NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Stvarno je pickasto koristit slabosti protivnika.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Stvarno je pickasto koristit slabosti protivnika.
kada ga grlis na svojoj polovici,jeste

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prethodno je bio faul Howarda nad njim, udario ga rukom što se vidjelo u ponovljenom snimku, ali sudije su odlučile zažmiriti i naravno da je Timmy protestirao zbog toga, a sudija uvidjevši da je pogriješio ranije je odlučio ne sankcionisati Timmya zbog protestalumani je napisao/la: Duncan je bio zasluzio 2 tehnicke pa nista od togacovjek skace po sudijama,zali se,ali nista
Cuj pickice,hahah...ja bih prije rekao da je Hack
Dwight pickasto ponasanje :lol:Gdje ono poce Hack-a Shaq

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Prethodno je bio faul Howarda nad njim, udario ga rukom što se vidjelo u ponovljenom snimku, ali sudije su odlučile zažmiriti i naravno da je Timmy protestirao zbog toga, a sudija uvidjevši da je pogriješio ranije je odlučio ne sankcionisati Timmya zbog protestalumani je napisao/la: Duncan je bio zasluzio 2 tehnicke pa nista od togacovjek skace po sudijama,zali se,ali nista
ako ne svira faul,a ovaj se zali kao manijak,znaci tehnicka

ja nisam spomenuo Miami nit mi smetajulumani je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Stvarno je pickasto koristit slabosti protivnika.
kada ga grlis na svojoj polovici,jeste
samo kazem da koristit slabosti protivnika , da ga izbacis iz ritma nikako ne moze biti pickasto.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ne smeta meni ni jedna ekipa,ali pojedinci ne znaju sta ce od muke.imas primjera koliko hoces,od kada je poceo playoff.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Okršaj sa tribina

VS

VS

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pure attention sluts
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ja samo ne mogu da vjerujem kako je onaj howard neprecizan.. on da nema visine i snage mogao bi se ja snjim nositi 1 na 1.
Pa stvarno, godinama igrati kosarku a svaki put bacanje slobodnih ispod 50%..
Pa stvarno, godinama igrati kosarku a svaki put bacanje slobodnih ispod 50%..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ih, da nije visok, da nije snazan, da nije najbolji defanzivni igrac, ma i ja bi krugove oko njega pravio.
...Život za Široki...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
baš takoŠB_Fidelis je napisao/la:Ih, da nije visok, da nije snazan, da nije najbolji defanzivni igrac, ma i ja bi krugove oko njega pravio.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ne znam jel vi gledate utakmice ili samo onako opletete bas kao pravi hejteri...
od bucksa sam ocekivao vise. sami su govorili da mogu, da se nece predati, ali miami ih pokido u drugoj brzini. mislio sam da ce biti nabrijaniji, kad ono nema zara nikakvog. bit ce ovo metla bez da se umore igraci miamia.
houston je napadacka ekipa, ali okc je puno bolje napadacka ekipa
mislim da nece biti metla, rocketsi bi mogli uzet barem jednu kod kuce. ono jucer je bilo sjajno od strane thundera.
od bucksa sam ocekivao vise. sami su govorili da mogu, da se nece predati, ali miami ih pokido u drugoj brzini. mislio sam da ce biti nabrijaniji, kad ono nema zara nikakvog. bit ce ovo metla bez da se umore igraci miamia.
houston je napadacka ekipa, ali okc je puno bolje napadacka ekipa

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najbolji defanzivni igrač u NBA i nije (barem ove sezone), kako na svojoj poziciji tako i ukupnoŠB_Fidelis je napisao/la:Ih, da nije visok, da nije snazan, da nije najbolji defanzivni igrac, ma i ja bi krugove oko njega pravio.

Btw, rekordi su počeli da padaju

James, game-high in 3 categories, ties his playoff low for shots, sets his playoff high in FG pct.
From Elias: LeBron James put up 27 points, 10 rebounds and eight assists¿he was the game-high performer in each of those categories¿and he connected on nine of 11 shots from the field in the Heat's 110-87 Game 1 win over Milwaukee. James's total of 11 field-goal attempts matched the fewest that he's ever had in an NBA playoff game (he also had 11 in playoff games in 2007 and 2011), but his 81.8-percent shooting from the field was his highest in any of the 116 playoff games he has played with the Cavaliers and the Heat.
Now consider this: Sunday night's game marked the eighth time that James has been the outright game-high performer (no ties) in points, rebounds and assists in the same playoff game. Not only is that the highest total of games of that nature for any player in the NBA's shot-clock era, but LeBron's total of eight such games stands higher than the combined total of the next three players on that list! Larry Bird has the second-most games of that type (three), followed by Michael Jordan and Shaquille O'Neal (two apiece).
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 22 apr 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U Dallasu. Don Nelson je zapravo izmislio tu strategiju da zaustavi napad Bullsa kada je Rodman igrao kod njih. Samo sto je tokom te utakmice Rodman imao slobodna bacanja 13 od 13.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Sto se nisi sinoc javio o sudijamaL-Train je napisao/la:Vazda u zivotu!Da necu navijati za p.ickice koje su se udruzile u svom primeu da bi osvajale titule,sto se nije desilo u historiji NBA-a...![]()
![]()
Duncan je bio zasluzio 2 tehnicke pa nista od togacovjek skace po sudijama,zali se,ali nista
Dwight pickasto ponasanje
Gdje ono poce Hack-a Shaq
I to je ponovio protiv Los Angelesa kada je igrao protiv Shaqa.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast rio,mrsko mi da objasnjavam sta je bilo...Sto se tice taktike Hack-a-... pa gdje ces ga grliti nego na njihovoj polovicI? Da neces pustiti da predju centar,neko zabije trojku,pa da fauliras?rio_Ferdy88 je napisao/la:Prethodno je bio faul Howarda nad njim, udario ga rukom što se vidjelo u ponovljenom snimku, ali sudije su odlučile zažmiriti i naravno da je Timmy protestirao zbog toga, a sudija uvidjevši da je pogriješio ranije je odlučio ne sankcionisati Timmya zbog protestalumani je napisao/la: Duncan je bio zasluzio 2 tehnicke pa nista od togacovjek skace po sudijama,zali se,ali nista

gledaj ih
Duncan ide na kos,sudija ne svira faul
duncan skace po sudiji ,ovaj nista
o cemu vi onda pricate ,nesto o sudijama
Znaci Payton,Malone sve su to bile picke,pa i Allen spada u tu kategoriju
Poppu svaka cast,ali najvise glumaca igra u Spursima,Toni,Manu niko im nije ravan

Poppu svaka cast,ali najvise glumaca igra u Spursima,Toni,Manu niko im nije ravan

I kad spomenes fanovima Heata sudije oni odmah ko fol nas ismijavaju, a prethodno utakmicu nisu pogledali. Samo gledaju one utakmice u Euro terminima. 
@lumani Payton i Malone su nisu dosli u Lakerse u primeu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:I kad spomenes fanovima Heata sudije oni odmah ko fol nas ismijavaju, a prethodno utakmicu nisu pogledali. Samo gledaju one utakmice u Euro terminima.
A Allen jeste

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo procitaj moje postove,a to ti je sugerisao i @bihfan,koji se ticu tog udruzivanja....To sto nije svirana tehnicka je bila cista kompenzacija,jer je sudija uvidio svoju gresku ne sviravsi OCIT faul i to je i JVG objasnio u samom prijenosu.To da ima najvise glumaca u SAlumani je napisao/la:gledaj ihDuncan ide na kos,sudija ne svira faul
duncan skace po sudiji ,ovaj nista
o cemu vi onda pricate ,nesto o sudijama
![]()
Znaci Payton,Malone sve su to bile picke,pa i Allen spada u tu kategoriju
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.