Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeli neko ranij postavljao. Evo kako je jedan od igrača T&T dočekao Messija,
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeli neko ranij postavljao. Evo kako je jedan od igrača T&T dočekao Messija,
[youtube][/youtube]
Misliš na onu formaciju što ju je Pape poslao Harreri?Muumii je napisao/la:Ako budemo igrali ovu utakmicu u formaciji bez Dzeke i Misimovica od prve minute,dobit cemo Argentice 100%
Ne nego mislim na iznenadjenje,da pocnu od pocetka Medunjanin i Ibisevic,pa u drugom poluvremenu da ih zamijene Dzeko i Miske i da unesu zivost u utakmicu,jer realno drugacije im nista ne mozemolevat je napisao/la:Misliš na onu formaciju što ju je Pape poslao Harreri?Muumii je napisao/la:Ako budemo igrali ovu utakmicu u formaciji bez Dzeke i Misimovica od prve minute,dobit cemo Argentice 100%
A brato syeba nas ti sve u temeljScof1eld je napisao/la:Kakav napad..
[youtube][/youtube]
Idiot !Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeli neko ranij postavljao. Evo kako je jedan od igrača T&T dočekao Messija,
[youtube][/youtube]
horor yebote,pokvari mi nocNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brato syeba nas ti sve u temeljScof1eld je napisao/la:Kakav napad..
[youtube][/youtube]
vsScof1eld je napisao/la:Kakav napad..
[youtube][/youtube]
Pa to je za nas realnost protiv reprezentacija ovakvog kalibra. Mozemo se mi dobro pripremit i dobro odigrat, ali na kraju krajeva nam treba losa noc Argentine, doza srece i odlican Begovic. Ali ima nade. Uvijek.TMmanija2012 je napisao/la:Nasa jedina sansa je losa noc za Argentinu..nikakva formacija nemoze nama pomoci ..pa imaju napad bukvalno drim tim:lol:
Bitno je odraditi Nigeriju i Iran..Argentina sve osim velikog poraza za nas je ok,jbg ljudi su ipak malo veca klasa..naravno svi se nadamo ako nista makar nerijeseno protiv Gaucosa..sta god bude u prvom mecu necu biti razocaran.Cartman je napisao/la:Pa to je za nas realnost protiv reprezentacija ovakvog kalibra. Mozemo se mi dobro pripremit i dobro odigrat, ali na kraju krajeva nam treba losa noc Argentine, doza srece i odlican Begovic. Ali ima nade. Uvijek.TMmanija2012 je napisao/la:Nasa jedina sansa je losa noc za Argentinu..nikakva formacija nemoze nama pomoci ..pa imaju napad bukvalno drim tim:lol:
nije bas sve onako kako izgleda:Scof1eld je napisao/la:Kakav napad..
[youtube][/youtube]
oni ocekuju da ce se svi braniti protiv njihLionel Messi, who’s arguably the best soccer player on the planet, has played in 10 World Cup matches but has scored only 1 goal in his World Cup career; that goal coming in a 6-0 rout of Serbia in 2006.
To sto su klasa, sebi su klasa. Imamo i mi svoju klasu!!!!! Jedan Dzeko, jedan Pjanic, jedan Spahic, Begovic i da ne nabrajam vise ne smiju se potcjenjivati nikako pa niti od Argentinaca.TMmanija2012 je napisao/la:Bitno je odraditi Nigeriju i Iran..Argentina sve osim velikog poraza za nas je ok,jbg ljudi su ipak malo veca klasa..naravno svi se nadamo ako nista makar nerijeseno protiv Gaucosa..sta god bude u prvom mecu necu biti razocaran.Cartman je napisao/la:Pa to je za nas realnost protiv reprezentacija ovakvog kalibra. Mozemo se mi dobro pripremit i dobro odigrat, ali na kraju krajeva nam treba losa noc Argentine, doza srece i odlican Begovic. Ali ima nade. Uvijek.TMmanija2012 je napisao/la:Nasa jedina sansa je losa noc za Argentinu..nikakva formacija nemoze nama pomoci ..pa imaju napad bukvalno drim tim:lol:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.