nisi valjda za ditu navijao??Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
nisi valjda za ditu navijao??Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.
Ma da, fino se culo kada je VV na time-out -u rekao "hajmo sada povrjediti im glavnohg igraca. Ko to uradi ima sladoled od mene"TaRgEt_ je napisao/la:Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.
povrijedis glavnog igraca a kod nas rotacija i klupa nista tako da eto ti objasnjena
mokeke je napisao/la:Ma da, fino se culo kada je VV na time-out -u rekao "hajmo sada povrjediti im glavnohg igraca. Ko to uradi ima sladoled od mene"TaRgEt_ je napisao/la:Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.
povrijedis glavnog igraca a kod nas rotacija i klupa nista tako da eto ti objasnjena
Pa Sloboda je i pored svega imala dvije mec lopte. Onaj sa brojem 8 puca slobodna bacanja i oba fula, zatim, cist sut za tricu na kraju, mada je Zlaja isao prema kosu i moglo mu se asistirati za produzetke, a mozdai i faul kos.
Sloboda je sama zijanila utakmicu i ne bi bilo ne zasluzeno da su kaznili Bosninu indoletnost. Ne mogu da prevalim preko tastature da bi mi cak bilo i drago da se to deslilo
Slažem se sa ovim. Bosna ima dugu i poprilično dobru klupu. Igrači Slobode nisu navikli da igraju jedan tempo tokom čitave utakmice. Sada su to probali na silu i svi znamo šta se dogodilo.Institut je napisao/la:ma ko se opustio ,umor ljudida znate samo kako je tesko izdrzat cijelu utakmicu u onom tempu koji su drzali 25 min , ne mozes da se pomjeras a opet nekako se kreces nisi ni ti svjestan kako ,ruke postaju teske.... zato su uvijek i pobjedjivale ekipe koje su imale duzu klupu
ipsa je napisao/la:nisi valjda za ditu navijao??Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.
pa zasto moj josipe??Josip321 je napisao/la:ipsa je napisao/la:nisi valjda za ditu navijao??Josip321 je napisao/la:kako izgubište onakvu razliku ??? ... pravo mi krivo.
nisam već za Slobodu!
ipsa je napisao/la:@TaRgEt_
a sto ne bi navijao za bosnu??:)
ako je tako onda je u redu.....Josip321 je napisao/la:Nije da imam nešto protiv Bosne ali Sloboda i Čelik su mi uvjek nešto bili draži od Bosne, ne znam zašto ..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 5 gostiju.