GunnerS je napisao/la:Iskreno, Ade i Talyor su poznati slučajevi jer se EPL više gleda i zato se to više zna al, khm, ja pojma nemam šta se dešava u Italiji u zadnje 2 sezone jer ne gledam ni ejdnu tekmu, ne pamtim kad sam pogledao, nemam volje, zato što niti ima glave nit repa samo udaranje, ustvari sad se sjeti, da gledao sam Atalanta u gostima igrala, samo ne znam protiv koga, da Bog sačuva... Dosadno mi bilo pa sam morao gledat... al... Udaranja, svađe, sekund za incident... ležanje po travi, bacanje, dirneš ga on padne u 16-tercu itd itd..
pa sam si rekao da ne pratiš, al bitno je da nekako znaš kakva je situacija, znači rekla-kazala, ja pratim sve moguće i nemoguće lige, i kažem ti ponovo da je engleska liga trenutno grublja i sa puno više teških povreda, ništa drugo. al je i dosta kvalitetnija i jača, možda baš zbog toga jer se tako igra, italija je nekad bila najgrublja liga, al tad i jest bila najjača, al sad će svi pričati italija je gruba do 2050 godine iako to uopšte nije više tako. Taj tvoj argument gdje se igra grubo liga je loša uopšte ne stoji jer je čak dijametralno suprotno, grublja i čvršća liga=veći kvalitet.
znači još jednom ne kažem ja da ti ne pratiš fudbal uopšte , već ne pratiš seriju a, sam si to rekao al eto opet imaš nešto "pametno" za reći iako od 2008. nisi pogledo niti jednu jedinu utakmicu, svaka čast

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.