Ja eto nije sa smijeskom poslije poraza trcao do Messija po dres nego do Di Marie to sve mijenjaIcedMFEarth je napisao/la:Samo što je Kvržić bio povrijeđen cijeli proljetni dio, a Boga mi ni Messi nije igrao protiv nas. Koji znalci ebote.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja eto nije sa smijeskom poslije poraza trcao do Messija po dres nego do Di Marie to sve mijenjaIcedMFEarth je napisao/la:Samo što je Kvržić bio povrijeđen cijeli proljetni dio, a Boga mi ni Messi nije igrao protiv nas. Koji znalci ebote.
Kvržić je u pogonu od 30.03. kada je bio na klupi protiv Istre, a do tada nije bio ni na klupi. U ovoj test utakmici je ponovo osjetio bol u mišiću, to se desilo prije osam dana.Kvržić (osjetio mišić nakon susreta)
Gdje nije pokazao ništa ? U dresu reprezentacije ?STEVIE je napisao/la:kako god ovaj ocito nema kvalitet za repku i do sada nije pokazao nista. cisti prosjek iz hnl-a.
Ne mogu sa tobom jer ne koristim laži u diskusijama.drummer je napisao/la:Ne mozes sa mnom![]()
Nije igrao cijelo proljece,nije u formi a nije tolika klasa pa da ga se ceka,a ni prijeka potreba kao Mujdza recimo.
Ne zasluzuje poziv,ako ga je uopste ikad i zasluzivao.
Kvalitet možda ima, ali trenutno ne zaslužuje poziv. Momak je igrao u velikoj formi prošle godine i prvi poziv je definitivno zaslužio. Da nije bilo ove povrede, vjerujem da je mogao i do transfera na ljeto.STEVIE je napisao/la:kako god ovaj ocito nema kvalitet za repku i do sada nije pokazao nista. cisti prosjek iz hnl-a.
Standardnijeg igrača od VIšće nema na svijetuVirtu4l je napisao/la:Samo je Lulić standardan, i odnedavno Stevanović.
Slazem se. Kvrzic ne nudi nista novo. Nikakvu dodatnu vrijednost za tim.Virtu4l je napisao/la:Sad bi ponovo trebao biti pozvan Boske, a Kvržić out. Boske ulazi u formu, sutra igraju protiv Reala, mislim da će ponovo biti starter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.