Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

Dajdza11
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la Dajdza11 » 07 nov 2025, 13:47

VivaLaLiberta je napisao/la:
07 nov 2025, 12:37
Dajdza11 je napisao/la:
07 nov 2025, 12:19
Kako se samo brukaju svi redom. Znaci neko ce uzeti 2-3 milje sebi u dzep.
Gdje igra Celik, tu se i cijene karata mijenjaju.
Da se mene pita natovario bih im inspekciju, cigancici mali

slika
Jarane, bez ikakve loše namjere, ali normalno je da takve sredine podignu cijenu karte kad im dolaze velike ekipe, tako je bilo gdje u svijetu, što je sasvim normalno. Takvi klubovi najveću prodaju i posjetu imaju na takvim utakmicama pa je sasvim normalno da malo podignu cijenu karte. Yebem ga ja nije karta 20 maraka nego 7, ne treba nekog prozivati i stvarati paniku zbog dvije marke skuplje ulaznice.

Dvije po dvije, nabrat ce se 2-3 hiljade. Ali ne ide se za 2 marke, ni meni, a ni onima sto ce ici na utakmicu.
Jednostavno radi se o kradji, i ovo ce u necijem dzepu zavrsit
Budi gospodin stavi 10km, eto kao sto je kod vas cijelo prvenstvo, a ne dan prije utakmice mijenjas cijene jos ostampane karte. Definitivno ovdje ce neko zaradit, sto se ono kaze ni oro ni kopo.

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 07 nov 2025, 14:09

BosnianRahatluk je napisao/la:
07 nov 2025, 13:01
@Dajdza11.
Dobro je to, mogli ste proci i gore
Sta da je ulaznica 8 KM ? ;)

Propali bi. Zabrinut sam sto je 7 km, a da je 8 mislim da bi bio kolektivni harakiri 🤔

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 nov 2025, 14:23

Kokosarenje na max :D

Cuj odstampali prije pocetka prvenstva. Znaci nista na njoj ni datuma ni termin utakmice, samo domaci i gosti i cijena od 5KM.

Cijena nije problem, placali smo mi i u Travniku 10KM i u Tesnju 10KM, i niko nije rijec rekao. Cak su u Tesnju, cini mi se dan ili dva prije se odlucili za povecanje cijene sa 7 na 10, ali na kartama je bila ta cijena od 10KM. Ali ovo u Konjicu je kokosarenje.

PS. Koristim priliku da tuzlacima izrazim saucesce povodom tragedije. Postoje i bitnije stvari od nogometa.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 07 nov 2025, 14:32

Tokom cijele sezone karta 5KM ( po 200-300 prosjecna posjeta) i povisis je na 7 kad Celik dolazi. Mamlazi u i oko kluba. Robijo sretno sutra, da pokidate na terenu i tribini. Kisa i druga liga :ljepota: , a nadam se najboljem gostovanju u Konjicu zadnjih 20 godina.

Koliko su vam dali karata?
Wir leben dich Schalke 04!

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 07 nov 2025, 16:03

To su pravi sljedbenici Nerke Oranice ili Nerke Njive.
Lapi,capi,zaposli
Malo politike, da zacinimo :wtf:

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 07 nov 2025, 19:05

BatistutA19 je napisao/la:
07 nov 2025, 13:19
Viva La Liberte
Nije poenta ako podigne cijene ulaznica mada je to ciganjski u svakom ozbiljnom klubu se odrede cijene pred sezonu ,to je ciganjski ali nebitno.
Poenta je sto na karti pise 5 maraka a tebi prodaje 7 maraka znaci na kraju ce neko ukrast od njih tu razliku 2 marke jer ce se prikazat lupam Celik otkupio 700 ulaznica po 5 maraka to je 3500 a Celik platio 4900 ,znaci 1400 maraka ce neko ukrast iz kluba kad bude izvjestaj na kraju godine ..Ok da na karti pise 7 maraka ali pise 5 maraka .
To je isto da ti meni kazes ej kupi mi nesto pa mi donesi i ja kupim eo ti roba racun 50 maraka ali jarane ja sam platio 70 maraka daj ti meni 70 maraka i bil mi vjerovo ..Tako ce i ovi u klubu ukrast razliku i onda se navijaci cude sto im klubovi propadaju,ovo ti je samo banalan primjer kako kradu sto se vidi sad zamisli sta se radi sto ti nemas pojma kako kradu pogotovo ovim klubovima gdje navijaci pojma nemaju gdje nema finansijskog izvjestaja .Pa eto razmislite ovo sto vam je Dajdza samo stavio 1 primjer kradje sto neko ovde opravdava ne zbog 2 marke nego kako se krade u klubovima sve a mi hocemo igrace ,terene,opremu ,uslove za igrace ,pripreme kvalitetne a njih boli qurac njima samo bitno u dzep svoj stavit.
Ma sve ja to razumijem i slažem se, ono što sam napisao nisam mislio na to, nego jer ste se nedavno i u Tešnju žalili što su domaćini podigli cijenu marte za par marak više, što je sasvim normalno i očekivano što sam već rekao u prethodnom postu.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 nov 2025, 19:41

VivaLaLiberta je napisao/la:
07 nov 2025, 19:05
BatistutA19 je napisao/la:
07 nov 2025, 13:19
Viva La Liberte
Nije poenta ako podigne cijene ulaznica mada je to ciganjski u svakom ozbiljnom klubu se odrede cijene pred sezonu ,to je ciganjski ali nebitno.
Poenta je sto na karti pise 5 maraka a tebi prodaje 7 maraka znaci na kraju ce neko ukrast od njih tu razliku 2 marke jer ce se prikazat lupam Celik otkupio 700 ulaznica po 5 maraka to je 3500 a Celik platio 4900 ,znaci 1400 maraka ce neko ukrast iz kluba kad bude izvjestaj na kraju godine ..Ok da na karti pise 7 maraka ali pise 5 maraka .
To je isto da ti meni kazes ej kupi mi nesto pa mi donesi i ja kupim eo ti roba racun 50 maraka ali jarane ja sam platio 70 maraka daj ti meni 70 maraka i bil mi vjerovo ..Tako ce i ovi u klubu ukrast razliku i onda se navijaci cude sto im klubovi propadaju,ovo ti je samo banalan primjer kako kradu sto se vidi sad zamisli sta se radi sto ti nemas pojma kako kradu pogotovo ovim klubovima gdje navijaci pojma nemaju gdje nema finansijskog izvjestaja .Pa eto razmislite ovo sto vam je Dajdza samo stavio 1 primjer kradje sto neko ovde opravdava ne zbog 2 marke nego kako se krade u klubovima sve a mi hocemo igrace ,terene,opremu ,uslove za igrace ,pripreme kvalitetne a njih boli qurac njima samo bitno u dzep svoj stavit.
Ma sve ja to razumijem i slažem se, ono što sam napisao nisam mislio na to, nego jer ste se nedavno i u Tešnju žalili što su domaćini podigli cijenu marte za par marak više, što je sasvim normalno i očekivano što sam već rekao u prethodnom postu.
Jest ali ovdje pisemo u kriminalu Igmana sto ce neko ukrast tu razliku od 2 marke jer ce ih prikazat po 5 maraka.Dok u Tesnju mada je i njihovo dizanje cjene bezveze dva dan pred utakmicu ali eto oni su bar uradili karte pise datum i karta Tosk-Celik a ovde bolan pise samo FK Igman ni sa kim igraju ni kad to nema nista i da cjena pise 5 maraka..To ti je samo 1 mali sitni primjer kriminala nasih uprava mada to u Celiku nema visec.Nama je jednom sa Zeljom kad smo igrali prepun stadion bio ali ujutru samo receno nema novca neko obio kasu a bilo je oko 100 000 mozda i nikom nista nit je nadjen taj novac nit je ko odgovaro ko da je djecija kasa pa obilo 😂😂Sta navijaci ne znaju sta se radi u klubu zamisli koliko se krade kad je neki veci novac u pitanju ,i kod vas je ta afera sa dresovima bila kazu roditelji cito sam em nije sve doslo sto je placeno em to sve kosta 230 a oni dali cini mi se po 300 i takvih primjera milion svugdje a navijaci cekaju neka pojacanja,terene,opremu,pripreme,dobre uslove a to samo krade.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.