Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
mislis na Princa???neno#4 je napisao/la:evo vam pojacanje dolazi za zavrsnicu prvenstva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....cini mi se da ce se i nama ikona vratiti......pa onda ce to da bude bas klanje.......
da daKevin je napisao/la:mislis na Princa???neno#4 je napisao/la:evo vam pojacanje dolazi za zavrsnicu prvenstva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....cini mi se da ce se i nama ikona vratiti......pa onda ce to da bude bas klanje.......
![]()
meni Siriščević i nije tako neki kao što ga ti hvališ..kao prvo čim jača tekma,malo jača obrana na njemu njega nigdje nema..ima šut i to je to..ali isto tako ako primjetiš da će najčešće iz kuta pogoditi,ostalo slabo..obrna tako to..dok Mileković može pogoditi tricu odasvuda, malo je žešći,borbeniji, igra bolju obranu ali u principu dva prosječna igračića..ŠB_Fidelis je napisao/la:Milekovic i sut? Taj izvan ''luka'' ne bi pogodio bazen. Suvisno ga je usporediti sa Siriscevicem u tom segmentu, usporedjujuci iskljucivo ta dva igraca. Prodor, kakav god on bio, opet ima Siriscevic bolji, dapace, posjeduje i odredjenu igracku inteligenciju i socijalnost tako da je nerijetko da izbori kos+faul situaciju na racun te iste socijalnosti, to je posebno evidentno bilo prosle sezone, druga stvar sto ne dobiva dovoljno prilike u NLB-u ili sto je za isti realno ograniceno, kao i Milekovic, a uz to mu fali i minuta i samopouzdanja. Milekovic je bolji defanzivno.
kakvo će biti?KK_Bosna je napisao/la:kakvo je stanje sa masonom?
ali istinu napisite, molim vas
a) loseKevin je napisao/la:kakvo će biti?KK_Bosna je napisao/la:kakvo je stanje sa masonom?
dobro...vidjet cemo u subotu...KK_Bosna je napisao/la:a) loseKevin je napisao/la:kakvo će biti?KK_Bosna je napisao/la:kakvo je stanje sa masonom?
b) veoma lose
c) totalno lose
ma protiv nas briljira jedan penzioner poput zizicaKevin je napisao/la:dobro...vidjet cemo u subotu...
mislim da ce briljirat protiv vas...
pa vidis da sam ti napisao dobroKK_Bosna je napisao/la:ma protiv nas briljira jedan penzioner poput zizicaKevin je napisao/la:dobro...vidjet cemo u subotu...
mislim da ce briljirat protiv vas...a da ne govorim o nekim zvjerima...
zasto izbjegavas odgovor na pitanje o zdravstvenom stanju CM32?
ne znas ili...?
imas PMKevin je napisao/la:pa vidis da sam ti napisao dobroKK_Bosna je napisao/la:ma protiv nas briljira jedan penzioner poput zizicaKevin je napisao/la:dobro...vidjet cemo u subotu...
mislim da ce briljirat protiv vas...a da ne govorim o nekim zvjerima...
zasto izbjegavas odgovor na pitanje o zdravstvenom stanju CM32?
ne znas ili...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.