Razlozi nisu toliko bitni jer nije za okolne price..........na kosevu necemo navijati al nasi ce igraci biti ispraceni od strane navijaca..........a ako kojim slucajem prodjemo sledece kolo igramo u Lukavici......avenija je napisao/la:zasto necete da navijate na kosevu ?
koji su razlozi ?
sto nemozete napunit barem jednu stranu ?
ili zato sto nemate normalan stadion pa iz inata necete ?
FK Slavija
-
- Kontakt:
Re: FK Slavija
To vam je bezveze,ali eto...
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
Nije nikakvo prepucavanje, niti podje.bavanje ali zamislite da par autobusa Sokolova dolazi organizovano ili da pokusaju odraditi korteo gradom. Opet kazem ne zelim se prepucavati, isto bih govorio i da je obratna situacija. Nadam se da ce te slijedece sezone ako se plasirate u Europu igrati na svom stadionu i nadam se da ce te odraditi i ove Dance u revansu.
Nije nikakvo prepucavanje, niti podje.bavanje ali zamislite da par autobusa Sokolova dolazi organizovano ili da pokusaju odraditi korteo gradom. Opet kazem ne zelim se prepucavati, isto bih govorio i da je obratna situacija. Nadam se da ce te slijedece sezone ako se plasirate u Europu igrati na svom stadionu i nadam se da ce te odraditi i ove Dance u revansu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Jesu li razlozi isti kao i prosle godine?serbian_leader je napisao/la:Razlozi nisu toliko bitni jer nije za okolne price..........na kosevu necemo navijati al nasi ce igraci biti ispraceni od strane navijaca..........a ako kojim slucajem prodjemo sledece kolo igramo u Lukavici......avenija je napisao/la:zasto necete da navijate na kosevu ?
koji su razlozi ?
sto nemozete napunit barem jednu stranu ?
ili zato sto nemate normalan stadion pa iz inata necete ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako je slavija prijavila kosevo za evropske tekme i na osnovu njega i dobila licencu mislim da nema promjene stadiona,mozda grijesim ali u svakom slucaju prodjite vi alborg pa dalje ko zna!
AMAR OSIM!!!
Prijavila je Kosevo ali ako se izgradi nas stadion sto bi trebalo Uefa je dala dozvolu da se igra kod nas.csh je napisao/la:Ako je slavija prijavila kosevo za evropske tekme i na osnovu njega i dobila licencu mislim da nema promjene stadiona,mozda grijesim ali u svakom slucaju prodjite vi alborg pa dalje ko zna!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kakav si ti lik.. Ne navijam za Slaviju, procitaj upis jos jednom ili da ti spelujem slovo po slovo?bot je napisao/la:pa sta se nadate da cete prodji,izgubit cete i a strah radi cudaMegaloman je napisao/la:Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
Nije nikakvo prepucavanje, niti podje.bavanje ali zamislite da par autobusa Sokolova dolazi organizovano ili da pokusaju odraditi korteo gradom. Opet kazem ne zelim se prepucavati, isto bih govorio i da je obratna situacija. Nadam se da ce te slijedece sezone ako se plasirate u Europu igrati na svom stadionu i nadam se da ce te odraditi i ove Dance u revansu.![]()
![]()
naprijed AAb
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
-
- Kontakt:
Bravo svaka cast......tu si upravu......al mi se ne bojimo nikoga jednostavno necemo da navijamo na necijem stadionu imamo svoj kad budemo mogli da igramo na njemu navijacemo a na AFH NIKAD........Megaloman je napisao/la:Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....
-
- Kontakt:
Roterdan **** te profa........a jeste zalosno sto nce biti navijaca al nece biti prazan doce ih dosta da isprati taj mec.......bh hrvat je napisao/la:steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....

serbian_leader je napisao/la:Roterdan **** te profa........a jeste zalosno sto nce biti navijaca al nece biti prazan doce ih dosta da isprati taj mec.......bh hrvat je napisao/la:steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....
Kako god -sa ovom situacijom Slaviji opadaju sanse za prolaz dalje...uvijek je lakse igrati pred svojim navijacima...
politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
A šta ti znaš o politici , imamo svoje razloge što ne navijamo a vas se to ne tiče ........19TM87 je napisao/la:politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...

Nije da NECE nego NESMIJU19TM87 je napisao/la:politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Haha upravu si ne smijemo,eto nek vam to bude razlog...harishp je napisao/la:Nije da NECE nego NESMIJU19TM87 je napisao/la:politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...![]()

Ja ne znam razloge ali realno gledajuci vi cete iznevjeriti svoj klub...
- el-fighter
- Kontakt:
Ma pustite ljude, ako neće da navijaju to je njihova stvar, ali moraju znati da će samo otežati posao svome klubu, jer je igračima puno lakše igrati kad ih sa tribina prati 1000 navijača. Bilo kako bilo, želim vam da izbacite Aalborg i da što bolje prođete u Europi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
e moj gradacac bas su oni ultra 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.