Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Juventinisimo » 22 mar 2014, 17:19

GangstaX je napisao/la:Koga nakon Sušića?
S obzirom da je Sušić pokazao da osoba čije se prezime završava na "ić" ne bi trebala voditi reprezentaciju (zbog otvorene bojazni da će se pozivi igračima slati kao što se provode naši konkursi za zapošljavanje - rodbinske veze i metoda "usluga za uslugu", Tino Sven Sušić koji ima dvije lijeve noge je samo jedan primjer), ja bih najviše volio vidjet Felixa Magatha npr.
Ako ne može stranac onda neko kod koga se može pretpostaviti da će samo igre na terenu i kvalitet biti kriterij za poziv i ko ima čvrstu ruku, a ko neće dići euforiju u ekipu tj održati smirenost i dobru atmosferu te prijateljske odnose među igračima. Naravni i iskustvo i dokazano znanje tu treba. Ja trenutno tu vidim samo Bajevića i Halilhodžića.
Obavezno Barbarez kao pomoćnik. Obavezno!
Svidja mi se ovo uvodno pljuvanje Susica...mada si mogao i bez toga... :?

Ovo ostalo je realno isto da Ferguson preuzme Bosnu..eto toliko.. :mrgreen:
Kad vec spominjes Barbu onda bi trebao znati da je tu poziciju jednom vec ODBIO..

Jesi li na Spahinoj platnoj listi ili je neko drugi u pitanju??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 22 mar 2014, 17:22

Juventinisimo je napisao/la:
S obzirom da je Sušić pokazao da osoba čije se prezime završava na "ić" ne bi trebala voditi reprezentaciju (zbog otvorene bojazni da će se pozivi igračima slati kao što se provode naši konkursi za zapošljavanje - rodbinske veze i metoda "usluga za uslugu", Tino Sven Sušić koji ima dvije lijeve noge je samo jedan primjer), ja bih najviše volio vidjet Felixa Magatha npr.
Ako ne može stranac onda neko kod koga se može pretpostaviti da će samo igre na terenu i kvalitet biti kriterij za poziv i ko ima čvrstu ruku, a ko neće dići euforiju u ekipu tj održati smirenost i dobru atmosferu te prijateljske odnose među igračima. Naravni i iskustvo i dokazano znanje tu treba. Ja trenutno tu vidim samo Bajevića i Halilhodžića.

Kad vec spominjes Barbu onda bi trebao znati da je tu poziciju jednom vec ODBIO..

ako vec ne moze na ić onda moze sergej barbarez
habib

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 mar 2014, 18:28

ZA VAKO ZAHTJEVNO MJESTO POSTOJI SAMO JEDAN LIK DOVOLJNO SPOSOBAN I LUD. A DA NE TRAZI VELIKU LOVU. A ON JE:

slika

slika

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 mar 2014, 19:27

Juventinisimo je napisao/la:

Prijatelju, ja Spahića nikad nisam volio budući da je kabadahija, solidan je štoper ali i veliki kikser i lično jedva čekam da mu vidim leđa. Kapiten nikada nije trebao biti i mislim da ako već traka nije ostala na Misimovićevoj ruci, da ju u Brazilu ako Spahić nastavi da se ponaša kao i do sad treba nositi npr. Begović (ako ne Miske).
Ja Sušića cijenim jer ne mislim da bi puno stručnjaka moglo odvest BiH na SP, ali Sven Tino Sušić jednostavno nikada nije trebao dobiti poziv u reprezentaciju.
Ne vidim zašto je nerealno da nas neki stručnjak koji nije iz bivše Juge uzme, Clemente je npr. bio selektor Srbije. Znam da je Barba odbio tu funkciju, ali ko kaže da se neće predomislit?
Treba još nešto objasnit?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2014, 16:57

Susicev idealni nasljednik
slika

- Kod njega ce redovno igrati svih 50+ potencijalnih reprezentativaca. Nije jos poznato kako ce to izvesti ali sve se moze kad se hoce.
- Nikad nece izgubiti ni jednu utakmicu, to se desava samo levatima kao sto su Susic. Iskusni i prekaljeni treneri samo ugase igricu i onda je startaju iz pocetka lol.
- Posto nece nikad gubiti utakmice, mozemo zakljuciti da ce osvojiti sve trofeje.
- U vremenu kada nema utakmica, redovno ce gostovati na emisijama i zabavljati raju smijesnim anegdotama i vicevima.
- Spreman je raditi za sicu i biti jedan od najslabije placenih selektora u Evropi.
- Ima akademsko obrazovanje i nekoliko nobelovih nagrada iz raznih oblasti kao sto su knjizevnost, nuklarna fizika, medicina itd.
- Nikad u zivotu nije napravio gresku.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 14 jul 2014, 20:05

[youtube][/youtube]
opet ja na poslu

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 14 jul 2014, 20:18

Ma samo Vaha dolazi u obzir

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 15 jul 2014, 11:52

niko ko ista vrijedi nece s nama nista da ima. to je fakt.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 15 jul 2014, 11:59

Tesko je znati tko ce biti dobar trener nakon Svjetskog prvenstva 2018.-te :D

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 15 jul 2014, 12:19

calcio je napisao/la:Susicev idealni nasljednik
slika

- Kod njega ce redovno igrati svih 50+ potencijalnih reprezentativaca. Nije jos poznato kako ce to izvesti ali sve se moze kad se hoce.
- Nikad nece izgubiti ni jednu utakmicu, to se desava samo levatima kao sto su Susic. Iskusni i prekaljeni treneri samo ugase igricu i onda je startaju iz pocetka lol.
- Posto nece nikad gubiti utakmice, mozemo zakljuciti da ce osvojiti sve trofeje.
- U vremenu kada nema utakmica, redovno ce gostovati na emisijama i zabavljati raju smijesnim anegdotama i vicevima.
- Spreman je raditi za sicu i biti jedan od najslabije placenih selektora u Evropi.
- Ima akademsko obrazovanje i nekoliko nobelovih nagrada iz raznih oblasti kao sto su knjizevnost, nuklarna fizika, medicina itd.
Bravo
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 jul 2014, 18:04

Vaha ce u trabzonu zaradjivati 140.000 sto je oko 1,6milion po godini.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 15 jul 2014, 20:09

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:niko ko ista vrijedi nece s nama nista da ima. to je fakt.
Nazalost svih nas ovo je prava istina :oops:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 sep 2014, 12:58

Možda je vrijeme da se ovo pitanje aktualizira.

Sastanak u petak će nam odgovoriti na neka pitanja. Ja pretpostavljam da Safet neće dobiti niti dati otkaz odmah. Mislim da će mu postaviti uslov za naredni dvomeč.
No, šta ako se to ne ispuni? Koga nakon Sušića? Za koga mislite da je spreman sjesti na užarenu stolicu? Biti će takva sigurno ako se ne osvoje bodovi u naredne dvije utakmice. Dakle, nije više pitanje ko bi bio najbolji na klupi kao da je ciklus tek počeo, nego ko je spreman prihvatiti ovaj veliki zalogaj i odgovoriti zadatku, ako Pape ode? :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 17 sep 2014, 13:10

calcio je napisao/la:Susicev idealni nasljednik
slika

Ovo je fantastican opis tvoga dosadasnjeg vidzenja Safeta u ulozi selektora :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 17 sep 2014, 13:19

Nadam se Dusku Bajevicu, ako posli produzenja ugovora Susicu, nisu poruseni mostovi :problem:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2014, 13:20

nnoo88 je napisao/la:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:niko ko ista vrijedi nece s nama nista da ima. to je fakt.
Nazalost svih nas ovo je prava istina :oops:
Nije to dzaba tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 sep 2014, 13:23

Mislim i da je jedino, realno rješenje Bajević. E sada, ako je čovjek sujetan i preponosan zbog mulaca iz Saveza, onda smo donji, valja se snalaziti. Al' bilo kako bilo, ko god dođe, pa makar i Braco iz Vrbanjuše, za ovog trenutnog bit' će Ferguson.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 17 sep 2014, 13:24

Mehmed Meša Baždarević
FKŽ !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 sep 2014, 13:25

Kad uhljub prevera od trenera dobije nogu mi iz Hercegovine hoćemo Bajevića, Barbareza,Halilhodžića ili ponovo bradonju Sliškovića :mrgreen: .

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 17 sep 2014, 13:34

Sliskovic odbio Pazar iz, navodno, privatnih razloga? Da nije on? Hau jes nou? :mrgreen:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, ovisnik i 45 gostiju.