ON: hajde braćo britanci do pobjede - produžeci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Ako sutra dobijemo Srbiju, anulirali bi današnji poraz i uz pobjede protiv Makedonije i Crne Gore bilo bi dovoljno za prolaz, ali ako izgubimo sutra onda smo 80% ispali.ronweasley je napisao/la:Pa Đedović je jedini nešto igrao danas.Presjekao čovjek par napada, ubacio tih 19 poena. Bio je loš, ali u moru smiješnih košarkaša kako su naši danas izgledali, bio je najbolji. Ende.
Koje nam sad čudo treba pa da prođemo? Ali da nije do kraja čudo. Neka bude bar malo realno, da imam osnova za nadanje.
strašna nam je klupaBernardBarnjak je napisao/la:Poeni igraca sa klupe:
BiH 5 pts
Lat 48 pts.
dobro bola..meni je on zapeo za oko, inače mi uopće nije neki košarkaš pa sam njega spomenuo, ali sam rekao i za ostale da su dno dna odigrali..eto ti ga nosi ga kuci kad ti je tako drag111 je napisao/la:Vidi se veze nemaš sa košarkomKevin je napisao/la:smiješno ti je ono u gaćama..111 je napisao/la: Ali nije fer sad samo po Đedoviću pljunuti, kad je citava ekipa odigrala za qracodbrane i nemamo....nemoj njega samo izdvajati kao lošinu, pored ostalih kloceva koji su gori za klasu....ako ništa, bar je zabio 19 poena i danas bio najefikasniji + plus što je bio najbolji i u odbrani sa 5 ukradenih lopti....smiješan si
napisao sam da je **** od ovca za neke poteze koje je pravio, a isto tako sam napisao da je odigrao za **** kao i svi ostali..sto i jest..i jest problem imat 19 poena, tresi sa svih strana, nabij 20 koševa, a što ti je ekipa poražena i što je izgledala kao amaterska neka **** to...
bolje bi bilo da su svi po 10tak dali a da se igralo timski i da su pobjedili......nije bolan Đedović samo kriv što smo danas izgubili.....citava ekipa je bila preloša, a ti kenjaš samo o Nihadu- kao on je qrac od ovce...pa šta su onda ostali jbt
![]()
Frajer je danas bio naš najbolji igrac i ti njega našao prozivati i pljuvati pored ostalih 10 koji su bili gori![]()
e jbg
19 - 4 u asistencijama za Latviju....sve je receno tim ko igra timsku košarku....ali jok yebo to, hajmo Đedovića okriviti
đedovic:bolje bi bilo da su svi po 10tak dali a da se igralo timski i da su pobjedili..
Kako ce klupa dati poene kad Šutalo,Mašić i Gordić ulaze da bi dodavali lopti 3 igrača koji ce da završavaju akcije?sejo12 je napisao/la:Ljudi znate sta je problem????
Problem je da je danas nasa klupa dala 5 poenaaaaaaa....... a klupa Latvije 48 poena eh tu Vam je dragi moji razlika. Mi imamo dobru mozda prvu postavu sa jos jedno 2 igraca sa klupe, al zato ostatak ekipe nije ni dobio priliku da igra. Nez sto nije probao sa Sinanovicem pa makar par minuta par minuta. Jer nista se ne moze unaprijed znati dok se ne proba.... Kako god ako ovako nastavimo igrati ovisimo o Mirzi. Da li ce imati dobar dan ili ne vidjet cemo u nastavku prvenstva.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.