Ne u 10 godina, nego u historiji. 31. najbolji strijelac internacionalnog fudbala u historiji, i deseti internacionalni strijelac UEFA zone u historiji.KarlMarx je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:25Uozbilji se balijanderu jedan. Čovjek rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, dao je golova neće ga niko stići u idućih 15 godina (63 gola), ako i poslije toga iko bude. Nosio je reprezentaciju do pobjeda i golova u zadnjih 10 godina. Uozbiljite se, i ja bih da imamo i Ronalda i Messija, ali previše vi od Džeke očekujete, a svakako je previše i dao.Kosarka123 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:08On svuda dobro igra osim u reprezentaciji BiH, onda samo glumi banderu
Nađite ijednog igrača koji je za našu reprezentaciju dao više golova i pretrčao više kilometara od Džeke? Teško da ćete 10-15 igrača nabrojati i kod drugih reprezentacija koji su ispred njega u zadnjih 10 godina, po golovima za reprezentaciju i nastupima.
Uozbilji se.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Tačno, ali evo nek momak propita i na ovom stavove pa nek sam istraži ko je on u reprezentativnom fudbalu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2022, 00:24Ne u 10 godina, nego u historiji. 31. najbolji strijelac internacionalnog fudbala u historiji, i deseti internacionalni strijelac UEFA zone u historiji.KarlMarx je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:25Uozbilji se balijanderu jedan. Čovjek rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, dao je golova neće ga niko stići u idućih 15 godina (63 gola), ako i poslije toga iko bude. Nosio je reprezentaciju do pobjeda i golova u zadnjih 10 godina. Uozbiljite se, i ja bih da imamo i Ronalda i Messija, ali previše vi od Džeke očekujete, a svakako je previše i dao.Kosarka123 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:08
On svuda dobro igra osim u reprezentaciji BiH, onda samo glumi banderu
Nađite ijednog igrača koji je za našu reprezentaciju dao više golova i pretrčao više kilometara od Džeke? Teško da ćete 10-15 igrača nabrojati i kod drugih reprezentacija koji su ispred njega u zadnjih 10 godina, po golovima za reprezentaciju i nastupima.
Uozbilji se.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sta ce se brate oglasiti on i njegovi haveri su unistili i zrozali repku od brazila.... davno je on trebo dici glas.. a nije nece ni sad sta ces ocekivati kad je u milionskom talu sa njima... boli njega uvac sta se repci desava i pod zastavom nase domovine.... ha ya...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sta ima odgovarati balavcima na IG.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kalesijski pizdun pokazao više muda od njega. E moj Edine...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nurkić je za ovog institucija, baš me razočarao
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 09 sep 2022, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pjanic je svakako bivsi reprezentativac.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ambasador Unicefa suti na sve ovo. Kakav beskicmenjak i vicina pudlica
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Edine, imaš par dana pred sobom da se oglasiš i da se protiviš. Ako ne, mnogo ćeš razočarati, mnoge.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Smradu usta te yebem i tebe i havera Vicu
Džeko kao igrač super ali djubre od osobe i politicki podbna pudlica. Sutiti ce i igrati ce protiv rusije u rs trobojci.
De ba ljudi polako
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta sad kazes?marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:47Ambasador Unicefa suti na sve ovo. Kakav beskicmenjak i vicina pudlica
Sta kazete vi svi koji ste ga popljuvali veceras?
Jade jadne.
Edin Džeko: Protiv sam odigravanja utakmice s Rusijom, savezu sam to i rekao
http://www.klix.ba/clanak/220909147
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sram vas bilo fuj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hajmo jedan po jedan napustite forum.
-
- Kontakt:
Evo upravo se pokazalo da ja imam pravo a ne vi koji ga kujete u zvijezde.KarlMarx je napisao/la: ↑08 sep 2022, 09:35Tačno, ali evo nek momak propita i na ovom stavove pa nek sam istraži ko je on u reprezentativnom fudbalu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2022, 00:24Ne u 10 godina, nego u historiji. 31. najbolji strijelac internacionalnog fudbala u historiji, i deseti internacionalni strijelac UEFA zone u historiji.KarlMarx je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:25
Uozbilji se balijanderu jedan. Čovjek rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, dao je golova neće ga niko stići u idućih 15 godina (63 gola), ako i poslije toga iko bude. Nosio je reprezentaciju do pobjeda i golova u zadnjih 10 godina. Uozbiljite se, i ja bih da imamo i Ronalda i Messija, ali previše vi od Džeke očekujete, a svakako je previše i dao.
Uozbilji se.
On je niko i ništa. Nurkic je za njega institucija čak i Jasna Slisko je za njega institucija
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Mocvara1991 i 20 gostiju.