FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Sada trenutno su veoma mali pomaci uopšteno na FIFA ljestvici jer reprezentativnih utakmica nema pa se samo brišu oni stari rezultati koji su u našem slučaju očigledno bili negativni pa brisanjem istih mi polagano i napredujemo. Treba uskoro očekivati velike promjene jer se igra Kup Afričkih nacija a ostali neće igrati ni prijateljske, tek tamo do kraja februara.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Svijetu 19-i u Europi 14-i.
Iz mjeseca u mjesec sve veci napredak, sto nam daje pravo da se stavimo u ulogu favoriti u narednim kvalifikacijama.
Uglavnom, ako opet dodjemo do baraza, mjesto nositelja bi trebalo biti zagarantovano.

Iz mjeseca u mjesec sve veci napredak, sto nam daje pravo da se stavimo u ulogu favoriti u narednim kvalifikacijama.
Uglavnom, ako opet dodjemo do baraza, mjesto nositelja bi trebalo biti zagarantovano.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pod uslovom da slonovi kiksaju na Afrika kupu. Ako uzmemo Brazilce preskacemo i slonove i Francuze za 17. mjestoNeverRetreat je napisao/la:u februaru vjerovatno 18. sa 920 bodova

- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicna pozicija nase reprezentacije, 19. mjesto je super. Sad, mislim, treba se napraviti sljedeci korak, a to je pobjediti jednog od ovih 18 sto su ispred nas. Cin mi se da smo od ovih sto su ispred nas samo dobili Dansku, protiv drugih smo odigrali X ili smo izgubili.
Dje su zabariGoalgetter je napisao/la:Odlicna pozicija nase reprezentacije, 19. mjesto je super. Sad, mislim, treba se napraviti sljedeci korak, a to je pobjediti jednog od ovih 18 sto su ispred nas. Cin mi se da smo od ovih sto su ispred nas samo dobili Dansku, protiv drugih smo odigrali X ili smo izgubili.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh da, zaboravih na nasu najvecu pobjeduharishp je napisao/la:Dje su zabariGoalgetter je napisao/la:Odlicna pozicija nase reprezentacije, 19. mjesto je super. Sad, mislim, treba se napraviti sljedeci korak, a to je pobjediti jednog od ovih 18 sto su ispred nas. Cin mi se da smo od ovih sto su ispred nas samo dobili Dansku, protiv drugih smo odigrali X ili smo izgubili.

jebote zar je do tog doslo da na Brazilcima popravljamo poredak!!! a ne na nekoj Rijeci!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma kakav ranking kakvi bakraci,nama treba plasman na SP, to je pokazatelj napretka reprezentacije 

Zinula gujca a u biti nas nigdje.vrebac86 je napisao/la:jebote zar je do tog doslo da na Brazilcima popravljamo poredak!!! a ne na nekoj Rijeci!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma japan pada kako im se brisu osimovi rezultati ... sad na sustizanje slonova (njih jos drze vahini rezultati)NeverRetreat je napisao/la:na novoj rang listi cemo dijeliti 19.mjesto sa japanom
http://www.football-rankings.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Here's the February 2012 top 20 - only African teams could change it.
1 Spain 1566
2 Germany 1369
3 Netherlands 1359
4 Uruguay 1317
5 England 1179
6 Portugal 1155
7 Brazil 1152
8 Italy 1115
9 Croatia 1101
10 Denmark 1090
11 Argentina 1081
12 Chile 996
13 Russia 989
14 Greece 979
15 Sweden 951
16 Switzerland 950
17 France 930
18 Bosnia-Herzegovina 920
19 Republic of Ireland 893
20 Côte d'Ivoire 888
Here's the February 2012 top 20 - only African teams could change it.
1 Spain 1566
2 Germany 1369
3 Netherlands 1359
4 Uruguay 1317
5 England 1179
6 Portugal 1155
7 Brazil 1152
8 Italy 1115
9 Croatia 1101
10 Denmark 1090
11 Argentina 1081
12 Chile 996
13 Russia 989
14 Greece 979
15 Sweden 951
16 Switzerland 950
17 France 930
18 Bosnia-Herzegovina 920

19 Republic of Ireland 893
20 Côte d'Ivoire 888
ovo je dobar rezultat medjutim mislim da čemo pasti jer se igra afrički kup nacija gdje če ono dobiti odrđeni broj bodova a mi ne. pa zatim ide Brazil gdje ako izgubimo nedobijamo bodove bi opet mogli pasti odnosno nastaviti padati sve do ljeta.
pa obzirom da nismo afrikanci, a ne igramo ni euro, nekako je logicno da cemo mi stagnirat (mislim, dvije-tri prijateljske nisu nista pretjerano) dok drugi dobivaju ove bodove.Bistrik je napisao/la:ovo je dobar rezultat medjutim mislim da čemo pasti jer se igra afrički kup nacija gdje če ono dobiti odrđeni broj bodova a mi ne. pa zatim ide Brazil gdje ako izgubimo nedobijamo bodove bi opet mogli pasti odnosno nastaviti padati sve do ljeta.
...
fifa rang lista, s obzirom na mehanizme po kojima funkcionise i tumbanjima koje se desavaju u samo 2-3 utakmice, ima znacaj iskljucivo mjesec-dva prije odredjivanja sesira,ostalo je irelevantno.
Sent from my Commodore 64
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Zbog jaza prema selektoru nemozes se ni radovati trenutnoj poziciji i dokazano boljoj reputaciji nase reprezentacije k'o sav normalan narod. Blago tebi!nihco je napisao/la:fifa rang lista, s obzirom na mehanizme po kojima funkcionise i tumbanjima koje se desavaju u samo 2-3 utakmice, ima znacaj iskljucivo mjesec-dva prije odredjivanja sesira,ostalo je irelevantno.

probaj da nadjes neki pravi razlog vrijedan radovanja, nama je dosta fifa rang lista,trac da salihovic prelazi u mancester, neki 12 ogodisnjak potpisao za bajern i sreci nigdje kraja. najbolji smo.tuzno je da , dok se normalne reprezentacije spremaju za ep, mi svrsavamo na fifa rang listu , na kojoj cemo za 2 mjeseca biti 40., pa onda za 2 mjeseca mozda 25........ to je mentalitet kokosara koji se zadfovoljavaju mrvicama , to nema veze sa selektorom , sa muzurovicem smo bili 24. i sta smo dobili......maxuz baxuz je napisao/la:Zbog jaza prema selektoru nemozes se ni radovati trenutnoj poziciji i dokazano boljoj reputaciji nase reprezentacije k'o sav normalan narod. Blago tebi!nihco je napisao/la:fifa rang lista, s obzirom na mehanizme po kojima funkcionise i tumbanjima koje se desavaju u samo 2-3 utakmice, ima znacaj iskljucivo mjesec-dva prije odredjivanja sesira,ostalo je irelevantno.
Sent from my Commodore 64
Zasto nebi savako normalan imao gadjenje prema sadasnjem selektoru???maxuz baxuz je napisao/la:Zbog jaza prema selektoru nemozes se ni radovati trenutnoj poziciji i dokazano boljoj reputaciji nase reprezentacije k'o sav normalan narod. Blago tebi!nihco je napisao/la:fifa rang lista, s obzirom na mehanizme po kojima funkcionise i tumbanjima koje se desavaju u samo 2-3 utakmice, ima znacaj iskljucivo mjesec-dva prije odredjivanja sesira,ostalo je irelevantno.
Da se mozda nismo plasirali gdje?Ili smo pobjedili nekog jakog?
Sa najlaksom gupom za EP i najboljom generacijom ikad mi gubio sa 5-6 golova razlike?Gubimo Od Rumuna koje bi u onom sastavu Malta dobila!!!
A to sto vi pripisujete neke uspjehe na rang listama i kao neke bolje protivnike u prijateljskim tekmama zaboravljate ko sjedi u fotelji predsjednika NSBIH...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Da je bilo manje Austrije i Japana mogao je taj gospon sjesti i na klupu repke,ali nije.Isto bi se ''mozda'' plasirali ne-gdjeZa_raju je napisao/la:Zasto nebi savako normalan imao gadjenje prema sadasnjem selektoru???maxuz baxuz je napisao/la:Zbog jaza prema selektoru nemozes se ni radovati trenutnoj poziciji i dokazano boljoj reputaciji nase reprezentacije k'o sav normalan narod. Blago tebi!nihco je napisao/la:fifa rang lista, s obzirom na mehanizme po kojima funkcionise i tumbanjima koje se desavaju u samo 2-3 utakmice, ima znacaj iskljucivo mjesec-dva prije odredjivanja sesira,ostalo je irelevantno.
Sa najlaksom gupom za EP i najboljom generacijom ikad mi gubio sa 5-6 golova razlike?Gubimo Od Rumuna koje bi u onom sastavu Malta dobila!!!
A to sto vi pripisujete neke uspjehe na rang listama i kao neke bolje protivnike u prijateljskim tekmama zaboravljate ko sjedi u fotelji predsjednika NSBIH...
Sad je isuvise kasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Zasto nebi savako normalan imao gadjenje prema sadasnjem selektoru???Za_raju je napisao/la:
Zbog jaza prema selektoru nemozes se ni radovati trenutnoj poziciji i dokazano boljoj reputaciji nase reprezentacije k'o sav normalan narod. Blago tebi!
A to sto vi pripisujete neke uspjehe na rang listama i kao neke bolje protivnike u prijateljskim tekmama zaboravljate ko sjedi u fotelji predsjednika NSBIH...[/quote]Samo ljudsko smece,moze gledati vlastitog selektora,koji knap nije uspio plasirati reprezentaciju sa gadjenjem.Cuj gadjenje,vela havle koje "kulture" od naroda.
Koliko ti je godina? Cuj Rumuniju bi dobila Mallta? Beli je tako mislila i Francuska.
Da ponovim po 1000 put,Susic je za selektora dosao mnogo prije,nego je komitet dosao na mjesto saveza!
Samo NENORMALAN moze bilokog gledati sa gadjenjem.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- molotovljev
Pomalo neobican podatak,mislim da smo jedina reprezentacija u prvih 30 koja nije ucestvovala na nekom
velikom takmicenju,tipa EP ili SP...
velikom takmicenju,tipa EP ili SP...
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.