FK Slavija

serbian_leader
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 15:33

avenija je napisao/la:zasto necete da navijate na kosevu ?
koji su razlozi ?
sto nemozete napunit barem jednu stranu ?
ili zato sto nemate normalan stadion pa iz inata necete ?
Razlozi nisu toliko bitni jer nije za okolne price..........na kosevu necemo navijati al nasi ce igraci biti ispraceni od strane navijaca..........a ako kojim slucajem prodjemo sledece kolo igramo u Lukavici......

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 17 jul 2009, 15:36

To vam je bezveze,ali eto...
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 17 jul 2009, 15:37

Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
Nije nikakvo prepucavanje, niti podje.bavanje ali zamislite da par autobusa Sokolova dolazi organizovano ili da pokusaju odraditi korteo gradom. Opet kazem ne zelim se prepucavati, isto bih govorio i da je obratna situacija. Nadam se da ce te slijedece sezone ako se plasirate u Europu igrati na svom stadionu i nadam se da ce te odraditi i ove Dance u revansu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2009, 15:39

serbian_leader je napisao/la:
avenija je napisao/la:zasto necete da navijate na kosevu ?
koji su razlozi ?
sto nemozete napunit barem jednu stranu ?
ili zato sto nemate normalan stadion pa iz inata necete ?
Razlozi nisu toliko bitni jer nije za okolne price..........na kosevu necemo navijati al nasi ce igraci biti ispraceni od strane navijaca..........a ako kojim slucajem prodjemo sledece kolo igramo u Lukavici......
Jesu li razlozi isti kao i prosle godine?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 jul 2009, 15:41

Ako je slavija prijavila kosevo za evropske tekme i na osnovu njega i dobila licencu mislim da nema promjene stadiona,mozda grijesim ali u svakom slucaju prodjite vi alborg pa dalje ko zna!
AMAR OSIM!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2009, 15:42

csh je napisao/la:Ako je slavija prijavila kosevo za evropske tekme i na osnovu njega i dobila licencu mislim da nema promjene stadiona,mozda grijesim ali u svakom slucaju prodjite vi alborg pa dalje ko zna!
Prijavila je Kosevo ali ako se izgradi nas stadion sto bi trebalo Uefa je dala dozvolu da se igra kod nas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 17 jul 2009, 15:45

bot je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
Nije nikakvo prepucavanje, niti podje.bavanje ali zamislite da par autobusa Sokolova dolazi organizovano ili da pokusaju odraditi korteo gradom. Opet kazem ne zelim se prepucavati, isto bih govorio i da je obratna situacija. Nadam se da ce te slijedece sezone ako se plasirate u Europu igrati na svom stadionu i nadam se da ce te odraditi i ove Dance u revansu.
pa sta se nadate da cete prodji,izgubit cete i a strah radi cuda :D :D
naprijed AAb
Kakav si ti lik.. Ne navijam za Slaviju, procitaj upis jos jednom ili da ti spelujem slovo po slovo?
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 15:52

Megaloman je napisao/la:Slaviji zelim sve najbolje u revansu ali razumijem itekako razloge Sokolova sto ne zele dolaziti organizovano na AFH.
Bravo svaka cast......tu si upravu......al mi se ne bojimo nikoga jednostavno necemo da navijamo na necijem stadionu imamo svoj kad budemo mogli da igramo na njemu navijacemo a na AFH NIKAD........

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 17 jul 2009, 16:11

sta to vam Profa tako odredio :D ???
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 17 jul 2009, 16:14

steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 16:15

bh hrvat je napisao/la:steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....
Roterdan **** te profa........a jeste zalosno sto nce biti navijaca al nece biti prazan doce ih dosta da isprati taj mec....... 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jul 2009, 16:21

serbian_leader je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:steta sto ce ovakav uspjeh slavije u gostima docekati prazan stadion kosevo. eh ta politika.....
Roterdan **** te profa........a jeste zalosno sto nce biti navijaca al nece biti prazan doce ih dosta da isprati taj mec....... 8-)

Kako god -sa ovom situacijom Slaviji opadaju sanse za prolaz dalje...uvijek je lakse igrati pred svojim navijacima...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jul 2009, 16:26

politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 16:29

19TM87 je napisao/la:politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...
A šta ti znaš o politici , imamo svoje razloge što ne navijamo a vas se to ne tiče ........ 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jul 2009, 16:31

19TM87 je napisao/la:politika vam je glupa...sto necete navijat koji god da su razlozi...a slaviji zelim da prodje...
Nije da NECE nego NESMIJU :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 16:33

harishp je napisao/la:
Nije da NECE nego NESMIJU :lol: :mrgreen:
Haha upravu si ne smijemo,eto nek vam to bude razlog...;)..hahahahaha....ja kako glup decko....ne vidim cega bi se trebali bojati.... 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jul 2009, 16:48

Ja ne znam razloge ali realno gledajuci vi cete iznevjeriti svoj klub...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jul 2009, 16:48

Ma pustite ljude, ako neće da navijaju to je njihova stvar, ali moraju znati da će samo otežati posao svome klubu, jer je igračima puno lakše igrati kad ih sa tribina prati 1000 navijača. Bilo kako bilo, želim vam da izbacite Aalborg i da što bolje prođete u Europi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 17 jul 2009, 16:50

A gdje je ona ultras furka? Uvijek uz svoj klub?
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jul 2009, 16:52

e moj gradacac bas su oni ultra :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.