ABA liga 2014/2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: ABA liga 2014/2015

Post Postao/la braoolyo » 03 feb 2015, 00:50

ppppp je napisao/la: derviška posla :mrgreen:
Nego,interesuje me jedna informacija da li je tačna ili ne
Da li je sudija Oberknežević napustio Srbiju zbog pretnji njemu i njegovoj porodici ?
Pa ko zna neka odgovori
Teško je to provjeriti, ali on nakon prve finalne utakmice više Partizanu nije sudio...

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 feb 2015, 14:25

Tribalian je napisao/la:

A to što je prava KKCZ zaleđena i što se ne takmiči četiri godine je zaboravljeno
:urnebes:

Nije ti ovo ni Kovin ni Laza , niti su moderatori i forumasi lekari da vode racuna o tvom zdravlju i da te vracaju iz stanja soka kad pocnes da pises gluposti.
Na ostalo se nisam ni obazirao, ovo govori o vašim argumentima. Kada ih nemate, po kratkom postupku počnete vrijeđati na jedan poprilično :puke: način. To govori da nismo isti. Mi smo dva univerzum, univerzum institucije i univerzum ______________.

slika

Što se ostalih tiče, iskreno meni je i žao onih koji u Vučića gledaju kao u Boga, spasioca. A do prije par godina su nosili žuto plave zastavice.

Kako god, vaše uvrede ponajbolje govore u kakvom ste stanju svijesti. Mrzite Vujoševića isključivo zbog toga što je opozicija sistemu u kome se provodi sistemska borba protiv neistomišljenika, u društvu u kome su parade srama civilizacijsko dostignuće...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 03 feb 2015, 14:46

Ko o cemu, Bertans o postenju i vrijedjanju (?!). U stilu vodje, licemjerno.

Inace, ako vec biram univerzum, radije cu u onaj gdje dominiraju zenska dupeta nego muski polni organi. Ali ajde, svako voli sta voli. Ipak se Vujosevic bori protiv parade srama. :thumbup:

[youtube][/youtube]

Pretpostavljam da i sam znas da je ta plesna grupa nakon te utakmice prestala sa takvim koreografijama, samo sto se pravis (ili ne?) lud.. Mada, svakako ocekivano.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 feb 2015, 14:52

I ovo što je Tumbas radio je skroz bezze. Ali nažalost Miša ne može razmišljati svojom glavom, svi znamo za njegovo oboljenje. Ni ovakvim stvarima nije mjesto u hali.

Bez obzira na to, dva smo univerzuma.

Što se ostalog tiče, konkretno pitanje za vas navijače kluba iz Železnika. Očekujete li da za godinu i nešto (kako je predviđeno) KK Crvena Zvezda se ponovo takmiči?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 03 feb 2015, 14:57

Ali zato mogu oni koji ga pustaju u teren i pozivaju na skidanje.

Toliko o postenju i provokacijama :clap:

Ne znam stvarno.. Meni je bitno da moj klub iz Zeleznika dominira u svakom pogledu. Za ostalo cemo kad dodje vrijeme. Inace, posalji ovima iz EL mail.. ocigledno da ni ne znaju koji im klub igra u top 16 http://www.euroleague.net/competition/t ... 2014#!info" onclick="window.open(this.href);return false;

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 feb 2015, 15:02

Tim iz EL-a podatke o klubu je slao Čović Nebojša dok je to još mogao. Boli njih ona stvar ko je i šta uradio sa pravim klubom, pola njih nije ni čulo za taj klub dok se nisu prvi put plasirali u EL i Bartomeuu je baš stalo da mu se šalju originalni podaci... Tako bih ti isto mogao ja poslati sa sajta ABA, čisto da objektivizujemo istorijske parametre,ali nema smisla, niti ću se truditi objašnjavati onima koji znaju sve o statusu nekadašnje KK CZ. Zapravo svi to znaju, samo se neki prave da ne znaju, ili im je teško prihvatiti relevantne činjenice, pa 313 stranica RSB-a posvetiše klasičnom spinu o moranju i onom drugom moranju...

Međutim organi u Srbiji i institucije koje se vode pravnim poslovima itekako znaju šta je na sceni. E sad, da li će po ugledu na selektivnu pravdu i procese progurati nekako onaj dug od 16 miliona i onu priču o zamrzivanju vidjećemo, rekao bih da neće napraviti takav presedan i da ono što slijedi je apsolutni nestanak trenutnog zamrznutog kluba... E onda se tu tek pojavljuju dodatni problemi. Ali to nisu stvari koje treba da brinu navijače Partizana, već vas.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 03 feb 2015, 15:08

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Za objasnjenje o podacima na sajtu EL. Kraljevski, nema sta. :clap:

I ne znam samo sta bi mi mogao poslati sa sajta ABA da objektivizujemo? S obzirom da je vjerovatno isto napisano.. tj. barem su brojke iste.

I ti si 'ladno jedan od onih sto idu po forumima drugog kluba i citaju sta ljudi pisu.. mislim, nisam iznenadjen, samo sam jos vise nasmijan. Hvala na ugodno provedenom vremenu, moram te pozdraviti. :wave:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 feb 2015, 15:17

Ne moraš mene pozdravljati, pozdravi medu i pozdravi one koji godinama uništavaju KKCZ.

http://www.abaliga.com/club/18/Crvena_zvezda_Telekom" onclick="window.open(this.href);return false;

(obratiti pažnju na adresu, što je notorna laž)

A onda imaš i ovaj podatak. Ovo ti sve navodim čisto da te uputim koliko se na zvaničnim sajtovima takmičenja vodi računa o činjenicama, ne zbog toga što ti ovo ne znaš i bez ovoga, ili što ja eto želim poentirati.

http://www.abaliga.com/player/107/Igor_Rakocevic" onclick="window.open(this.href);return false;

(pogledati na kraj stranice)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 feb 2015, 15:44

dscile je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Za objasnjenje o podacima na sajtu EL. Kraljevski, nema sta. :clap:
:urnebes: Citam i ne verujem.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 03 feb 2015, 16:12

Mozda je receno u ovoj temi, ali ono sto su uradili FMP i Zvezda je ugovor o fransizingu, isto to je FMP uradio sa Radnickim iz NS.Mene interesuje sta ce se desiti 2016 (tacnije vise sa sudbinom Radnickog) posto ti ugovori traju 5 godina i stupili su na snagu 2011.Taj ugovor se zasniva na tome da nosilac fransize prenese na primaoca ime, grb, uspehe i jos par stvari kojih ne mogu da se setim u ovom trenutku.Nosilac fransize od strane primaoca za to dobija finansijsku naknadu.I pre Zvezde su se ovakve stvari desavale i nisu oni prvi koji su to primenili, sa tim da su samo ''lokalci'' znali za ovakve stvari kod svojih klubova.Ima tu dosta pravnih rupa koje nasi ljudi naravno eksploatisu.Recimo to da osnuju novi klub zato sto se prethodni previse zaduzio i ne mogu da isplate obaveze pa su ga ugasili kako bi poceli sve iz pocetka.Naravno prethodne obaveze su ugasili, zato sto je ovo Srbija. :mrgreen: Tako da je gomila tradicionalnih klubova ugaseno i sada se probijaju novokomponovani koji imaju iste ljude, igrace i upravu samo su pod drugim imenom.Isto tako imas na tonu primera u Americi za ugovore o fransizingu(poslednja dva su Sijetl-OKC i Vankuver-Memfis), samo je sa te strane posto ima mnogo vise navijackih frakcija, glupo da se oni hvale nekom titulom koju njihov grad nije osvojio. :mrgreen:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 03 feb 2015, 17:03

44Bertans je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

A to što je prava KKCZ zaleđena i što se ne takmiči četiri godine je zaboravljeno
:urnebes:

Nije ti ovo ni Kovin ni Laza , niti su moderatori i forumasi lekari da vode racuna o tvom zdravlju i da te vracaju iz stanja soka kad pocnes da pises gluposti.
Na ostalo se nisam ni obazirao, ovo govori o vašim argumentima. Kada ih nemate, po kratkom postupku počnete vrijeđati na jedan poprilično :puke: način. To govori da nismo isti. Mi smo dva univerzum, univerzum institucije i univerzum ______________.

slika

Što se ostalih tiče, iskreno meni je i žao onih koji u Vučića gledaju kao u Boga, spasioca. A do prije par godina su nosili žuto plave zastavice.

Kako god, vaše uvrede ponajbolje govore u kakvom ste stanju svijesti. Mrzite Vujoševića isključivo zbog toga što je opozicija sistemu u kome se provodi sistemska borba protiv neistomišljenika, u društvu u kome su parade srama civilizacijsko dostignuće...
slika
slika
+18
slika
slika

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 03 feb 2015, 17:09

DrDule je napisao/la:Mozda je receno u ovoj temi, ali ono sto su uradili FMP i Zvezda je ugovor o fransizingu, isto to je FMP uradio sa Radnickim iz NS.Mene interesuje sta ce se desiti 2016 (tacnije vise sa sudbinom Radnickog) posto ti ugovori traju 5 godina i stupili su na snagu 2011.Taj ugovor se zasniva na tome da nosilac fransize prenese na primaoca ime, grb, uspehe i jos par stvari kojih ne mogu da se setim u ovom trenutku.Nosilac fransize od strane primaoca za to dobija finansijsku naknadu.I pre Zvezde su se ovakve stvari desavale i nisu oni prvi koji su to primenili, sa tim da su samo ''lokalci'' znali za ovakve stvari kod svojih klubova.Ima tu dosta pravnih rupa koje nasi ljudi naravno eksploatisu.Recimo to da osnuju novi klub zato sto se prethodni previse zaduzio i ne mogu da isplate obaveze pa su ga ugasili kako bi poceli sve iz pocetka.Naravno prethodne obaveze su ugasili, zato sto je ovo Srbija. :mrgreen: Tako da je gomila tradicionalnih klubova ugaseno i sada se probijaju novokomponovani koji imaju iste ljude, igrace i upravu samo su pod drugim imenom.Isto tako imas na tonu primera u Americi za ugovore o fransizingu(poslednja dva su Sijetl-OKC i Vankuver-Memfis), samo je sa te strane posto ima mnogo vise navijackih frakcija, glupo da se oni hvale nekom titulom koju njihov grad nije osvojio. :mrgreen:
Klubovi koji su odradili isto ono što i KK CZ
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 feb 2015, 17:57

44Bertans je napisao/la:Mi smo dva univerzum, univerzum institucije i univerzum ______________.
trollu derviški, ______________ na neku stvar i ti i institucija. :wave:

usput
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 04 feb 2015, 11:23

Istina boli.

Što se tiče postavljanja klipova o Miši. :puke:
Vjerujem da nebi poželjeli vlastitom djetetu njegovu sudbinu, nek vam je na čast. :roll:

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 feb 2015, 16:31

ppppp je napisao/la: Nego,interesuje me jedna informacija da li je tačna ili ne
Da li je sudija Oberknežević napustio Srbiju zbog pretnji njemu i njegovoj porodici ?
Pa ko zna neka odgovori
Da.
Napustio je zemlju, jer je izvesni intelektualac sa jedva zavrshenom gimnazijom podelio najvernijima sa shipke Obrknezheviceve lichne podatke i tako se njegovo dete nashlo u opasnosti da mu se neshto loshe desi. :facepalm:
Ali, pola dervishluka ovde, njih 5-6 apologeta, ce ti odmah objasniti da to nije istina i da postoje "jedno brdo, a dva univerzuma", te da "niste isti". :yawn:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 feb 2015, 00:44

44Bertans je napisao/la:Istina boli.

A istina se, pretpostavljam, zove ono što ti pišeš ovdje. :lol:

44Bertans je napisao/la: Što se tiče postavljanja klipova o Miši. :puke:
Vjerujem da nebi poželjeli vlastitom djetetu njegovu sudbinu, nek vam je na čast. :roll:
Ne samo vlastitom djetetu, već bilo kome.
A ti još jednom provjeri sam sa sobom čija je zapravo sramota ohrabrivanje bolesnog čovjeka kakav je dotični, da skida gaće pred milionskim gledalištem.

Kad bi se iz jedne slike izvlačili zaključci, Dulo bi navijao za Zvezdu, a Gagić bi bio ikona grobara. :zviz:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 05 feb 2015, 11:47

Obrknežević :roll:
Šipka. Ako je istina, ružno je. Čuo sam i za tezu da mu je neko iz vrha vlasti preporučio da ode. E sad, niko od nas ne zna šta je pravi razlog, da li su ove dvije stvari tačne. Pa samim time valjda i ne bi smjeli špekulisati, jer je ozbiljna tema. (kod prve stvari se upitamo koja su to lica, zašto nisu uhapšena?) (kod druge stvari se upitamo kome je Obrknežević trebao ili smetao, šta je to dobro učinio ili loše?!)

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 07 feb 2015, 23:14

Odradi Igokea za nas :cool: Heslip zvijerina..32p
Samo još "ovjeriti" Levski u ponedeljak i PO obezbjeđen za Partizan.....
Mens sana in corpore sano.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 feb 2015, 20:06

Nije Zvezda odgovorna što je Gagić otišao iz Partizana, već onaj koji je sprečio sponzore da uđu u naš klub i Gagić koji je pokazao da ima nisku tačku topljenja“, rekao je strateg kluba iz Humske
:mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 feb 2015, 20:43

Logično, FMP je kriv :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.