2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017/18 NBA Pre-season
Ako im dodje Jamal vukovi vala moraju u plejoff
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jamal 2yrs / 8.9 mil. u Minny
Vukovi

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Djeluje da su Blazersi uboli sa oba pika. Collins je ofanzivno nevjerovatno raznovrsan i prakticno je opasan sa svih pozicija. Defanzivno je bio tanak u prvoj cetvrtini, Bradley ga je u dva navrata sa lakocom ugurao u obruc (tu je kilaza najveci problem). S druge strane, Swanigan pravi fajter, dobar ball handling i kao 26. pik je odlican izbor.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imam osjecaj da Crawford ima 36-37 godima vec 5 godina 

Swanigan je odlican, kako ga je Olshey nasao :tokralju:
jeste summer league i jeste jedna tekma, al ovo sto pokazuje :salut:
s druge strane, Collins razocaravajuci nastup
jeste summer league i jeste jedna tekma, al ovo sto pokazuje :salut:
s druge strane, Collins razocaravajuci nastup
Bogami je Tatuma ljepota gledat.
Ja kontam zvižde Zubcu, kad ono cijela dvorana viče "Zuuuu"

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja kontam mec ce poceti u 2:40, ukljucujem se oko 2:35 kad ono vec prosle 3-4 minute. Ko je za to vrijeme bio bolji od dvojice Hrvata? Vidim da je Zubac tad dao 4 poena.Lillard je napisao/la:Bogami je Tatuma ljepota gledat.
Ovaj Lavar, kako mu daju vecu medijsku paznju, sve vece budalastine izvaljuje.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lonzo je fantastican asistent, veceras vec sest asistencija u prvom poluvremenu.. ali osim dodavanja..uhh there is not much.. Sut i veceras vrlo los, evo sad je popio i blokadu. U odbrani nema sta da kaze.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma brate, nije ni Magic bio neki aman-zaman defanzivac. Lonzo je jos mlad, nadoci ce vremenom. Samo je problem sto je danasnja kosarka puno zahtjevnija od one prije 40 godina.sajo10 je napisao/la:Lonzo je fantastican asistent, veceras vec sest asistencija u prvom poluvremenu.. ali osim dodavanja..uhh there is not much.. Sut i veceras vrlo los, evo sad je popio i blokadu. U odbrani nema sta da kaze.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Lonzo dosta dobar u prvom poluvremenu, steta sto ne ode do kraja na ovom zadnjem napadu jer je bez problema mogao zavrsiti na obrucu i bilo bi jos bolje. Playmaking, ubrzavanje tempa i kontrola igre s vrlo malo izgubljenih odlicno djeluju. Jos samo malo vise da se oslobodi i agresivniji bude.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ante Zizic je samo takav sporas.Zubac,koji je vazio za teskog i sporog,je svemirski brod za ovog.Covjek ne stigne da se pozicionira u reket nakon sto njegova ekipa postigne kos.

Koji pregled igre jbt 

Fakat je nenormalno spor za ove uslove. Ja sam nakon prve tekme mislio da ce se vremenom priviknuti na ovaj tempo i da je mozda sve do lose fizicke spreme, ali momak evo vec 4-5 utakmica kasni na sve sto se moze zakasniti. Ima ogromnih problema u 'tranzicijskoj' odbrani. Najveci Zubcev minus su spore noge i cinjenica da njima ne moze ispratiti protivnicke igrace, ali tacno je i po pitanju toga svemirski brod za Zizica.NEZALAGANJE je napisao/la:Ante Zizic je samo takav sporas.Zubac,koji je vazio za teskog i sporog,je svemirski brod za ovog.Covjek ne stigne da se pozicionira u reket nakon sto njegova ekipa postigne kos.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto je najgore od svega,iako priznajem da ga nisam gledao previse u Evropi,vazi za "atleticnog" C.kobe24 je napisao/la:Fakat je nenormalno spor za ove uslove. Ja sam nakon prve tekme mislio da ce se vremenom priviknuti na ovaj tempo i da je mozda sve do lose fizicke spreme, ali momak evo vec 4-5 utakmica kasni na sve sto se moze zakasniti. Ima ogromnih problema u 'tranzicijskoj' odbrani. Najveci Zubcev minus su spore noge i cinjenica da njima ne moze ispratiti protivnicke igrace, ali tacno je i po pitanju toga svemirski brod za Zizica.NEZALAGANJE je napisao/la:Ante Zizic je samo takav sporas.Zubac,koji je vazio za teskog i sporog,je svemirski brod za ovog.Covjek ne stigne da se pozicionira u reket nakon sto njegova ekipa postigne kos.![]()

Poen do triple doublea 
11-11-11

11-11-11

Fultz se povrijedio , ma daj.Nece valjda i on prvu sezonu preskociti
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lonzo je pass first playmaker, jedna izumrla vrsta, tipa Kidd, ako za par godina nauci odbranu i bude je htio igrati kao Kidd a sut za tri se moze navjezbati ima da se udaramo u guzicu. Jer fakat je da su svi voljeli Kidda I htijeli igrati sa njim, ali trebas oko njega sklopiti ekipu, ako se Ingram razvije kako očekujemo i dodje George + jos jedan top 30 igrac imamo da se cemu nadamo za 3 godine.
evo nagovaraju Popa da dodje u HoustonDavid Pick @IAmDPick
Cedi Osman spent time with the Cavs in Las Vegas. He met Tyronn Lue and Cleveland's staff, told he hopes to sign NBA deal.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.