Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Onda bi pobijedili sve utakmice do kraja i bili prvi u grupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je.Virtu4l je napisao/la:Onda bi pobijedili sve utakmice do kraja i bili prvi u grupi.
Vidiš da možeš kada se malo potrudiš.
Siguran sam da bi kapiten Dzeko i zamjenici Begovic i Pjanic bez selektora sastavili bolji taktiku od ovog idiota na klupi i lagano pobjedili Kipar.
Utakmica protiv velsa ce se igrati u sljedecem sastavu, zasto ? pa zato jer je konj iz zavidovica ugledao otijum kroz burazovu agenturu 'ebem li mu sjeme.....
speed kreten.......Sunjic.....Bicakcic-......Salihovic
Sven........hadzic........besic.........prcic
.....................pjanic..................
.....................dzeko...................
naravno tu ce biti pusiona i ponovo ce mo gledati tamni vilajet bosanskog fudbala godinama unaprijed
naravno tu ce biti pusiona i ponovo ce mo gledati tamni vilajet bosanskog fudbala godinama unaprijed
Ne znas ti nista o selektoru Saletu izgleda.knabs je napisao/la:Utakmica protiv velsa ce se igrati u sljedecem sastavu, zasto ? pa zato jer je konj iz zavidovica ugledao otijum kroz burazovu agenturu 'ebem li mu sjeme.....
Protiv Galesa ce postaviti normalnu taktiku, jer poraz znaci noga. Kad postavi normalnu taktiku mi cemo pobjediti Galese jer su oni protiv ozbiljnih ekipa takasika (mi smo ozbiljna ekipa kad imamo normalnu taktiku). Znaci Sale ostaje selektor.
Protiv Belgije cemo popusit svakako pa ce se Sale vaditi na jacinu Belgijske ekipe, da su favoriti, da su bolji od nas, etc, etc...
Sve do neke naredne utakmice kad nas Sale procjeni da cemo lahko sa tom ekipom pa odluci da uvede svoje pulene, ne bi li im nabio cijenu i to ce nas vjerovatno kostati poraza koji ce nam oduzeti direktan plasman na EP.
Wales je prosle kvale dobro namucio Hrvatsku medjutim smatram da smo ipak jaci od njih (ako nam budu igrali najbolji).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
pa ako je narusena atmosfera medju igracima i konja a pored toga nezna se ni ko pije ni ko placa na terenu, onda tesko mi mozemo parirati walesu koji je koliko toliko krenuo sa dozom samopouzdanja
Siguran sam da ce protiv Walesa postaviti slicnu taktiku kao protiv Mexica ili Obale Slonovace.Ne znam sto su svi toliko ljuti na Safeta.One smo trebali i morali dobit i sa ovom slabo razradjenom taktikom.Dat mu jos ove dvije utakmice,ako ne pobijedi u jednoj od te dvije onda mu dat nogu i gotovo.Tada ce i novi selektor imat dovoljno vremena do sljedeceg meca.
- Consigliere
- Kontakt:
Naravno da ima sanse, ali bi novi covjek malo ozdravio ovu ekipu, neki anonimusi bi izgubili pozive a neki zasluzni ih ponovo dobili.... Safet ima 8 poraza u zadnjih 15 utakmica, zar to nije dovoljno za barem pritisak?Elegant je napisao/la:
![]()
Jeste, tako je.
Taj sto nas preuzme nema sasne da izgubi do kraja.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Normalno da ce postavit normalnu ekipu, jer u suprotnom cemo izgubiti i onda mu je noga.
Sve to ide u ciklusima. Dobre taktike na pocetku proslih kvalifikacije, pa onda ko iz vedra neba taktika bez DM protiv Slovacke. Na pripremama za SP dobra taktika, dobre igre i pobjede, onda BUM protiv Nigerije igra bez beka.
Zasto radi te takticke vratolomije to je samo njemu poznato, i to ce uraditi opet u nasoj najvaznijoj utakmici. Protiv Slovacke i Nigerije se kockao, jednom su ga Bog i Hajrovic spasili, drugi put Begic.
Treci put mu spasa nema, kao i nama sa njim.
Sve to ide u ciklusima. Dobre taktike na pocetku proslih kvalifikacije, pa onda ko iz vedra neba taktika bez DM protiv Slovacke. Na pripremama za SP dobra taktika, dobre igre i pobjede, onda BUM protiv Nigerije igra bez beka.
Zasto radi te takticke vratolomije to je samo njemu poznato, i to ce uraditi opet u nasoj najvaznijoj utakmici. Protiv Slovacke i Nigerije se kockao, jednom su ga Bog i Hajrovic spasili, drugi put Begic.
Raja, ja mislim da ce kod nasih reprezentativaca proradit onaj inat bosanski, te da ce oni krenut i sa Velsom i sa Belgijom sa 150% svojih mogucnosti..
Samo me je strah ovih 150% da se ne pretvore u svojeglavost i pokusaj "igre bez igre" na silu. Ko misli da ce nas Belgija tek tako dobit...
Za Bosnom tuuuuguuuujeeeeem
Bosniiii se raaaaduuuuujeeeeem
Bosna je diiiiiiooooo zivota mooog
Bosno ti sampiooooooon ooooo
ooooooooo ooooooooooooooooooo...
Samo me je strah ovih 150% da se ne pretvore u svojeglavost i pokusaj "igre bez igre" na silu. Ko misli da ce nas Belgija tek tako dobit...

Za Bosnom tuuuuguuuujeeeeem
Bosniiii se raaaaduuuuujeeeeem
Bosna je diiiiiiooooo zivota mooog
Bosno ti sampiooooooon ooooo
ooooooooo ooooooooooooooooooo...

Ja prvi nisam optimista u sledeca dva meca... Pisao sam i prije da postoji ono yebeno ali... Imamo kvalitet imamo panja na klupi.. Svi smo vec navikli na njegova iznenadjenja i vratolomije... Sta ako panj iznenadi normalnom formacijom pa uz onaj kvalitet Kojim raspolazemo ubaci Zukanovica i Stilica pa okrene yebene kvalifikacije u našu korist...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Znaci ispuco je JOKERA "pola-pola" (pogodio s Hajrovicem), a drugi JOKER "pozovi prijatelja" (spasio ga Begic), znaci osto mu je jos JOKER "pomoc publike" (odnosi se na ove koji ga podrzavaju) a ako nastavi s porazima izgubit ce i taj JOKER..Mozambik je napisao/la:..Protiv Slovacke i Nigerije se kockao, jednom su ga Bog i Hajrovic spasili, drugi put Begic.
A i mi cemo izgubiti kvalifikacije sa njim zbog tog Jokera.
Gori bi bio panj kad bi I ovu dvojicu stavio u vec zapusenu od dizela ekipu.zIzOoO je napisao/la:Ja prvi nisam optimista u sledeca dva meca... Pisao sam i prije da postoji ono yebeno ali... Imamo kvalitet imamo panja na klupi.. Svi smo vec navikli na njegova iznenadjenja i vratolomije... Sta ako panj iznenadi normalnom formacijom pa uz onaj kvalitet Kojim raspolazemo ubaci Zukanovica i Stilica pa okrene yebene kvalifikacije u našu korist...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne bi se slozio sa tobom... Ali svakako neka nam je Bog na pomoci...harishp je napisao/la:Gori bi bio panj kad bi I ovu dvojicu stavio u vec zapusenu od dizela ekipu.zIzOoO je napisao/la:Ja prvi nisam optimista u sledeca dva meca... Pisao sam i prije da postoji ono yebeno ali... Imamo kvalitet imamo panja na klupi.. Svi smo vec navikli na njegova iznenadjenja i vratolomije... Sta ako panj iznenadi normalnom formacijom pa uz onaj kvalitet Kojim raspolazemo ubaci Zukanovica i Stilica pa okrene yebene kvalifikacije u našu korist...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Tako je @Mozambik.Mozambik je napisao/la:Ne znas ti nista o selektoru Saletu izgleda.knabs je napisao/la:Utakmica protiv velsa ce se igrati u sljedecem sastavu, zasto ? pa zato jer je konj iz zavidovica ugledao otijum kroz burazovu agenturu 'ebem li mu sjeme.....
Protiv Galesa ce postaviti normalnu taktiku, jer poraz znaci noga. Kad postavi normalnu taktiku mi cemo pobjediti Galese jer su oni protiv ozbiljnih ekipa takasika (mi smo ozbiljna ekipa kad imamo normalnu taktiku). Znaci Sale ostaje selektor.
Protiv Belgije cemo popusit svakako pa ce se Sale vaditi na jacinu Belgijske ekipe, da su favoriti, da su bolji od nas, etc, etc....
- Goalgetter
- Kontakt:
Bicakcic bi mogao da propusti utakmice protiv Walesa i Belgije zbog povrede. Hajmo strucnjak, stavljaj Hadzica na poziciju stopera.
- hogarstrasni
Igraci moraju da shvate da u Velsu igraju za ili protiv kriminalca Susica !!!
Pustite suplje fraze tipa "Igra se za drzavu, ne za selektora"...i slicne kvazipatreiotske zvake na koje nas hvataju !
Pustite suplje fraze tipa "Igra se za drzavu, ne za selektora"...i slicne kvazipatreiotske zvake na koje nas hvataju !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Goalgetter je napisao/la:Bicakcic bi mogao da propusti utakmice protiv Walesa i Belgije zbog povrede. Hajmo strucnjak, stavljaj Hadzica na poziciju stopera.
Pape izvini se Spahi dok jos nije kasno i pozovi ga. On nam je zadnja nada i zadnja linija odbrane uvjek bio a moze biti i opet. Osim ako ne zelis gledati stopersku liniju Sunjic - Ogi ili Zukanovic - Ogi

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 sep 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.