https://www.facebook.com/irna.mehic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;Besic je napisao/la:Kako znate da mu je djevojka iz Zavidovića ? lINK FB ?
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Treb'o je samo još pitati kojim sportom baviajaca je napisao/la:Daj, ma nija valjda tako pitanje postavio.............amaterski, nema šta.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice.![]()
"Koji poziciju igras posto te neznamo svi ovdije?"![]()
"Znaju me svi,ja sam ovdije 5 godina igram za reprezentaciju!"![]()
Yebem ti novinara koji mogu glavu dati nikad u tih 5 godina nije ni jednu utakmicu mlade repke pogledao. Nek si mu Sanjine, te idiote treba odmah iz prve na svoje mijesto da svi vide njihov kvalitetan rad.![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sto je najzalosnije, mene to nimalo nebi iznenadiloemil02in je napisao/la:Treb'o je samo još pitati kojim sportom baviajaca je napisao/la:Daj, ma nija valjda tako pitanje postavio.............amaterski, nema šta.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice.![]()
"Koji poziciju igras posto te neznamo svi ovdije?"![]()
"Znaju me svi,ja sam ovdije 5 godina igram za reprezentaciju!"![]()
Yebem ti novinara koji mogu glavu dati nikad u tih 5 godina nije ni jednu utakmicu mlade repke pogledao. Nek si mu Sanjine, te idiote treba odmah iz prve na svoje mijesto da svi vide njihov kvalitetan rad.![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jel bolja od Amre?AlanSmith14 je napisao/la:https://www.facebook.com/irna.mehic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;Besic je napisao/la:Kako znate da mu je djevojka iz Zavidovića ? lINK FB ?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Jel bolja od Amre?AlanSmith14 je napisao/la:https://www.facebook.com/irna.mehic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;Besic je napisao/la:Kako znate da mu je djevojka iz Zavidovića ? lINK FB ?Ne vidi se na fejsbuku.

Za tvoje oci

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bolja je znaci. Aferim Sanjine, sine Bosansko-Francuski. 

Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?
Bi li bio red da Sanjin ovu svoju ponudi Dzeki? 

Ma ne trebamo biti tako okrutni, Vedo je sigurno ostao bez pitanja pa je to lupio. Uostalom, Prcić jeste igrao za mladu repku ali to znači da ga poznaje 90% forumasa i 15% bh javnosti.FaraonTM je napisao/la:Ma zna on vrlo dobro, nego ga evidentno provocira
Nije loše pitanje ni malo.
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
Mora onda i Avdija, i njegova jeCartman je napisao/la:Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?Bi li bio red da Sanjin ovu svoju ponudi Dzeki?

Oplodi ih, kapitenu.

Joj sta bi sad napisao da me aco ne prati u stopu...Goalgetter je napisao/la:Mora onda i Avdija, i njegova jeCartman je napisao/la:Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?Bi li bio red da Sanjin ovu svoju ponudi Dzeki?
.
Oplodi ih, kapitenu.

Dobar je Sanjin, nadam se da ce razyebat Lihtenstajn i natjerat Safeta da ga stavi u prvih 11 protiv Kipra.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Fakat smarate s slikama ovih djevojaka, koja je s kim, koja je ljepsa itd. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
pubertetlijeJackTheStripper je napisao/la:Fakat smarate s slikama ovih djevojaka, koja je s kim, koja je ljepsa itd.

To hoces slike momciluka?JackTheStripper je napisao/la:Fakat smarate s slikama ovih djevojaka, koja je s kim, koja je ljepsa itd.

Bojkotuj ih.JackTheStripper je napisao/la:Fakat smarate s slikama ovih djevojaka, koja je s kim, koja je ljepsa itd.
Pa tvoj kapiten je deset godina bio autoritet a minđu je viđao samo na slikama.Cartman je napisao/la:Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uozbilji se momcino. Spaha je imao koju je god pozelio. Jos nije nasao ni jednu sto zasluzuje da bude njegova zena permanentno.Virtu4l je napisao/la:Pa tvoj kapiten je deset godina bio autoritet a minđu je viđao samo na slikama.Cartman je napisao/la:Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?

- Goalgetter
- Kontakt:

Kapiten je karao miss Hrvatske.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.