Eis? Nikad ga ne bih prepoznao.Majstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
- Goalgetter
- Kontakt:
Majstore, mustuluk
Fuchs pauzira sljedece kolo protiv Bayerna u subotu zbog 5 zutih kartona, tako da ce Kolasinac vjerovatno igrati lijevog beka protiv Bayerna

Fuchs pauzira sljedece kolo protiv Bayerna u subotu zbog 5 zutih kartona, tako da ce Kolasinac vjerovatno igrati lijevog beka protiv Bayerna

ma jok, tog Petra Kunića će Srbija da "ukrade" kako zna i umije, njima trebaju napadači, pa makar i poput ovog levata 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Petar Kunic je bio na klupi BH kadeta pa je presao da igra za Srbiju kad je Maric bio selektor,cini m mi se da je igrao za njih samo neki turnir ali kako nema mjesta vratio se opet,igrac nista posebno a i da ga krene u karijeri opet bi okrenuo ledjaJTS je napisao/la:ma jok, tog Petra Kunića će Srbija da "ukrade" kako zna i umije, njima trebaju napadači, pa makar i poput ovog levata
Protiv Bajerna ce pokazat rusilac sta zna. Mandzukic bolje da ne igra ili ce dobiti po nosu.Goalgetter je napisao/la:Majstore, mustuluk![]()
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da mu nece biti kao Bicakcicu protiv Bayerna.Goalgetter je napisao/la:Majstore, mustuluk![]()
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
meni sve mirise da Kolasinac ne zeli igrati za BIH i da osluskuje reakcije Njemackog saveza kako bi na kraju bio uvjeren da li im je potreban,tek ako ga se oni odreknu Kolasinac bi izabrao BIH,slicno kao i Hajrovic kad je u pitanju Svicarska.... jer ne mogu vjerovati da Sead ako vec zeli igrati za BIH nije predao sve potrebne papire u Savez i pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva,sve dok on ne ucini taj korak jasno je da mu je BIH druga opcija,nazalost! to nas Savez ne moze uciniti za njega,nego on to mora uraditi sam,pa kad sredi tu papirologiju predati Savezu koji isti proslijedjuju FIFI I UEFI.... mislio sam da je ovo sve zavrseno i da je Kolasinac nas,ovako jako tesko....
ovdje treba pogledati istini u oči. Odazivom u njihovu mladu repku je rekao svoje. Ja kad pogledam njegov facebook profil tu nema ni A iz Bosanskog niti bilo čega. Jača mu je strast prema mercedesu nego prema BiH. defintivno IZMET story 2 ... Zbogom Kolašinac, žao mi onih minuta gledanja usranog Schalkea i čekanja da ovaj uđe i odigra
4-IN-A-ROW
i opet ce za 2 do 3 godine svi govoritit treba pomoci da sredi papire da igra za bosnu jer nece moci igrat za nijemce zato ljudi ne treba dat da se igra ja nisam bio zadovoljan kad je i medunjanin poceo da igra za bosnu jer nije htio za bosnu mislio ej igrat za lale isto tako i mujdza ne trebaju nam izdajnici nikada treba imati bosanski inat neka igra mali zahirovic koji igra srcem bolje nego kolosinac da bi se kasnije prodaobosnas_ je napisao/la:meni sve mirise da Kolasinac ne zeli igrati za BIH i da osluskuje reakcije Njemackog saveza kako bi na kraju bio uvjeren da li im je potreban,tek ako ga se oni odreknu Kolasinac bi izabrao BIH,slicno kao i Hajrovic kad je u pitanju Svicarska.... jer ne mogu vjerovati da Sead ako vec zeli igrati za BIH nije predao sve potrebne papire u Savez i pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva,sve dok on ne ucini taj korak jasno je da mu je BIH druga opcija,nazalost! to nas Savez ne moze uciniti za njega,nego on to mora uraditi sam,pa kad sredi tu papirologiju predati Savezu koji isti proslijedjuju FIFI I UEFI.... mislio sam da je ovo sve zavrseno i da je Kolasinac nas,ovako jako tesko....
Samo Sarajevo
Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..
Fakat se vidi ...Majstor10 je napisao/la:Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..
Kolasincu je nazalost BIH tek druga opcija,i svojim ponasanjem nikoga nije uvjerio da mu je BIH u srcu i da ce igrati za nas...a mi smo dovoljno dobri i bez njega i realno vise bi njemu pomogla BIH i nasa reprezentacija nego on njoj...mada sam mislio da je on nasa buducnost,ali mi se njegovo ponasanje i zavlacenje nikako ne svidja! mislim,koji klinac ce se odazvati u srijedu da igra za Njemacku ako je cvrsto odlucio igrati za BIH,koga on pravi budalom!??? zar nije predao sve papire koje je trebao kako bi sto prije stekao pravo nastupa za BIH? da je bio iskren i posten to bi uradio,ovako je njegovo ponasanje providno i nekorektno i zna se koje su mu namjere a to je Njemacka reprezentacije ako ikako moze,druga opcija eventualno BIH.... pljunuti Hajrovic i slucaj Svicarska!!!
Ljajic, Kolasinac, braca Hajrovic, Medunjanin, Spahic, nebi bila losa repkasamson je napisao/la:Fakat se vidi ...Majstor10 je napisao/la:Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..
Žiku mu poznatog "Talent Huntera" Safeta iza ledjaMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ja neznam zasto se vi sikirate za Kolasinca, momak ce igrati za nas to se vidi iz aviona za koga ce igrati momak je legenda i nebi se nikome izdao nece predati svoju naciju seo ce igrati za svoju domovinu bosnu i hercegovinu i tacka
Ma pusti to nego daj nam nekih novih njegovih slika da ga možemo prepoznati u svakom momentu.Majstor10 je napisao/la:ja neznam zasto se vi sikirate za Kolasinca, momak ce igrati za nas to se vidi iz aviona za koga ce igrati momak je legenda i nebi se nikome izdao nece predati svoju naciju seo ce igrati za svoju domovinu bosnu i hercegovinu i tacka
Ima ovaj famozni koji cisto pokazuje da ce igrati za nas

novi

novi

Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya Richards
Daj prestanite više sa tim glupostima... Čuj bolji od SpahićaRodeni je napisao/la:Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya Richards

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
E naso si kome to da govoriskokakolas je napisao/la:Daj prestanite više sa tim glupostima... Čuj bolji od SpahićaRodeni je napisao/la:Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya RichardsMorat će Kokošinjac još dosta pure pojesti da bude blizu rangu generala ljiljana.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MostarNeretva i 41 gost.