Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
Martinez je jak stručnjak al nije ni Rodgers ništa lošiji.Realno, bez pretjerivanja Everton nije na nivou Liverpoola i sumnjam da će biti u dogledno vrijeme.Ja vama želim sve najbolje, zato što pošteno i strpljivo radite i gradite, al smuči mi se od ovakvih postova tipa obi-kenobi ili tvoj pređašnji post, omalovažavanje Liverpoola a ne pogledaš u svoju avliju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Rodgers je i najzaslužniji što je Liverpool pred samim osvajanjem titule. Niko nije rekao da je Everton bolji od Liverpoola. Rezultati ove sezone su rekli ko je bolji, nije to neka mudrologija. Čitaj malo.BeyKopites je napisao/la:Martinez je jak stručnjak al nije ni Rodgers ništa lošiji.Realno, bez pretjerivanja Everton nije na nivou Liverpoola i sumnjam da će biti u dogledno vrijeme.Ja vama želim sve najbolje, zato što pošteno i strpljivo radite i gradite, al smuči mi se od ovakvih postova tipa obi-kenobi ili tvoj pređašnji post, omalovažavanje Liverpoola a ne pogledaš u svoju avliju.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Goodison je napisao/la:ackeey je napisao/la: Zapaljenje mozdane ovojnice? Pa covjece to su izvalili novinari, a ne neko iz liverpoola. A kad vec serendamo, nijedan igrac ne bi nevertona ne bi imao mjesta u lfc, a realno barkley je samo talenat, veliki i treba jos napredovati i ne vrijedi vise od 25 miliona. I to je previse, ali s obzirom da je englez... Neka bude.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Suarez je najjači igrač Liverpoola i Premiershipa a ostale ne vidim kao neke vele igrače. Rodgers je sve savršeno to složio i zato Liverpool jeste na poziciji na kojoj je sad a što se tiče pojedinaca, osim Suareza, ništa posebno.
Što vas je euforija uhvatila a prvenstvo još nije gotovo.

Nismo se izgleda razumjeli. Ne zelim se raspravljati, ali diras gdje ne treba.
Ja licno bih volio da Everton upadne u LP.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Večeras protiv Crystal Palace kući to bi trebali dobiti... A jel neko zna kad se vraća Darron Gibson tog lika nisam vido od prošle godine ???
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Baš sam maloprije na mobu čitao da možemo da ga očekujem kroz sedmicu, dvije. Čekao se totalni oporavak.BKwizard je napisao/la:Večeras protiv Crystal Palace kući to bi trebali dobiti... A jel neko zna kad se vraća Darron Gibson tog lika nisam vido od prošle godine ???
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Bas tako. Ove zakljucke i "trbusne probelme" doticnih "posjetilaca" cemo elaborirati (cuj, omalozavanje protivnika je normalno-i da se skace i na najmanji pomen voljenog ti kluba u losem svijetlu) i samo bih napomenuo...pogledajte na kojoj ste temi
...neznam, ali ako vi na svojoj temi "liverpool fc" serete protiv jednih ,drugih ,trecih, ma sta god, to tu je vase "igarliste" i prljajte, cistite,placite, smijte se, za*ebavajte se do mile volje...ali da trazite od navijaca drugih timova da vas postuju, uvazavaju, nista lose negovore na temama njihovih klubova
---maaa daj, noga- malo licemjerno, zar ne??
I da meninigitis je u modi...plamte mozdane ovojnice nakon svake pobjede, i sad ako nastave ovako ovi "niskorisni" iz Nevertona ostace mi upala kronicna.
A sad dosta...sa srecom vam i svoje ste sudbine i rezultata gospodari.
Veceras jedna od onih "must win" utakmica...da bi se odmak na Arsenal zadrzao na tih dva boda-jer nismo "mezimci" ostatka rasporeda
ali, dobro staro pravilo je -iz utakmice u utakmicu...i ostale ce pozeleniti.
Zivjeli.
(Nebi me cudilo da u posljednjoj utakmici sezone-HullCity u gostima-istrci i Gibbo na teren
)
Heh, ljepo...sad kad sam natovario malu armiju ovih smajlija ...da ucinim zanimljivim za citanje "slucajnim citacima namjernicima", onako bas k´o slikovnica...vrijeme je za odjavu, da popijem ljekove i otvorim pivo dva i utakmice pocinju uskoro.
COYB

I da meninigitis je u modi...plamte mozdane ovojnice nakon svake pobjede, i sad ako nastave ovako ovi "niskorisni" iz Nevertona ostace mi upala kronicna.

A sad dosta...sa srecom vam i svoje ste sudbine i rezultata gospodari.

Veceras jedna od onih "must win" utakmica...da bi se odmak na Arsenal zadrzao na tih dva boda-jer nismo "mezimci" ostatka rasporeda

Zivjeli.
(Nebi me cudilo da u posljednjoj utakmici sezone-HullCity u gostima-istrci i Gibbo na teren

Heh, ljepo...sad kad sam natovario malu armiju ovih smajlija ...da ucinim zanimljivim za citanje "slucajnim citacima namjernicima", onako bas k´o slikovnica...vrijeme je za odjavu, da popijem ljekove i otvorim pivo dva i utakmice pocinju uskoro.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Danasnja /vecerasnja utakmica se igra na rasprodanome Goodisonu.
Everton team to play Palace:
Howard; Coleman, Stones, Distin, Baines; Barry, Mirallas, Barkley, Deulofeu, McGeady; Lukaku.
Everton subs:
Joel, Hibbert, Naismith, McCarthy, Osman, Garbutt, Alcaraz
...ide se "svom snagom"...i prva utakmica u kojoj McCarty je na klupi.
COYB
Everton team to play Palace:
Howard; Coleman, Stones, Distin, Baines; Barry, Mirallas, Barkley, Deulofeu, McGeady; Lukaku.
Everton subs:
Joel, Hibbert, Naismith, McCarthy, Osman, Garbutt, Alcaraz
...ide se "svom snagom"...i prva utakmica u kojoj McCarty je na klupi.
COYB
0:2...hebiga

- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Ubise nas sve u glavu...boze ,kako izgubljeni smo u ovim momentima. kuknjava damn
hehehe...al´ se negdje sad skakuce
Maaa i treba tako.
ima jos pola sata -pa ili treci primiti ili nesto po ovome pitanj uciniti
Nista -ostaje Europa League.
COYB
hehehe...al´ se negdje sad skakuce

Maaa i treba tako.
ima jos pola sata -pa ili treci primiti ili nesto po ovome pitanj uciniti

Nista -ostaje Europa League.

COYB
bravo
ajmo sad samo stisnut

- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
E tako.
Ljepo je bilo na tom 4. mjestu...a za njega treba i srece i malo vise zapeti, a ne rezultat ganjati u zadnjih 15-20 minuta utakmice , koji su bili-PAKLENII
...ali Pullis zna znanje-
-zatvore se kao Guantamo i onda iz kontri ubise.
Ok, cetri ostale, pa sta bude-to je 12 bobi-matematicki, sad mi moramo SVE dobiti, iako Arsenal poklekne.
Maaa,
Dobri moj Goodison-zacrni ovu, pljiz!
COYB
Ljepo je bilo na tom 4. mjestu...a za njega treba i srece i malo vise zapeti, a ne rezultat ganjati u zadnjih 15-20 minuta utakmice , koji su bili-PAKLENII

Ok, cetri ostale, pa sta bude-to je 12 bobi-matematicki, sad mi moramo SVE dobiti, iako Arsenal poklekne.
Maaa,

Dobri moj Goodison-zacrni ovu, pljiz!

COYB
Nemam snage vjeruj mi. Jest mi krivo, ne mogu vam opisati. Teoretski nije ni približno ništa gotovo ali znajući kako se jazavci svake sezone provuku i ova mi sluti na takvo nešto. Protiv nas ginu ljudi a njima se naguze ovi maleni klubovi. Nije ovo plakanje zato što nas je mlatnuo CP, čestitke na mudroj igri i igračima i Pulisu nego čisto mali trn koji me kopka od sinoć. Nema predaje u svakom slučaju. coyb !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ne znam to zasto bi se Arsenal provukao ako prodje u LP. Jeli Everton imao sve u svojim rukama, sami su sebi krivi sto to nisu znali iskorisiti (ukoliko se ne plasiraju u ligu prvaka.)Goodison je napisao/la:Nemam snage vjeruj mi. Jest mi krivo, ne mogu vam opisati. Teoretski nije ni približno ništa gotovo ali znajući kako se jazavci svake sezone provuku i ova mi sluti na takvo nešto. Protiv nas ginu ljudi a njima se naguze ovi maleni klubovi. Nije ovo plakanje zato što nas je mlatnuo CP, čestitke na mudroj igri i igračima i Pulisu nego čisto mali trn koji me kopka od sinoć. Nema predaje u svakom slučaju. coyb !
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
provukao bi se zato sto trenutno 15 timova u ligi igra kvalitetnije od njih i sto nisu zasluzili to 4. mjesto...sreca odigrali dobro 1. dio sezone, a sto se tice Evertona igraju najbolji nogomet u zadnjih 10 godina sigurno, Martinezu je ovo prva sezona a takoder igraju atraktivan nogomet koji sigurno svak voli gedati...
Arsenal je igrao najljepsi fudbalu Engleskoj u prvom dijelu sezone pa cak i pocetkom drugogo dijela sve dok se nisu desile ove povrede. Pa normalno je da ce svaka ekipa igrati losije kada im je pola tima povrijedjeno...johnnyyK je napisao/la:provukao bi se zato sto trenutno 15 timova u ligi igra kvalitetnije od njih i sto nisu zasluzili to 4. mjesto...sreca odigrali dobro 1. dio sezone, a sto se tice Evertona igraju najbolji nogomet u zadnjih 10 godina sigurno, Martinezu je ovo prva sezona a takoder igraju atraktivan nogomet koji sigurno svak voli gedati...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To je samo dokaz da niste Zeljoanell je napisao/la:Arsenal je igrao najljepsi fudbalu Engleskoj u prvom dijelu sezone pa cak i pocetkom drugogo dijela sve dok se nisu desile ove povrede. Pa normalno je da ce svaka ekipa igrati losije kada im je pola tima povrijedjeno...johnnyyK je napisao/la:provukao bi se zato sto trenutno 15 timova u ligi igra kvalitetnije od njih i sto nisu zasluzili to 4. mjesto...sreca odigrali dobro 1. dio sezone, a sto se tice Evertona igraju najbolji nogomet u zadnjih 10 godina sigurno, Martinezu je ovo prva sezona a takoder igraju atraktivan nogomet koji sigurno svak voli gedati...

Fakat se nisam nadao porazu mada je bilo svakakvih misli ali preovladavalo je misljenje da u najgorem slucaju se uzima bod. Ali eto sta je tu je, nista nije gotovo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ne mogu da vjerujem šta se piše na ovoj temi 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Danas sa Unitedom, na Goodisonu. Iako je teško pao poraz protiv Crystal Palace-a ipak treba nastaviti igrati jako do kraja i Arsenal će da kiksa, ne treba gubiti nadu. Dobro bi bilo da se slavi i ova utakmica, nije odavno Everton mlatnuo dva puta u prvenstvu Uniteda. Naprijed plavi. coyb !!!
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ajmo Jela danas 2 gola Topnicima
...

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.