1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo, onda komotno nogomet moze pod kljuc.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Ja sam ga gledao prosle godine uzivo u Ligi Prvaka sa Zenitom, on seta citavo vrijeme...Donnie Darko je napisao/la:Ja stvarno nisam vidio beskorisnijeg igrača od Hulka.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Danas na srecu,iducu ce odigrati dobro,onda ce im sudije pokloniti finale i eto novog prvaka 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
U Portu je fkt bio igračina, odlaskom u Zenit postao amater.Donnie Darko je napisao/la:Ja stvarno nisam vidio beskorisnijeg igrača od Hulka.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 28 jun 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mora se Brazil dogegati do titule inace bi u protivnom izbio tamo gradjanski rat. Yebiga ja sam to umislio sebi i nekako mi lakse da ih podnosim.
A kakvi su to diletanti dovoljno mi je da vidim kako im mohikanac Neymar drzi motivacioni govor.
A kakvi su to diletanti dovoljno mi je da vidim kako im mohikanac Neymar drzi motivacioni govor.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jedva cigani prodjese, nadam se da ce ispasti u narednom krugu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
tuga
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Veb je odsudio utakmicu zivota, aferim.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
ne bi bilo potrebno, nas bi kapiten to rijesio do 90. minuteBosnaSTL je napisao/la:Mislis da bi nasi izdrzali 120 minuta?Ja mislim da bi svi popadali nakon neki sat vremena igre i dali autogol samo da idu kuci !amerosm je napisao/la:Kako ce Kolumbija vec u 1/4 finalu ili Njemacka/Francuska u 1/2 finalu otresti ove Brazilce nisu ni svjesni...
Danas su imali vise srece nego pameti. Igraci Chile-a nakon posljednjeg penala pokazuju nasim wanna-be zvijezdama sta znaci timski duh.

Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Hulk je bio igracina mozda u japanu kad je igrao,cisti hype kao i kod skoro svih Portovih "igracina" .Janez je napisao/la:U Portu je fkt bio igračina, odlaskom u Zenit postao amater.Donnie Darko je napisao/la:Ja stvarno nisam vidio beskorisnijeg igrača od Hulka.
Usra ga jarane, al' nije malo... Brazil bolja ekipaTill je napisao/la:Navijao sam za Cile, ali bolja ekipa ide dalje! Osim toga Webb je nepravedno ponistio gol Hulku za 2:1 (ako je svirao "igranje" rukom).
Penali Pinille, Williana i Hulka - uzas! Jari je nedostajalo srece... César je kod penala bio jednostavno jaci izmedju stativa od Bravoa i to je presudilo. I koja je logika dati Hulku kojem apsolutno nista nije islo od ruke na utakmici da puca penal, odnosno zadnji peti u Cileu dati Jari, strelcu autogola? Penali koliko god su znanje, toliko su i psiholoska kategorija...

Hulkov gol regularan!???
'naci Boze

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
NeodbranjivoLillard je napisao/la:Jbemti zivot i onog ko vise dopusta Neymaru da onako izvodi penale.

Iako je danas bio među lošijima kod Brazilaca ipak rutiner kod penala. Brazilci bolji bili u zadnjih pola sata i produžecima, jbg Čile stvorio dvije prilike, onu prečku pred kraj i onu ranije kad je Cesar izvukao, herojski otpor su pružili.

Zbog samog turnira mi je draže što su Brazilci prošli dalje kao domaćini, iako igrom nisu oduševili.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Idemo dalje, veceras svim srcem uz Kolumbiju po 4-ti put do sada na prvenstvu.
@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.
@Janez
Nije Hulk u Zenitu uopste los, nemojte pricati ako ga vec ne gledate Rusku ligu. Hulk je vjerovatno najbolji igrac Zenita ali je Ruska liga jedan level fudbala u SP skroz drugi, posebno tekma protiv ovako nabrijanih Cileanaca. Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
To je to.Ko hoće do finala,mora proć ovakvu jednu utakmicu.Brazilci su je prošlisuhi je napisao/la:Danas na srecu,iducu ce odigrati dobro,onda ce im sudije pokloniti finale i eto novog prvaka

Citirat ću nas kad budu prošli dalje

I da odgovorim,penali nisu lutrija.
Nad tobom sunce najljepše sja
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Gol je priznat Luizu, igranje rukom Hulka je postojalo.Till je napisao/la:Navijao sam za Cile, ali bolja ekipa ide dalje! Osim toga Webb je nepravedno ponistio gol Hulku za 2:1 (ako je svirao "igranje" rukom).
Penali Pinille, Williana i Hulka - uzas! Jari je nedostajalo srece... César je kod penala bio jednostavno jaci izmedju stativa od Bravoa i to je presudilo. I koja je logika dati Hulku kojem apsolutno nista nije islo od ruke na utakmici da puca penal, odnosno zadnji peti u Cileu dati Jari, strelcu autogola? Penali koliko god su znanje, toliko su i psiholoska kategorija...
Svaka čast za suđenje na današnjoj utakmici. Mislio sam da će se navlačiti Brazilu, ali ništa!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ako u finalu budu igrali Brazil ili Argentina ja to finale necu gledati

Dvije reprezentacije koje su tako precjenjene da to nije normalno a ne zna se koja je gora.

Dvije reprezentacije koje su tako precjenjene da to nije normalno a ne zna se koja je gora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hazdic bi rijesio utakmicuSamoOstroINaPrvu je napisao/la:ne bi bilo potrebno, nas bi kapiten to rijesio do 90. minuteBosnaSTL je napisao/la:Mislis da bi nasi izdrzali 120 minuta?Ja mislim da bi svi popadali nakon neki sat vremena igre i dali autogol samo da idu kuci !amerosm je napisao/la:Kako ce Kolumbija vec u 1/4 finalu ili Njemacka/Francuska u 1/2 finalu otresti ove Brazilce nisu ni svjesni...
Danas su imali vise srece nego pameti. Igraci Chile-a nakon posljednjeg penala pokazuju nasim wanna-be zvijezdama sta znaci timski duh.ili bar selektor sa izmjenom i taktikom

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: 1/8 finala: SVI DUELI
Ajmo Kolumbija

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Danas čak i nije bio toliko loš (izuzev ovog penala), bolje odigrao od nevidljivog Neymara u svakom slučaju, trudio se, probijao MenuRooney88 je napisao/la:Hulk moze bolje to svi znamo ali da igra amaterski u Zenitu (u jednoj od liga koja napreduje velikom brzinom) apsolutno nije tacno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.