Da li si ti svjestan da lik ima 13 slobodnih bacanja vec??AshburtonG je napisao/la:Postaje smijesno sta se sve ne svira Stephu na ulazima
Al bitno je da se nesto ke.nja.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da li si ti svjestan da lik ima 13 slobodnih bacanja vec??AshburtonG je napisao/la:Postaje smijesno sta se sve ne svira Stephu na ulazima
Baš to. U ovakvim situacijama vidiš da nije pošteno.Ziggs je napisao/la:Kad ne mogu ni Thompson ni Curry ima ko vazda može koš zabiti
pa curry sto opuca i zabije u drugom pol, drugo je sto ima dva igraca na sebi na svakom posjeduZiggs je napisao/la:Kad ne mogu ni Thompson ni Curry ima ko vazda može koš zabiti
Irving večeras jedini +7 ostali Cleveland igrači u minusuTracy3McGrady je napisao/la:Kakav potencijal ima ovaj Irving to je strašno.
Penny Hardaway #1
I to znači da ne treba dobiti ako ga zaslužuje? Uostalom 2-3 su bila iz onih tehničkih i trebao je dobiti maloprije 2+1 to je činjenica jbg.NEZALAGANJE je napisao/la:Da li si ti svjestan da lik ima 13 slobodnih bacanja vec??AshburtonG je napisao/la:Postaje smijesno sta se sve ne svira Stephu na ulazima
Bukvalno ti napisao da i daadriano_leite je napisao/la:Brokula, ti ces mene sad pitati za svaku situaciju, bez da kazes da li je trebao Durant dobiti trecu i da li je West trebao biti iskljucen. Malo uzivam u utakmici.
Udri ih Jamale
Ne znaci da ne treba dobiti bacanje ako je bio faul,ali znaci da veceras ima pristojan tretman i da nema potrebe pominjati to.Tracy3McGrady je napisao/la:I to znači da ne treba dobiti ako ga zaslužuje? Uostalom 2-3 su bila iz onih tehničkih i trebao je dobiti maloprije 2+1 to je činjenica jbg.NEZALAGANJE je napisao/la:Da li si ti svjestan da lik ima 13 slobodnih bacanja vec??AshburtonG je napisao/la:Postaje smijesno sta se sve ne svira Stephu na ulazima
Ali da li je u pitanju 3 ili 13 to ne treba da bude razlog za sviranje odnosno ne sviranje. Harden cijelu sezonu u prosjeku dobija ovoliko.
Penny Hardaway #1
Nisam vidio, pukao mi stream pa trazim drugi, a tekma mi je bitnija od tebe, halali sto je tako.Brokula je napisao/la:Bukvalno ti napisao da i daadriano_leite je napisao/la:Brokula, ti ces mene sad pitati za svaku situaciju, bez da kazes da li je trebao Durant dobiti trecu i da li je West trebao biti iskljucen. Malo uzivam u utakmici.
Udri ih Jamale. Ne budi hipokrajt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.