Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
kako će dulum oko glave da bridi i razvaljuje ubrzo 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ova Nova mi se ne slavi uopste,znaci dosta sam se proveo da jedva cekam da ovo s*anje prodje,da prespavam i da ustanem ujutro tiket odigrat.Znaci jedva cekam da prodje. 

BHF Bosanska Krajina!
Mozes u restoran Dubrovnik u Zenici,treba ti 50 KM.likusa je napisao/la:Meni se ide u Dubrovnikfali mi jos 100-150km

BHF Bosanska Krajina!
Ma Dubrovnik je Dubrovnikapocalyps je napisao/la:Mozes u restoran Dubrovnik u Zenici,treba ti 50 KM.likusa je napisao/la:Meni se ide u Dubrovnikfali mi jos 100-150km

Stradun,Colonia al kasno sam sam sjetila

Željeznicar za život cijeli !
Zar kladionica nije pogurala ?likusa je napisao/la:
Ma Dubrovnik je Dubrovnik![]()
Nista cuvaj pare za juli.

BHF Bosanska Krajina!
ma slabo sicaapocalyps je napisao/la:Zar kladionica nije pogurala ?likusa je napisao/la:
Ma Dubrovnik je Dubrovnik![]()
Nista cuvaj pare za juli.

Ma bjezi ko ziv ko mrtav do jula ..ostaje mi divanhana i frenKI

Željeznicar za život cijeli !
eee kasno Marko na Kosovo stize.likusa je napisao/la:
ma slabo sica![]()
Ma bjezi ko ziv ko mrtav do jula ..ostaje mi divanhana i frenKI

Ima repriza doceka Nove,da te obradujem.

BHF Bosanska Krajina!
Glumim voljenu osobu za Novu godinu..
Povoljno.

Povoljno.

- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Pa nisam ja Rockefelleredgardavids je napisao/la:Iznajmiš kafić, sam sebi praviš party kakav hoćeš, muziku kakvu hoćeš, zoveš koga hoćeš, ljepota

Sve je to uredu da ljudi hoce malo veselja i bijega od svakodnevnog zivota, ali cinjenica je da se nema sta slaviti, sem mozda nadolazeceg nastupa na svjetskom prvenstvu. Sto se tice 2014, nazalost sve su prilike da ce nam i ovakva nakaradna drzava dozivjeti bankrot

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Meni se sve cini da cu kod kuce ostat, pozvat par prijatelja...Cuo sam da u Mostaru na otvorenom se ceka Nova, ali se placa 10 KM
..

RIP CITY!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nisam pio evo vec 5 mjeseci, a sad se predomišljam da li da pijem za novu ili ne..

Ista situacija i kod mene,obzirom da je sjedaljka zatvorenog tipa i sastav ekipe moraću cugnut,ybga da me meze ne ufati baremQUARTERBACK je napisao/la:Nisam pio evo vec 5 mjeseci, a sad se predomišljam da li da pijem za novu ili ne..![]()

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
Ma evo skupilo se npr nas 20-tak, nisam ja sam iznajmljivao kafić bola šta vam je
Lagano platiš prostor, kupiš pića, nešto meze, kako to sve ide i lagano... Možda bi bolje bilo negdje u kući, ali ovako može više raje, baš napraviš ciganluk 

ako se jos niko nije javio, mog'o sam jaConsigliere je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/black/clanak/bosank ... 19027.aspx

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.tarzanija.com/docek-nove-god ... g-hejtera/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
docek na "otvorenom" organizira privatnik... nista cudno, ovaj grad je odavno u kurcuLillard0 je napisao/la:Meni se sve cini da cu kod kuce ostat, pozvat par prijatelja...Cuo sam da u Mostaru na otvorenom se ceka Nova, ali se placa 10 KM![]()
..
Moj covjek.francobaresi je napisao/la:Sa curom lagano u kući, TV, malo muzike i tako. Jednostavna i mirna atmosfera, a i trošak je skoro pa nikakav.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
tako smo i mi prije radiliedgardavids je napisao/la:Ma evo skupilo se npr nas 20-tak, nisam ja sam iznajmljivao kafić bola šta vam jeLagano platiš prostor, kupiš pića, nešto meze, kako to sve ide i lagano... Možda bi bolje bilo negdje u kući, ali ovako može više raje, baš napraviš ciganluk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.