Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

teferič
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la teferič » 04 feb 2013, 10:52

Majstor10 je napisao/la:slika
sead kolasinac
Eis? Nikad ga ne bih prepoznao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2013, 20:15

Majstore, mustuluk :lol:

Fuchs pauzira sljedece kolo protiv Bayerna u subotu zbog 5 zutih kartona, tako da ce Kolasinac vjerovatno igrati lijevog beka protiv Bayerna :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 feb 2013, 20:21

ma jok, tog Petra Kunića će Srbija da "ukrade" kako zna i umije, njima trebaju napadači, pa makar i poput ovog levata :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 04 feb 2013, 20:32

JTS je napisao/la:ma jok, tog Petra Kunića će Srbija da "ukrade" kako zna i umije, njima trebaju napadači, pa makar i poput ovog levata :lol:
Petar Kunic je bio na klupi BH kadeta pa je presao da igra za Srbiju kad je Maric bio selektor,cini m mi se da je igrao za njih samo neki turnir ali kako nema mjesta vratio se opet,igrac nista posebno a i da ga krene u karijeri opet bi okrenuo ledja

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 04 feb 2013, 21:02

Goalgetter je napisao/la:Majstore, mustuluk :lol:

Fuchs pauzira sljedece kolo protiv Bayerna u subotu zbog 5 zutih kartona, tako da ce Kolasinac vjerovatno igrati lijevog beka protiv Bayerna :mrgreen:
Protiv Bajerna ce pokazat rusilac sta zna. Mandzukic bolje da ne igra ili ce dobiti po nosu.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 feb 2013, 21:09

Goalgetter je napisao/la:Majstore, mustuluk :lol:

Nadam se da mu nece biti kao Bicakcicu protiv Bayerna.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2013, 21:42

meni sve mirise da Kolasinac ne zeli igrati za BIH i da osluskuje reakcije Njemackog saveza kako bi na kraju bio uvjeren da li im je potreban,tek ako ga se oni odreknu Kolasinac bi izabrao BIH,slicno kao i Hajrovic kad je u pitanju Svicarska.... jer ne mogu vjerovati da Sead ako vec zeli igrati za BIH nije predao sve potrebne papire u Savez i pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva,sve dok on ne ucini taj korak jasno je da mu je BIH druga opcija,nazalost! to nas Savez ne moze uciniti za njega,nego on to mora uraditi sam,pa kad sredi tu papirologiju predati Savezu koji isti proslijedjuju FIFI I UEFI.... mislio sam da je ovo sve zavrseno i da je Kolasinac nas,ovako jako tesko....

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 feb 2013, 21:50

ovdje treba pogledati istini u oči. Odazivom u njihovu mladu repku je rekao svoje. Ja kad pogledam njegov facebook profil tu nema ni A iz Bosanskog niti bilo čega. Jača mu je strast prema mercedesu nego prema BiH. defintivno IZMET story 2 ... Zbogom Kolašinac, žao mi onih minuta gledanja usranog Schalkea i čekanja da ovaj uđe i odigra
4-IN-A-ROW

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 feb 2013, 22:12

bosnas_ je napisao/la:meni sve mirise da Kolasinac ne zeli igrati za BIH i da osluskuje reakcije Njemackog saveza kako bi na kraju bio uvjeren da li im je potreban,tek ako ga se oni odreknu Kolasinac bi izabrao BIH,slicno kao i Hajrovic kad je u pitanju Svicarska.... jer ne mogu vjerovati da Sead ako vec zeli igrati za BIH nije predao sve potrebne papire u Savez i pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva,sve dok on ne ucini taj korak jasno je da mu je BIH druga opcija,nazalost! to nas Savez ne moze uciniti za njega,nego on to mora uraditi sam,pa kad sredi tu papirologiju predati Savezu koji isti proslijedjuju FIFI I UEFI.... mislio sam da je ovo sve zavrseno i da je Kolasinac nas,ovako jako tesko....
i opet ce za 2 do 3 godine svi govoritit treba pomoci da sredi papire da igra za bosnu jer nece moci igrat za nijemce zato ljudi ne treba dat da se igra ja nisam bio zadovoljan kad je i medunjanin poceo da igra za bosnu jer nije htio za bosnu mislio ej igrat za lale isto tako i mujdza ne trebaju nam izdajnici nikada treba imati bosanski inat neka igra mali zahirovic koji igra srcem bolje nego kolosinac da bi se kasnije prodao
Samo Sarajevo

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 04 feb 2013, 22:22

Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 feb 2013, 22:26

Majstor10 je napisao/la:Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..
Fakat se vidi ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2013, 22:30

Kolasincu je nazalost BIH tek druga opcija,i svojim ponasanjem nikoga nije uvjerio da mu je BIH u srcu i da ce igrati za nas...a mi smo dovoljno dobri i bez njega i realno vise bi njemu pomogla BIH i nasa reprezentacija nego on njoj...mada sam mislio da je on nasa buducnost,ali mi se njegovo ponasanje i zavlacenje nikako ne svidja! mislim,koji klinac ce se odazvati u srijedu da igra za Njemacku ako je cvrsto odlucio igrati za BIH,koga on pravi budalom!??? zar nije predao sve papire koje je trebao kako bi sto prije stekao pravo nastupa za BIH? da je bio iskren i posten to bi uradio,ovako je njegovo ponasanje providno i nekorektno i zna se koje su mu namjere a to je Njemacka reprezentacije ako ikako moze,druga opcija eventualno BIH.... pljunuti Hajrovic i slucaj Svicarska!!!

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 04 feb 2013, 22:38

samson je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:Hajrovici i Kolasinac su ipak Sandzaklije.. vidjetcemo..
Fakat se vidi ...
Ljajic, Kolasinac, braca Hajrovic, Medunjanin, Spahic, nebi bila losa repka

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 feb 2013, 22:45

Majstor10 je napisao/la:slika
sead kolasinac
Žiku mu poznatog "Talent Huntera" Safeta iza ledja :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 04 feb 2013, 22:55

ja neznam zasto se vi sikirate za Kolasinca, momak ce igrati za nas to se vidi iz aviona za koga ce igrati momak je legenda i nebi se nikome izdao nece predati svoju naciju seo ce igrati za svoju domovinu bosnu i hercegovinu i tacka

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 feb 2013, 22:57

Majstor10 je napisao/la:ja neznam zasto se vi sikirate za Kolasinca, momak ce igrati za nas to se vidi iz aviona za koga ce igrati momak je legenda i nebi se nikome izdao nece predati svoju naciju seo ce igrati za svoju domovinu bosnu i hercegovinu i tacka
Ma pusti to nego daj nam nekih novih njegovih slika da ga možemo prepoznati u svakom momentu.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 04 feb 2013, 23:03

Ima ovaj famozni koji cisto pokazuje da ce igrati za nas

slika

novi
slika

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 04 feb 2013, 23:23

Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya Richards

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 00:06

Rodeni je napisao/la:Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya Richards
Daj prestanite više sa tim glupostima... Čuj bolji od Spahića :lol: Morat će Kokošinjac još dosta pure pojesti da bude blizu rangu generala ljiljana.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 05 feb 2013, 00:14

kokakolas je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Sto prije Kolosinca u Arepku dovesti on ce biti bolji od Spahica ako nije vec sada jos lijevak za svoje godine je najaci igrac kao onaj iz M.Citya Richards
Daj prestanite više sa tim glupostima... Čuj bolji od Spahića :lol: Morat će Kokošinjac još dosta pure pojesti da bude blizu rangu generala ljiljana.
E naso si kome to da govoris :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MostarNeretva i 41 gost.