1/8 finala: SVI DUELI

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

IronMany
Kontakt:

Re: 1/8 finala: SVI DUELI

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 21:04

Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo, onda komotno nogomet moze pod kljuc.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 28 jun 2014, 21:04

Donnie Darko je napisao/la:Ja stvarno nisam vidio beskorisnijeg igrača od Hulka.
Ja sam ga gledao prosle godine uzivo u Ligi Prvaka sa Zenitom, on seta citavo vrijeme...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 28 jun 2014, 21:04

Danas na srecu,iducu ce odigrati dobro,onda ce im sudije pokloniti finale i eto novog prvaka :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 21:05

Donnie Darko je napisao/la:Ja stvarno nisam vidio beskorisnijeg igrača od Hulka.
U Portu je fkt bio igračina, odlaskom u Zenit postao amater.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 28 jun 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2014, 21:05

Mora se Brazil dogegati do titule inace bi u protivnom izbio tamo gradjanski rat. Yebiga ja sam to umislio sebi i nekako mi lakse da ih podnosim.

A kakvi su to diletanti dovoljno mi je da vidim kako im mohikanac Neymar drzi motivacioni govor. :facepalm:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 21:06

Jedva cigani prodjese, nadam se da ce ispasti u narednom krugu :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 jun 2014, 21:06

tuga
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jun 2014, 21:06

Veb je odsudio utakmicu zivota, aferim.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 28 jun 2014, 21:07

BosnaSTL je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kako ce Kolumbija vec u 1/4 finalu ili Njemacka/Francuska u 1/2 finalu otresti ove Brazilce nisu ni svjesni...
Danas su imali vise srece nego pameti. Igraci Chile-a nakon posljednjeg penala pokazuju nasim wanna-be zvijezdama sta znaci timski duh.
Mislis da bi nasi izdrzali 120 minuta?Ja mislim da bi svi popadali nakon neki sat vremena igre i dali autogol samo da idu kuci !
ne bi bilo potrebno, nas bi kapiten to rijesio do 90. minute :mrgreen: ili bar selektor sa izmjenom i taktikom
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jun 2014, 21:07

VAMOSSSSS!

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 28 jun 2014, 21:07

Janez je napisao/la:
U Portu je fkt bio igračina, odlaskom u Zenit postao amater.
Hulk je bio igracina mozda u japanu kad je igrao,cisti hype kao i kod skoro svih Portovih "igracina" .

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 21:07

Till je napisao/la:Navijao sam za Cile, ali bolja ekipa ide dalje! Osim toga Webb je nepravedno ponistio gol Hulku za 2:1 (ako je svirao "igranje" rukom).
Penali Pinille, Williana i Hulka - uzas! Jari je nedostajalo srece... César je kod penala bio jednostavno jaci izmedju stativa od Bravoa i to je presudilo. I koja je logika dati Hulku kojem apsolutno nista nije islo od ruke na utakmici da puca penal, odnosno zadnji peti u Cileu dati Jari, strelcu autogola? Penali koliko god su znanje, toliko su i psiholoska kategorija...
Usra ga jarane, al' nije malo... Brazil bolja ekipa :facepalm:

Hulkov gol regularan!???

'naci Boze :facepalm:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 21:07

Lillard je napisao/la:Jbemti zivot i onog ko vise dopusta Neymaru da onako izvodi penale.
Neodbranjivo :kafa:

Iako je danas bio među lošijima kod Brazilaca ipak rutiner kod penala. Brazilci bolji bili u zadnjih pola sata i produžecima, jbg Čile stvorio dvije prilike, onu prečku pred kraj i onu ranije kad je Cesar izvukao, herojski otpor su pružili. :tokralju:

Zbog samog turnira mi je draže što su Brazilci prošli dalje kao domaćini, iako igrom nisu oduševili. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jun 2014, 21:07

Idemo dalje, veceras svim srcem uz Kolumbiju po 4-ti put do sada na prvenstvu.

@Janez

Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 jun 2014, 21:08

suhi je napisao/la:Danas na srecu,iducu ce odigrati dobro,onda ce im sudije pokloniti finale i eto novog prvaka :D
To je to.Ko hoće do finala,mora proć ovakvu jednu utakmicu.Brazilci su je prošli ;)
Citirat ću nas kad budu prošli dalje :D

I da odgovorim,penali nisu lutrija.
Nad tobom sunce najljepše sja

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 28 jun 2014, 21:08

Till je napisao/la:Navijao sam za Cile, ali bolja ekipa ide dalje! Osim toga Webb je nepravedno ponistio gol Hulku za 2:1 (ako je svirao "igranje" rukom).
Penali Pinille, Williana i Hulka - uzas! Jari je nedostajalo srece... César je kod penala bio jednostavno jaci izmedju stativa od Bravoa i to je presudilo. I koja je logika dati Hulku kojem apsolutno nista nije islo od ruke na utakmici da puca penal, odnosno zadnji peti u Cileu dati Jari, strelcu autogola? Penali koliko god su znanje, toliko su i psiholoska kategorija...
Gol je priznat Luizu, igranje rukom Hulka je postojalo.

Svaka čast za suđenje na današnjoj utakmici. Mislio sam da će se navlačiti Brazilu, ali ništa!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 21:08

Ako u finalu budu igrali Brazil ili Argentina ja to finale necu gledati :puke: :puke:

Dvije reprezentacije koje su tako precjenjene da to nije normalno a ne zna se koja je gora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 jun 2014, 21:08

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kako ce Kolumbija vec u 1/4 finalu ili Njemacka/Francuska u 1/2 finalu otresti ove Brazilce nisu ni svjesni...
Danas su imali vise srece nego pameti. Igraci Chile-a nakon posljednjeg penala pokazuju nasim wanna-be zvijezdama sta znaci timski duh.
Mislis da bi nasi izdrzali 120 minuta?Ja mislim da bi svi popadali nakon neki sat vremena igre i dali autogol samo da idu kuci !
ne bi bilo potrebno, nas bi kapiten to rijesio do 90. minute :mrgreen: ili bar selektor sa izmjenom i taktikom
Hazdic bi rijesio utakmicu :rol: :rol: :rol: :rol:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: 1/8 finala: SVI DUELI

Post Postao/la JoseMourinho » 28 jun 2014, 21:09

Ajmo Kolumbija :o :o 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 21:10

Rooney88 je napisao/la:Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno. ;)
Danas čak i nije bio toliko loš (izuzev ovog penala), bolje odigrao od nevidljivog Neymara u svakom slučaju, trudio se, probijao Menu :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.