Ima moj jaran,mogu ga pitati ako ti treba šta hahaUnknown Genius je napisao/la:Ima neko ko studira na ETF-u ovdje?
Imao bih par lahkih pitanja, pa ako ima neka se javi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ma planiram upisati i ja sad, pa me zanima iz prve ruke kako idu i koliko traju te pripreme za prijemni i tako to. Ali valjda ima neko ovdje na forumu da je tamo zaglavio.Narin je napisao/la:Ima moj jaran,mogu ga pitati ako ti treba šta hahaUnknown Genius je napisao/la:Ima neko ko studira na ETF-u ovdje?
Imao bih par lahkih pitanja, pa ako ima neka se javi.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ti ćeš zaglavit sa mnom na fax
Ista godina ćemo da budemo 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako nas prime.Dex je napisao/la:Ti ćeš zaglavit sa mnom na faxIsta godina ćemo da budemo

Koji smjer?
Primit će nas, valjda
To se na drugoj godini bira, a kontam elektroenergetiku

Koliko ja znam,biras odma na pocetku xdDex je napisao/la:Primit će nas, valjda![]()
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.
Jesi se ti počeo spremati za prijemni, kakav si sa matematikom u srednjoj?
Čisto da te ohrabrim,mom jaranu je prosjek bio 4,6 otprilike sve 4 godine,uradio je 19 od 20 tačnih zadataka na prijemnom,i nije upao u redovne,prvi ispod crte,jer pola mjesta je sa takmičenja i tako to,uglavnom takva bude situacija pri upisu,zadnjih godina..Unknown Genius je napisao/la:Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
i sta sad jaran studira,ili je u samofinansirajucimNarin je napisao/la:Čisto da te ohrabrim,mom jaranu je prosjek bio 4,6 otprilike sve 4 godine,uradio je 19 od 20 tačnih zadataka na prijemnom,i nije upao u redovne,prvi ispod crte,jer pola mjesta je sa takmičenja i tako to,uglavnom takva bude situacija pri upisu,zadnjih godina..Unknown Genius je napisao/la:Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Unknown Genius
- Kontakt:
19 zadataka urađenih i nije uspio u redovne, koji baksuzluk. :ONarin je napisao/la:Čisto da te ohrabrim,mom jaranu je prosjek bio 4,6 otprilike sve 4 godine,uradio je 19 od 20 tačnih zadataka na prijemnom,i nije upao u redovne,prvi ispod crte,jer pola mjesta je sa takmičenja i tako to,uglavnom takva bude situacija pri upisu,zadnjih godina..Unknown Genius je napisao/la:Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.
Imam ja prosjek 5.0, doduše sa takmičenja nemam ni boda, ali ovo mi je veliki plus. Samo me strah prijemnog, jer matematika mi i nije najjača strana.
Da,njega je eto malo prosjek zeznuo,nije bas zakucavao to,prolazio je odlicnim uvijek,al nije bas 5,0..Tebi je to prednost,ali mislim,zavisi od konkurencije,da ces trebati otprilike 14+ zadataka tacnih uraditi da upadnes u redovne,mada sve zavisi od smjera,on je u vezi programiranja i to,a tu je najveca navala,ima i toga ustvari..
Jesam počeo nešto, matematiku kucam, samo me geometrija yebe, stari mi profesor bio davno, pa pomogne ako šta ne znamUnknown Genius je napisao/la:Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.
pripreme na faxu traju 2 sedmice. tu dođi svakako.
prijemni je zadnju godinu ili dvije prelagan, pa zato ovaj gore slučaj 19 od 20, ne znam da li će težinu vraćati na staro. mislim da prijemni neće biti težak jer im nije cilj neka ozbiljnija selekcija, trebaju im pare od samofinansirajućih.
smjer se bira odmah, ali može se promijeniti nakon prve godine.
prijemni je zadnju godinu ili dvije prelagan, pa zato ovaj gore slučaj 19 od 20, ne znam da li će težinu vraćati na staro. mislim da prijemni neće biti težak jer im nije cilj neka ozbiljnija selekcija, trebaju im pare od samofinansirajućih.
smjer se bira odmah, ali može se promijeniti nakon prve godine.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Za ono pitanje, jaran je samofinansirajuci..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koristite li ebay, kakva su iskustva, koliko je sigurno. Trebao bi nešto naručiti iz Engleske, nisam nikad prije, kolika je poštarina i jel se sve plaća preko paypala ili treba poštarinu platiti poštaru kad donese pošiljku 

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolji predmet, naučiš one brojke i to je toDex je napisao/la:Primit će nas, valjda![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Vozdra raja, druga mi zanima zna li neko od vas sta o evropskom univerzitetu u Brckom ?? Razmislja upisati inzinjera informatike (to je posao koji ce uvijek biti trazen).Zna li neko kolike su cijene, kakvi su popusti? Kakva je nastava i dipiloma??
Eto
Eto

- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki dan sam citao da je inspekcija u Brckom zatvorila neki univerzitet ili fakultet zbog toga sto su (pazi sad!) dvojica profesora predavali preko 100 predmeta. Jedan 50-ak a ovaj drugi malo viseInatSilanBosanski je napisao/la:Vozdra raja, druga mi zanima zna li neko od vas sta o evropskom univerzitetu u Brckom ?? Razmislja upisati inzinjera informatike (to je posao koji ce uvijek biti trazen).Zna li neko kolike su cijene, kakvi su popusti? Kakva je nastava i dipiloma??
Eto

Edit:
Evo i link:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/437889 ... 6-predmeta
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sto je najgore to je taj fakskraljttbvb je napisao/la:Neki dan sam citao da je inspekcija u Brckom zatvorila neki univerzitet ili fakultet zbog toga sto su (pazi sad!) dvojica profesora predavali preko 100 predmeta. Jedan 50-ak a ovaj drugi malo viseInatSilanBosanski je napisao/la:Vozdra raja, druga mi zanima zna li neko od vas sta o evropskom univerzitetu u Brckom ?? Razmislja upisati inzinjera informatike (to je posao koji ce uvijek biti trazen).Zna li neko kolike su cijene, kakvi su popusti? Kakva je nastava i dipiloma??
Eto![]()
![]()
Edit:
Evo i link:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/437889 ... 6-predmeta

Ako neko zna neke info nek napise..
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ej ljudi zna li neko ima li nacina da se vrati knjiga bez placanja zakasnine??rijec je o Univerzitetskoj biblioteci...i koje se eventualno posljedice ako se ne plati,jer spominju tuzbu... 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Slatinash_7 i 8 gostiju.