Na forumu ništa novo. Blate se pojedini igrači (među najvećim legendama reprezentacije) da bi se dokazale neke činjenice (?), stvari vezane za druge igrače.
Nikad mi neće biti jasno zašto se mora raditi komparacija nekad da bi se izmjerio patriotizam. Je li se to može ikako?
Zašto govorimo da je Pjanić veći patriota jer se prošetao i okupao u Panonskom, a Edin skače po Maldivima? Zašto je Miske
ništa jer je nastupao za mlađe selekcije Jugoslavije, a kasnije postao među najcjenjenijim igračima BiH, i dolazio kad mnogi nisu htjeli? Kad Miske pošalje svoju loptu jasnim smjernicama do mreže, onda ga cijenimo i stavljamo u rang Zidanea, a dok se pojavi neka priča o igračima i njihovim prošlostima, on je prvi na tapeti. I iznova se ispituje da li je on odbijen, da li je sam izašao iz reprezentacije Jugoslavije, da li ga je Hasan pozvao
ovamo dok su bili u teretani, džakuziju, ili su tad pak jeli tradicionalno bosansko jelo, pa se probudila želja.
Hiljadu zašto, hiljadu zato.
On topic: Izete, bujrum nama. Svaki igrač je dobrodošao da se vidi odgovara li zahtjevima. Sretno ti i u klubu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka