Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ja sam pomalo skeptik sto se Depaya tice, dosta me podsjeca na Nanija. Ogroman talenat ali i sposobnost da uspori i najbrzi napad, u Nizozemskoj to moze proci ali u Engleskoj ces se tesko iskupiti. Ako dodje nadam se da to moze popraviti.
Nadam se samo da ce uprava brzo rijesiti i jos jednog veznjaka, nema nekog posebnog izbora na trzistu ali bez Carricka se ne moze a na njega se ne smijes osloniti zbog godina i povreda tako da je zamjena pod moranjem, Ander jednostavno ne moze sam.
Nadam se samo da ce uprava brzo rijesiti i jos jednog veznjaka, nema nekog posebnog izbora na trzistu ali bez Carricka se ne moze a na njega se ne smijes osloniti zbog godina i povreda tako da je zamjena pod moranjem, Ander jednostavno ne moze sam.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
to je i moje mišljenje što se tiće Depaya, talenat, ali?? Također sa njegovim dolaskom i Januzaj je malo ugrožen.Rooney88 je napisao/la:Ja sam pomalo skeptik sto se Depaya tice, dosta me podsjeca na Nanija. Ogroman talenat ali i sposobnost da uspori i najbrzi napad, u Nizozemskoj to moze proci ali u Engleskoj ces se tesko iskupiti. Ako dodje nadam se da to moze popraviti.
DM mora doći!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Depaya odlikuje ono sto nasa krila trenutno nemaju, a to je opasnost po protivnicki gol. Zna i asistirati, al' mnogo vise trazi zavrsnicu. Fizicka sprema na top nivou, a to sto voli meljati loptu ne mora predstavljati problem (posto je odlican dribler), ali se moze i reducirati radom sa strucnim osobljem.
Januzaj potpuno suprotna prica.
Holandsku ligu ne treba podcjenivati, ev' neki od mase pozitivnih primjera u skorije vrijeme: Blind, Eriksen, pa i Bony, Tadic,...
Holandsku ligu ne treba podcjenivati, ev' neki od mase pozitivnih primjera u skorije vrijeme: Blind, Eriksen, pa i Bony, Tadic,...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kako mi je drago sto je Depay pred vratima kluba,od kad ga prizeljkujem.Strasan igrac pratim ga vec duze vrijeme.On je napadacko krilo bas za ove nase formacije,bez straha ide jedan na jedan i ima dobru zavrsnicu.Odlicno pojacanje
Objasnio čovjekOnlyUnited je napisao/la:Depaya odlikuje ono sto nasa krila trenutno nemaju, a to je opasnost po protivnicki gol. Zna i asistirati, al' mnogo vise trazi zavrsnicu. Fizicka sprema na top nivou, a to sto voli meljati loptu ne mora predstavljati problem (posto je odlican dribler), ali se moze i reducirati radom sa strucnim osobljem.

Naravno, i Young je u formi i neka ga u ekipi kao i ADM ali smatram da je i Depay potreban.
Još jedan desni bek (Clyne), stoper i DM. To je to.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Mislim da uz jos neko pojacanje na odredjenim pozicijima ce biti dovoljno da od iduce sezone zaganjamo napad na titulu epl i na jos neki front sto da ne mi smo glory hunteri.
.... Depay dobro nam dosao pravi igrac i prije svega mlad sta je njemu tek 21g pravi pogodak. GGMU !

04.10.2009 !!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nisam par dana bio kuci pa nisam u toku uopste.
Vidim da je Depay potpisao zbog cega mi je jako drago i imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najpametnijih transfera u zadnjih par godina.
Cuo sam i da je Firmino pred potpisom ako vec nije potpisao?
Vidim da je Depay potpisao zbog cega mi je jako drago i imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najpametnijih transfera u zadnjih par godina.
⭐
Zezas se? Gdje vidis da je potpisao? NA sportsport?theboss_RD07 je napisao/la:Nisam par dana bio kuci pa nisam u toku uopste.
Depay nije potpisao ali sve su prilike da ce docitheboss_RD07 je napisao/la:Nisam par dana bio kuci pa nisam u toku uopste.

Za Firmina je samo spekulacija

Prvo dovesti Hareta, pa tek ostali

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- theboss_RD07
- Kontakt:
pa sad ti kazem nisam u toku uopste. Da, vidio sam ovdje ali nisam otvarao clanak vec samo procitao naslov tako da sam mislio da je gotovoLvG je napisao/la:Zezas se? Gdje vidis da je potpisao? NA sportsport?theboss_RD07 je napisao/la:Nisam par dana bio kuci pa nisam u toku uopste.
⭐
- OnlyUnited
- Kontakt:
Znaci, otp taj neki prvi pokusaj. Bit ce odlicno ak' se pos'o zavrsi za 30 mil £ (jer ce BVB traziti koji milion vise, a trenutna ponuda po svemu sudeci je 22 mil £).Mats Hummels (26) und Manchester United – da geht doch was! ManU baggert am Dortmund-Star, will den Weltmeister schon im Sommer auf die Insel holen. Laut „SPORT BILD“ haben die Engländer jetzt ein erstes Angebot über 30 Mio Euro für den Verteidiger gemacht.
United are using super-agent Jorge Mendes to help them complete a transfer deal for Portuguese right-back João Cancelo. [deporte valenciano]
- Ed Woodward for Prime Minister !
Njega kad bi doveli, prvi bih kleknobulbasor je napisao/la:Prvo dovesti Hareta, pa tek ostali![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gundo izgleda blizu potpisa

Sky Sport News HDVerified account
@SkySportNewsHD
BREAKING: Wechsel von Gündogan zu Man United ist fix. Vertrag wird am Wochenende unterschrieben. Nach #ssnhd Infos.
Jonathan Harding @JonBloggs66
Reports from @DerWestenSport that Gündogan to #MUFC for €30m is agreed. Johannes Geis and Gonzalo Castro desired replacements. #bvb
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sky Sports Germany : BREAKING - Gundogan will join Manchester United. Expected to sign the contract on weekend.
Iznenada moglo bi se reci,ne znam koliko je ovo pouzdano
Iznenada moglo bi se reci,ne znam koliko je ovo pouzdano
Tesko za povjerovat,sa obzirom na izvor ,ali da vidimo ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako im je za vjerovat dobro dosao gundo, ali dok ja ne vidim na offical stranici da se uslikao sa dresom nista bgm. 

04.10.2009 !!
Bgm potencijalno Depay i Gundo (kao deal done) već se krenulo aktivno!
Izgleda da Mighty Ed ne miruje
Izgleda da Mighty Ed ne miruje

Strah me za Gundu i da ne bude promasaj,ne igracki nego zbog povreda i straha za nekim duelom a u EPL ih je i previse,trebalo bi da se radi dosta na njemu a u formi je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Zeljeznicar! 1921 !
Jbg nije valjda toliki peh, a i malo je tržište kvalitetnih veznjaka...Format je napisao/la:Strah me za Gundu i da ne bude promasaj,ne igracki nego zbog povreda i straha za nekim duelom a u EPL ih je i previse,trebalo bi da se radi dosta na njemu a u formi je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Može donijeti explozivnosti sa Herrerom u veznom.
Nego u zadnje vrijeme smo odlicni sa povredeama 1-2 igraća izgleda da ide na bolje pod režimom LVG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.