Izbori
EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska
Ovi Turci su simpaticna ekipa...Arda,Calhanoglu,nekadasnji FM talent Colak,Terim,fanatizam...kako da ti,uz Španjolce,ne budu pick u grupi za prolaz?!
Izbori
Izbori
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima istine to sto kazes, uvijek se covjek prikloni reprezentaciji u kojoj ima igraca iz ekipe koju simpatise..Unofficialpage je napisao/la:Dok ja ovako gledam: Busquets jest to što ti kažeš ali igra za Barcu pa su još tu i Iniesta, Alba i tako da za njih navijam.tuzlak1987 je napisao/la:Kako mozete neku reprezentaciju simpatisati jer je ta drzava dobra BiH, Srbiji, Hr u nekim drugim stvarima
Ja to ovako gledam. Npr. Spanija dala Bosni milijardu eura ali Busquets je opet *ovnar pa cu navijati uvijek protiv Spanije u fudbaluTako isto i za Turke, Arda za Barcu igra i to je veliki plus, i ima još Calhanoglu...
Ali žao mi Čeha, svi ih optisali i kad oni završe prvi u grupi
hrvatima ne ide ni raspored na ruku:
1. protiv Turaka
2. Češka
3. Španija,
kao po običaju mi balkanci se vadimo u zadnjoj tekmi uvijek i to protiv najjačeg tima
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zadovoljan sam ždrijebom Mamićeve prćije II. Ispada se u skupini.
Nadam se da ću prije Eura stići promijeniti mišljenje i odnos prema istoj - sve je na državnim institucijama. Ako se desi ono što očekujem, imat će unisonu podršku svakog Hrvata.
Zanimljiv ždrijeb, generalno, a skupine A i B se bore za status najlošije u povijesti Eura.
Moj darkhorse, Austrija, ne bi trebala imati problema s prolaskom, čak s prvog mjesta, a mislim i da bi Santos mogao ostvariti lijep rezultat s Portugalom.
Nadam se da ću prije Eura stići promijeniti mišljenje i odnos prema istoj - sve je na državnim institucijama. Ako se desi ono što očekujem, imat će unisonu podršku svakog Hrvata.
Zanimljiv ždrijeb, generalno, a skupine A i B se bore za status najlošije u povijesti Eura.
Hayley <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve nekvalitete koje imaju vrhunskim fanatizmom prekriju. Imaju oni odličnih pojedinaca, imate i vi ali dosta manji fanatizam.dean33 je napisao/la:na koju su to foru Turci jači od Hrvatske? igrački, rezultatski?Unofficialpage je napisao/la:
Da i u fudbalu Česi neće biti kobni za Hrvate kao i u košarci? Mislim da će se između ove dvije ekipe vodit bitka za tu treću poziciju, smatram da su Španci i Turci jači od obe ove ekipe.
što se tiče čeha mislim da nam oni leže, a u košarci smo mi sami sebe izbacili...
ali inače nisam baš zadovoljan grupom...moglo je to i lakše
Češka je bila prva u grupi sa Islandom i Turskom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
taj mentalitet češće radi protiv njihCaptain4 je napisao/la:Po luđačkom mentalitetu.dean33 je napisao/la:na koju su to foru Turci jači od Hrvatske? igrački, rezultatski?Unofficialpage je napisao/la:
Da i u fudbalu Česi neće biti kobni za Hrvate kao i u košarci? Mislim da će se između ove dvije ekipe vodit bitka za tu treću poziciju, smatram da su Španci i Turci jači od obe ove ekipe.
što se tiče čeha mislim da nam oni leže, a u košarci smo mi sami sebe izbacili...
ma nisu oni loša ekipa i mogu pobijediti mnoge ekipe, ali nisu favorit protiv Hrvatske
- Donnie Darko
- Kontakt:
I Holandijom.Unofficialpage je napisao/la:Sve nekvalitete koje imaju vrhunskim fanatizmom prekriju. Imaju oni odličnih pojedinaca, imate i vi ali dosta manji fanatizam.dean33 je napisao/la:na koju su to foru Turci jači od Hrvatske? igrački, rezultatski?Unofficialpage je napisao/la:
Češka prolazi, što se prije Hrvati i Turci pomire s tim bit će im bolje
Prvi tesko,ali da ispresavijaju ove druge dvije reprezentacije uopce ne bi trebao biti iznenađujući scenarij.Ide Cech po veliki rezultat s reprezentacijom u smiraj karijere...Unofficialpage je napisao/la:Ali žao mi Čeha, svi ih optisali i kad oni završe prvi u grupi
Izbori
fanatizam im neće pomoći ako Hrvatska odigra dobro i raspoloženo.....i taj njihov fanatizam je precijenjenUnofficialpage je napisao/la:
Sve nekvalitete koje imaju vrhunskim fanatizmom prekriju. Imaju oni odličnih pojedinaca, imate i vi ali dosta manji fanatizam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Baksuzni su i Turci dosta ali eto imaju dobar mentalitet kada ih Terim trenira.. Nisu sada niti sa Terimom nesto briljirali kao u proslim mandatima kada je bio. Prosli tek kao najbolji treci..
Znaci Hrvatska je kvalitetnija sigurno igracki. Sada sta ce biti do Eura ko zna ali uvijek su te utakmice 50-50 iako je neka reprezentacija kvalitetnija ako se ova druga vise zalaze
Generalno treba sebe sagledati. Sto ce Hrvatska failati? Zato jer imaju najslabijeg trenera.. Ja ne znam kako ove budale iz njihovog saveza ne shvataju kako je trener bitan. Isto kao mi sa Papetom..nije mogao covjek pariati niti jednon solidnon treneru
Znaci Hrvatska je kvalitetnija sigurno igracki. Sada sta ce biti do Eura ko zna ali uvijek su te utakmice 50-50 iako je neka reprezentacija kvalitetnija ako se ova druga vise zalaze
Generalno treba sebe sagledati. Sto ce Hrvatska failati? Zato jer imaju najslabijeg trenera.. Ja ne znam kako ove budale iz njihovog saveza ne shvataju kako je trener bitan. Isto kao mi sa Papetom..nije mogao covjek pariati niti jednon solidnon treneru
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 dec 2015, 19:59, ukupno mijenjano 3 puta.
Taj mentalitet im je donio polufinale Eura i sad kvalifikaciju za Euru.Captain4 je napisao/la:taj mentalitet češće radi protiv njihdean33 je napisao/la:Po luđačkom mentalitetu.Unofficialpage je napisao/la:
na koju su to foru Turci jači od Hrvatske? igrački, rezultatski?
ma nisu oni loša ekipa i mogu pobijediti mnoge ekipe, ali nisu favorit protiv Hrvatske
"We need to suffer. And we need to fight."
možemo napisati i šta im je sve "odnio"Captain4 je napisao/la: Taj mentalitet im je donio polufinale Eura i sad kvalifikaciju za Euru.
doduše treba priznati da su bljesnuli 2002 iako ih prije toga nije nigdje bilo...nakon toga su propustili 2 takmičenja, pa su opet bljesnuli na euru 2008...eto, sad su propustili zadnja 3 takmičenja i plasirali su se na guzove, ali možda opet "polude" na velikom takmičenju...
kako god, vidjet ćemo, ali svakako nisu jača ekipa od Hrvatske.
Haj sto sam prezalio sto je prvenstvo prosireno sa 16 na 24 i ono retardirao krizanje kad je bolji bit treci ,nego prvi..ali kakve su satnice u tri sata ,vazda je bilo u 18.00h i 21.00 h..

U ovoj grupi je sve moguće , i Češka može proći ako npr Čech poludidean33 je napisao/la:možemo napisati i šta im je sve "odnio"Captain4 je napisao/la: Taj mentalitet im je donio polufinale Eura i sad kvalifikaciju za Euru.
doduše treba priznati da su bljesnuli 2002 iako ih prije toga nije nigdje bilo...nakon toga su propustili 2 takmičenja, pa su opet bljesnuli na euru 2008...eto, sad su propustili zadnja 3 takmičenja i plasirali su se na guzove, ali možda opet "polude" na velikom takmičenju...
kako god, vidjet ćemo, ali svakako nisu jača ekipa od Hrvatske.
Captain4 je napisao/la: U ovoj grupi je sve moguće , i Češka može proći ako npr Čech poludi
Česi su simpatičan narod i reprezentacija...nemaju baš razvikane igrače u dobrim klubovima, ali znaju igrati jako lijepo..
ma svakako nezgodna grupa za Hrvatsku
Meni će faliti 00:00 iz BrazilaKpbKaka22 je napisao/la:Haj sto sam prezalio sto je prvenstvo prosireno sa 16 na 24 i ono retardirao krizanje kad je bolji bit treci ,nego prvi..ali kakve su satnice u tri sata ,vazda je bilo u 18.00h i 21.00 h..![]()
Captain4 je napisao/la:Meni će faliti 00:00 iz BrazilaKpbKaka22 je napisao/la:Haj sto sam prezalio sto je prvenstvo prosireno sa 16 na 24 i ono retardirao krizanje kad je bolji bit treci ,nego prvi..ali kakve su satnice u tri sata ,vazda je bilo u 18.00h i 21.00 h..![]()
I 03.00 h OBala Slonovace sa Japanom,kad se i to pratilo ,Al suti ne spominji mi Sp 2014,nostalgija me jos puca.
Ubjedljivo najbolje prvenstvo u zadnjih 20 godinaKpbKaka22 je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Meni će faliti 00:00 iz BrazilaKpbKaka22 je napisao/la:Haj sto sam prezalio sto je prvenstvo prosireno sa 16 na 24 i ono retardirao krizanje kad je bolji bit treci ,nego prvi..ali kakve su satnice u tri sata ,vazda je bilo u 18.00h i 21.00 h..![]()
I 03.00 h OBala Slonovace sa Japanom,kad se i to pratilo ,Al suti ne spominji mi Sp 2014,nostalgija me jos puca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To su satnice bile, ionako nemaš pojma šta ćeš radit od 18h pa dok ne kreneš spavat a ne da tekma bude u 15h. Plus što je grupna faza bila fantastična, baš kao što kaže @captain4 najbolje prvenstvo, da li je to zbog nas, ne znam ali je bilo odlično. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo prvenstvo ako bude 60% Brazila ja prezadovoljanUnofficialpage je napisao/la:To su satnice bile, ionako nemaš pojma šta ćeš radit od 18h pa dok ne kreneš spavat a ne da tekma bude u 15h. Plus što je grupna faza bila fantastična, baš kao što kaže @captain4 najbolje prvenstvo, da li je to zbog nas, ne znam ali je bilo odlično.
AnelZ je napisao/la:U subotu, 12. decembra, u 18:00h (CET) u Parizu izvlacenje grupa za EURO 2016. u Francuskoj. Cisto da vas podsjetim da ne zaboravite
Sve o izvlacenju na narednoj poveznici:
http://www.uefa.com/uefaeuro/draws/inde ... aw+details
Neke vazne stvari:
- cetiri jakosne skupine sa po sest reprezentacija osim prvog jakosnog sesira koji sadrzi pet reprezentacija posto je Francuska automatski u grupi A kao prva reprezentacija (A1)
- reprezentacije ce biti izvucene u sest grupa od po cetiri reprezentacije
- izvlacenje krece od prvog jakosnog sesira tako sto se izvuce reprezentacije i uvrsti u grupu B kao prva reprezentacija (B1) i tako do kraja za prvi jakosni sesir (C1, D1, E1 i F1)
- drugi na redu za izvlacenje je cetvrti jakosni sesir gdje se izvlaci reprezentacija i za razliku od prvog jakosnog sesira reprezentacija nece automatski biti cetvrta reprezentacija vec ce se pocetna pozicija u grupi takodjer izvlaciti (pocetna pozicija u grupi je vazna jer se na osnovu njih napravljen raspored utakmica), a nakon toga po istom principu ide treci jakosni sesir pa drugi jakosni sesir
- u narednu fazu prolaze prve dvije reprezentacije u svakoj grupi i najbolje cetiri treceplasirane reprezentacije
Ovako izgledaju jakosni sesiri:
Ovako ce izgledati Round of 16 gdje je jasno da najbolje biti u grupi A, B ili C, onda D, onda F, a najgora grupa za biti je E:
Utakmica 1: drugoplasirani grupa A v drugoplasirani grupa C
Utakmica 2: prvoplasirani grupa D v treceplasirani grupa B/E/F
Utakmica 3: prvoplasirani grupa B v treceplasirani grupa A/C/D
Utakmica 4: prvoplasirani grupa F v drugoplasirani grupa E
Utakmica 5: prvoplasirani grupa C v treceplasirani grupa A/B/F
Utakmica 6: prvoplasirani grupa E v drugoplasirani grupa D
Utakmica 7: prvoplasirani grupa A v treceplasirani grupa C/D/E
Utakmica 8: drugoplasirani grupa B v drugoplasirani grupa F
Dan te yebo logike i krizanja sa osminu finala,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.