Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 02:52

sad nam trenutno klupa igra, jer svi su izasli iz igre :)..Rose,Deng i Boozer su vec odavno vani....evo ova klupa se pokazuje dosta dobra
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 02:54

SaltCityAttack je napisao/la:sad nam trenutno klupa igra, jer svi su izasli iz igre :)..Rose,Deng i Boozer su vec odavno vani....evo ova klupa se pokazuje dosta dobra
pa protim minesote, sto se nije pokazala protiv lakersa....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 02:57

nowizki 11 poena za 6 minuta,utah u raspadu :D :D :D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 dec 2010, 02:58

ova minnesota uzasna -.-
igraju kao curice , gora od bosne ase , smijesni su pravo . Ovo je do trenera , on je drzao Lovea na klupi dok nije imao 31 poen i 31 skok .

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2010, 03:00

ma nije rose jos superstar. mislim dobar je on i sve, ali jos nije ni blizu novoa na kojem su bryant, james, wade, pa i nowitzki. oni su superstarovi. mislim igraci poput ovih su simboli danasnje nba lige, rose to jos nije.

ne odnosi se superstar samo na igre, daleko od toga.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 03:00

pa kako ce Rose prelomiti utakmica kao Kobe kada je tek poceo fakticki igrat NBA...pa sinoc je prelomio protiv Lakersa jeli tako?... Kobe profula slobodno bacanje jesam li upravu?...pa evo zadnjih nekoliko utkamica u zadnjim minutama ko je uzimo loptu i odlucivao ? ma Rose naravno :)...care ja sinoc gledam NBA TV ljudi lijepo kazu da nema vise dileme Rose je u rangu CP3,Wiliamsa...kada to oni kazu onda stvarno neznam sto imamo vise polemisati o tome ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 03:04

Wolverine je napisao/la:ma nije rose jos superstar. mislim dobar je on i sve, ali jos nije ni blizu novoa na kojem su bryant, james, wade, pa i nowitzki. oni su superstarovi. mislim igraci poput ovih su simboli danasnje nba lige, rose to jos nije.

ma naravno da nije na njihovom nivou to stoji, ali sinoc gledam bas NBA TV i oni pricali o njemu , jer evo zaista zadnjih nekoliko utakmica on je uzimao loptu kada je bilo potrebno ebiga ... sto se mene tice on ne mora nikad biti super star samo nek on boca i igra ovako :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:06

Wolverine je napisao/la:ma nije rose jos superstar. mislim dobar je on i sve, ali jos nije ni blizu novoa na kojem su bryant, james, wade, pa i nowitzki. oni su superstarovi. mislim igraci poput ovih su simboli danasnje nba lige, rose to jos nije.

Bravo to i ja mislim.... Jedini mladi igrac koji je superstar je Kevin Durant....Najjaci

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 03:08

ova nam je odbrana sve bolja i bolja :)..trenutni rezultat je 51:30 za Bullse 3 minute do kraja prvog poluvremena
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:09

SaltCityAttack je napisao/la:pa kako ce Rose prelomiti utakmica kao Kobe kada je tek poceo fakticki igrat NBA...pa sinoc je prelomio protiv Lakersa jeli tako?... Kobe profula slobodno bacanje jesam li upravu?...pa evo zadnjih nekoliko utkamica u zadnjim minutama ko je uzimo loptu i odlucivao ? ma Rose naravno :)...care ja sinoc gledam NBA TV ljudi lijepo kazu da nema vise dileme Rose je u rangu CP3,Wiliamsa...kada to oni kazu onda stvarno neznam sto imamo vise polemisati o tome ebiga

Rose mora jos mnogo uciti da bi bio u rangu chrisa paula i d-willa.... ne znaci prelomiti utakmicu tako kada imas i pobedis 6 razlike vec kada prelomis sa zvukom sirene... Jel kapiras???? e i neznam se ne pise ovako vec ovako NE ZNAM jer znati je glagol.... ubi me ovo kada vidim da neko glaglol pise sa recicom ne spojeno....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 12 dec 2010, 03:09

Ko ima mogucnost,neka pogleda houston,martin kevin poludio 25 P...u prvih 12 min;)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:12

doe78 je napisao/la:Ko ima mogucnost,neka pogleda houston,martin kevin poludio 25 P...u prvih 12 min;)

Valjda 22 poena a ne 25???? :? :? :? :? :?

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 dec 2010, 03:14

durant je superstar i sada pati zbog toga , toliko pozornosti oko njega , on nije jedan od onih igraca kao lebron , melo , kobe , wade koji su bolji sto su u vecem centru paznje . Ne bi zelio da se nesto tako desi Roseu .
Nije vazno jel superstar ili ne , neka i dalje pruza ovakve brojke i mi smo zadovoljni .

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 12 dec 2010, 03:15

alfarouqaminu je napisao/la:
doe78 je napisao/la:Ko ima mogucnost,neka pogleda houston,martin kevin poludio 25 P...u prvih 12 min;)

Valjda 22 poena a ne 25???? :? :? :? :? :?

25 gledao sam tekmu:)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 03:17

58:37 KRAJ prvog dijela utakmice :)..moglo je i bolje, samo dadose ova dva zadnja kosa Minesota ebiga :)...Noah 9 kokova,5 blokada, jedna ukradena lopta i naranvo 7p..Rose 12p uz sut 5-6
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:19

Furymaker je napisao/la:durant je superstar i sada pati zbog toga , toliko pozornosti oko njega , on nije jedan od onih igraca kao lebron , melo , kobe , wade koji su bolji sto su u vecem centru paznje . Ne bi zelio da se nesto tako desi Roseu .
Nije vazno jel superstar ili ne , neka i dalje pruza ovakve brojke i mi smo zadovoljni .

Pazi sta si rekao u vezi duranta.... on jeste superstar ali da pati, pa sto bi patio... to sto je odigrao najbolje na svetskom prvenstvu, sto nisu na takvom nivou odigrali wade, james, kobe, melo???? Pati sto njegova ochahoma sjajno igra... ???? sto ce ove godine najverovatnije uzeti MVP-a???? sto je postao najmladji prvi strelac NBA???? Veruj mi gresis, durant je decko skromnih vrednosti, al neko drugi pati sto on tako zrelo igra sa samo 22 godine i sto je toliko vec postigao sa samo 22 godine.... Nazalost

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2010, 03:24

pa prije ce westbrook uzet mvp nagradu nego on.

nego, ne bih se ja bas slozio da on pati radi velike slave, on cak i profitira jer dobija mnogo slobodnih bacanja. on igra jako lose, mislim za njegove standarde. po meni je to zato sto je westbrook ocito umislio da je on prva violina u ekipi. i dobro je edin avdic rekao, nije durant tip igraca koji ce doc i rec, "hej, stani malo, nemozes ti uzimat isto suteva kao ja", sto svakako nije dobro.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:28

Wolverine je napisao/la:pa prije ce westbrook uzet mvp nagradu nego on.

nego, ne bih se ja bas slozio da on pati radi velike slave, on cak i profitira jer dobija mnogo slobodnih bacanja. on igra jako lose, mislim za njegove standarde. po meni je to zato sto je westbrook ocito umislio da je on prva violina u ekipi. i dobro je edin avdic rekao, nije durant tip igraca koji ce doc i rec, "hej, stani malo, nemozes ti uzimat isto suteva kao ja", sto svakako nije dobro.

Pa naravno da nije takav igrac.... on je pokazao na svetskom prvenstvu da igra najbolje i protiv dobrih odbrana, za razliku od razvikanog rosea od strane navijaca bullsa..... Ubedljivo Kevin Durant najbolji mladi igrac

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:43

evo vam pa gledajte sta cini covek.... Kada ce imati ovakav sut rose???? :?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 03:47

alfarouqaminu je napisao/la:
evo vam pa gledajte sta cini covek.... Kada ce imati ovakav sut rose???? :?
Dosadan si vise sa Rose-om i njegovim sutem. Uglavnom Rose ima bolji procenat za tri od Duranta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.