, šta nam radi Toša na 3:14?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: braoolyo, dana/u 04 apr 2013, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2013, 19:17

Znade Nemanja kad ga pustis..
u Buducnosti je bio igrac koji je mogao pogadjati , a ovdje je sveden na ulogu svih drvenih playova koje Dule stvori od Avdalovica preko Tepica i ostalih
guzenje ledjima , do spustanja lopte centru
a ovo u zadnje vrijeme je izgledalo malo drugacije jer je igru prilagodio igracima

Prljav potez Bertransa , i prije toga je bio nervozan
ali sivonja Subotic je najsmijesniji od svih , utjerava pravdu do drugog kosa..

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 apr 2013, 23:49

slika
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2013, 00:47

sasagmp je napisao/la:
Sto se tice sudjenja i price da nije bilo diskutabilno,ajmo cisto par pitanja za objektivnog Devila?

Zasto Bertansu iskljucujuca?koga je on udarao,pljuvao,jurio?

Zasto Devila pitas ? :? Pitaj nekoga ko se razume u kosarkasko sudjenje lepo pa da i tebi i svima pojasni. ;)
A meni kao laiku nije jasno da ti od toliko drugih odluka koje su neopravdano isle na stetu Partizana nadjes dve koje su apsolutno opravdane. Cak ni u ligi divljeg zapada gde poglavice plemena oko vatre igraju basket nije dozvoljeno da psujes sudiji,da ga stipas i da ga pljujes. U normalnoj ligi se za to dobija par utakmica kazne,samo u Srbiji ne. Ili mozda je recenica "**** li ti majku u picku" opravdana jer ona pokazuje nesta lepo. Napominjem da Dule za to nije dobio ni opomenu sto je mene frapiralo.Nadam se samo da sudije to nisu cule,jer ako su cule a nisu dale tehnicku za to je i vise nego sramotno.

Da sudjenje jeste bilo u korist Zvezde,ali daleko od toga da je to bilo konstantno navlacenje, a bgm bilo je i gresaka koje su isle na nasu stetu,itekako samo o njima necemo nisu vazne. ;)

[youtube][/youtube]

Ma jooookkkk,nije ovo tehnicka,pa gde ce njima za ovo dati tehnicku nisu nista uradili.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.