FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la kraljlavova » 24 jan 2015, 16:03

Dolazi vam jedan vezni igrac iz srbije 31 godinu ima dobar defanzivni igrac igrac zadatka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 16:16

Meni je Moranjkic drag igrac, dobro se slaze sa Salihovicem.

A inace je dobro odradjeno, Zeba je tu..dovest ce mu osiguraca. Bekic ce davati te potrebne prodore, Krpic se zalagat kao i uvijek.. Dovoljno da se osigura par kola prije kraja opstanak

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 jan 2015, 16:17

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jan 2015, 17:21

Malo je grafika glupa, a i nisam bio siguran oko pozicija Bekića i Mehidića, ali vidi se i po ovome šta nam još nedostaje. :D
slika

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 17:37

slika

Iskreno nisam siguran koliko je on kalibar stopera za PL, al i meni je onako drag igrac.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 17:45

NKMramor je napisao/la:Malo je grafika glupa, a i nisam bio siguran oko pozicija Bekića i Mehidića, ali vidi se i po ovome šta nam još nedostaje. :D
slika
Qdlično ti je ovo, samo pored svake pozicije ostavi otvorenu zagradu.Za igrače koji nedostaju i za rezervne igrače.

Napravi jednu sa 4-1-4-1 postavom.
Ja volim FK Tuzla City

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 24 jan 2015, 19:09

NKMramor je napisao/la:Malo je grafika glupa, a i nisam bio siguran oko pozicija Bekića i Mehidića, ali vidi se i po ovome šta nam još nedostaje. :D
slika

:clap: :clap: za sav trud koji ulazes... doktore grafickog dizajna :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jan 2015, 19:16

slika
Samo bih ja na Selamovicevo mjesto stavio prazninu. :D Nije mi taj momak nikako kapacitet za PL niti za buducnost Slobode u koju se vec sad radujemo.

Radije bih Brzog volio vidjeti, Husref bi ga sigurno doveo u red i u dobru formu. A vidjeli smo da taj momak moze kada hoce. Uz Redzepija i Brzog gotovo da bismo kompletirali ovaj transfer rok.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 jan 2015, 19:24

Polako momci sve ce to doci na svoje po meni je Mico odlican igrac sa klupe za jedno 20 min da probija po boku :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 19:35

..............KRPIĆ

MEHIDIĆ ( HALILOVIĆ) ZEBA MUJIĆ

.... (................) (................)

BEKIĆ SALIHOVIĆ MORANJKIĆ EFENDIĆ

................PIRIĆ
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 jan 2015, 21:39, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 19:41

Batva je napisao/la: Uz Redzepija i Brzog gotovo da bismo kompletirali ovaj transfer rok.
Iskreno mislim da bez lijevog beka i zadnjeg veznog (kvalitetnih igraca) ne smijemo kompletirat ovaj prijelazni rok, normalno kad bi ova dvojica koje ti prizivas dosli :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 24 jan 2015, 19:44

sloboda72 je napisao/la:..............KRPIĆ

MEHIDIĆ HALILOVIĆ ZEBA MUJIĆ

( ............... ) (................)

BEKIĆ SALIHOVIĆ MORANJKIĆ EFENDIĆ

................PIRIĆ
Ovu formaciju bih i ja želio vidjeti na terenu.Prvenstveno iz razloga što bi nas na terenu u svakoj utakmici bilo više nego protivnika i samim time bi se nametnuli kao favoriti u svakoj tekmi.
Nego šta mislis koja 2 igrača bi nam najbolje "sjela" na pozicijama CM odnosno DM?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2015, 19:50

ma s Lakijem u prvih 11 ili 12 u tom slucaju bi bilo ko da nas je isto na terenu :mrgreen: zavrsio je on s ozbiljnim fudbalom

slika

kad se svi igraju da i ja :D
ja to ovako vidim za sad, zavisno od mjesta gdje ce se koristiti Bekic fali nam ili bek ili krilo...a te vezne ce biti najteze naci.. od igraca za koje sam cuo (a da nisu zavrsili sa ozbiljnim fudbalom) slobodni su jedini M.Hasanovic(na probi u Zvijezdi), Danijel Majkic i Ivan Sesar (ustvari on vise nije-potpisao je inostrani ugovor)...zato bih volio Redzepija jer trci on solidno po terenu, borio se i u formaciji kao glavni playmaker, pa bi mozda mogao odigrati iza Zebe+ jedan udarac (kiso ili neko treci)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jan 2015, 19:59

klasik je napisao/la:
Batva je napisao/la: Uz Redzepija i Brzog gotovo da bismo kompletirali ovaj transfer rok.
Iskreno mislim da bez lijevog beka i zadnjeg veznog (kvalitetnih igraca) ne smijemo kompletirat ovaj prijelazni rok, normalno kad bi ova dvojica koje ti prizivas dosli :D
Zato i kazem "gotovo pa kompletirali", jer bi jos 1-2 igraca maximalno nam trebala. @ultrastyle je poprilicno dobro to poslozio, Prsu i Kisu bi se moglo oprobati da igraju iza Zebe, a ako bi dosao Redzepi onda bi jedan od njih mozda mogao trckarati tu.

Mada, jos svega ce tu biti, nije ovo jos blizu kompletiranja igrackog kadra.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 20:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma s Lakijem u prvih 11 ili 12 u tom slucaju bi bilo ko da nas je isto na terenu :mrgreen: zavrsio je on s ozbiljnim fudbalom

slika

kad se svi igraju da i ja :D
ja to ovako vidim za sad, zavisno od mjesta gdje ce se koristiti Bekic fali nam ili bek ili krilo...a te vezne ce biti najteze naci.. od igraca za koje sam cuo (a da nisu zavrsili sa ozbiljnim fudbalom) slobodni su jedini M.Hasanovic(na probi u Zvijezdi), Danijel Majkic i Ivan Sesar (ustvari on vise nije-potpisao je inostrani ugovor)...zato bih volio Redzepija jer trci on solidno po terenu, borio se i u formaciji kao glavni playmaker, pa bi mozda mogao odigrati iza Zebe+ jedan udarac (kiso ili neko treci)

Mi Lakija gledamo na beku ali čovjek je krilo ili polutka.Koliko se sjećam on protiv Jedinstva nabaci Krpiću za gol.
Cio Omladinski staž bio je napadač. Onda je Muslimović prešao u Zrinjski a njega Sakib na beka.Stari Halil reko metni ga ,samo nek igra.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2015, 20:06

ne sjecas se dobro :P Mehidic je nabacio

jbg gledam ja njega godinama, i meni je zao sto vise ne moze, ali njegov maksimum je trenutno liga federacije gdje prilicno dobro odradi svoje zadatke..igrao je ovu polusezonu cak i krilo par put cini mi se pa to ni na sta ne lici...nema vise brzine, agresivnosti, pa ni snage da trci 90 minuta..u principu zna se da je u timu zbog otpisa novca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 20:08

Ma ja bih ovdje doveo zadnjeg veznog jednog iz Srbije i stopera kakvog iz Srbije i zdravo :mrgreen:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 20:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne sjecas se dobro :P Mehidic je nabacio

jbg gledam ja njega godinama, i meni je zao sto vise ne moze, ali njegov maksimum je trenutno liga federacije gdje prilicno dobro odradi svoje zadatke..igrao je ovu polusezonu cak i krilo par put cini mi se pa to ni na sta ne lici...nema vise brzine, agresivnosti, pa ni snage da trci 90 minuta..u principu zna se da je u timu zbog otpisa novca
U pravu si, nije Haliović.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jan 2015, 20:46

Ne bi smjeli Bekica gusit pozicijom na beku kad je ofanzivno opasniji od svih nasih igraca, bolje mozda Mehidica gurat na taj lijevi bek pa imat beka tehnicki potkovanog a odbranu zna igrati igrao je stopera u Slogi.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 24 jan 2015, 20:58

Pršu kad god sam gledao ,nije to to bilo,a gledao sam ga mnogo puta do sada,jednostavno nije taj kvalitet koji nam je potreban,po meni bi trebao uz Kisu neki tehnikom jači DM,koji bi u napadu pridruživo se krilima i Zebi,a Kiso ostajao iza kao ''čistač'' u slučaju kontri,to je neko moje mišljenje...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 3 gosta.