Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Iz Tomislava. Ali nije još ništa definirano.
U srijedu bi trebala biti igrana prijateljska utakmica protiv Branitelja, samo ne znam lokaciju ni termin.
U srijedu bi trebala biti igrana prijateljska utakmica protiv Branitelja, samo ne znam lokaciju ni termin.
Hayley <3
Meni stvarno nije jasno sto se vec toliko prepirete oko tog, jos se nista ne zna... Ja sto znam da su za cilj Premijer Liga postavili Sloboda, Buducnost i Bosna, za Jedinstvo njihovi navijaci, mislim na objektivne ne govore da idu i da mogu ici u PL. Koliko postoji nepoznanica dovoljno govori danasnja utakmica finala turnira Rudar - Bosna 3:O, a juce Bosna veleza nadigrala i pobijedila... Vjerovali ili ne danas trener bosne u prvom poluvremenu izvrsio 4-5 izmjena a poslije jos 6-7... Jos uvijek se nista ne zna, ni sastavi, ni pojacanja, tako da trebamo spustiti loptu sacekati bar prvo kolo 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hajmo se mi dogovorit, i da svi udjemo u premijer ligu.. jer vidim svima je to cilj..sta mislite ?

1947!
-
- Kontakt:
Pa mi livnjaci nespominjemo malog Banjca iz Banjaluke koji je rođen u Livnu u ratu sigurno odličan momak,pa Mihaljevića iz Mrkonjića povratnika kući koji je igrao u Osijeku.Danas čujem da polazi izgradnja tribine putem MZ brina-žabljak-traži se izvođač i dio novca je osiguran,samo da se ona rugoba od stadiona ublaži.U srijedu dolazi Branitelj,naš stari dužnik.
Velikan ima najvece sanse da se vrati u PLBiH i da tamo ostane duze od 1 sezone. Ovo ostalo sve slabo.
NO PYRO NO PARTY
14 stranica prepucavanja i "nadmudrivanja". Svi iznose neke puste zelje, svoga konja hvale a da tudjeg jos ni vidjeli nisu. E pa stvarno....sta tek ocekivati kad pocne takmicenje?
Radnički svakako nece ici na ulazak u PL. Bilo bi suludo ocekivati takvo nesto vec u prvoj sezoni. Treba prvo stvoriti stabilnog prvoligasa, srediti infrastrukturu, ojacati omladinski pogon, pa tek onda krojiti planove za dalje.
I ne znam zasto se neki ovdje bune i ibrete kada, recimo, forumasi iz Visokog napisu da se Bosna moze boriti za vrh?
Evo Gradine kao primjer. Mi smo ih iz 2. federalne u Prvu ligu ispratili rezultatom 7-1, a oni kroz dvije godine prosetase Prvom ligom i izborise plasman u PL.
Ne otpisujte, kako ovaj "stručnjak" iz Bihaća voli reći, "male seljačke klubove" unaprijed. Narodna poslovica kaze: "U maloj boci se krije otrov".
Radnički svakako nece ici na ulazak u PL. Bilo bi suludo ocekivati takvo nesto vec u prvoj sezoni. Treba prvo stvoriti stabilnog prvoligasa, srediti infrastrukturu, ojacati omladinski pogon, pa tek onda krojiti planove za dalje.
I ne znam zasto se neki ovdje bune i ibrete kada, recimo, forumasi iz Visokog napisu da se Bosna moze boriti za vrh?
Evo Gradine kao primjer. Mi smo ih iz 2. federalne u Prvu ligu ispratili rezultatom 7-1, a oni kroz dvije godine prosetase Prvom ligom i izborise plasman u PL.
Ne otpisujte, kako ovaj "stručnjak" iz Bihaća voli reći, "male seljačke klubove" unaprijed. Narodna poslovica kaze: "U maloj boci se krije otrov".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ja sam iz Bihaća i previse me nerviraju nerealne prognoze. Kad gledam navijacki sve bih dao da Jedinstvo bude prvo, ali realno gledajuci daleko smo mi od te pozicije i necu uopce da razmisljam o tome. Mislim da je jos uvijek rano za neku normalnu prognozu, tako da cu sacekati pred prvo kolo i onda cu dati realnu, a ne navijacku prognozu. Ova liga nikad nije bila jaca, barem kad su imena i tradicija klubova u pitanju. Od 16 klubova 10 su bili clanovi Premier lige, cak je ove godine bolja situacija i po pitanju navijackih skupina, tako da ce sve u svemu biti zanimljivo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Suspendovan IO NS FBiH, opširnije na http://www.****.com/index.php?opt ... m&Itemid=7
-
- Kontakt:
gospodo,ovo juče šta sam vidio od BRANITELJA je premijerligaški i smatrjte ih najvećim kandidatom za prvaka.okupili su strašnu ekipu,igraju jako brzo.Troglav je jako dobar a ovi su još bolji i imaju rješene financije i kroz priču imaju namjeru ići u najviši rang-po meni su bolji i od Veleža i Zrinjskog.
- slani grad
- Kontakt:
branitelj iz rodoca je znaci sabro ekipu za vrh PL jer su po tvojoj prici bolji od 2 mostarska kluba...mjenjaj dilera al pod hitnoplavobijeli je napisao/la:gospodo,ovo juče šta sam vidio od BRANITELJA je premijerligaški i smatrjte ih najvećim kandidatom za prvaka.okupili su strašnu ekipu,igraju jako brzo.Troglav je jako dobar a ovi su još bolji i imaju rješene financije i kroz priču imaju namjeru ići u najviši rang-po meni su bolji i od Veleža i Zrinjskog.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
U Jedinstvo su ove sezone dosli : Cahtarevic , Mirvic , Sahinovic , Dizdaric , Nuhanovic ( Krajina ) Hodzic , Drljaca ( Kozara ) Besic ( Una Vakuf ) Trejic ( Bratstvo ) Handzic , Mujezinovic ( FK Sarajevo ) . Tu je i Mahir Iftic ( ? ) .
Ekipa za vrh !
Ekipa za vrh !
plavobijeli je napisao/la:gospodo,ovo juče šta sam vidio od BRANITELJA je premijerligaški i smatrjte ih najvećim kandidatom za prvaka.okupili su strašnu ekipu,igraju jako brzo.Troglav je jako dobar a ovi su još bolji i imaju rješene financije i kroz priču imaju namjeru ići u najviši rang-po meni su bolji i od Veleža i Zrinjskog.
hahah

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Evo ako koga zanima,klub Sask Napredak ponovo postoji.Danas je odrzana skupstina i dogovoreno je da taj klub ponovo krene sa radom.Samo sto ce sada morati iz pocetka krenuti,tj iz kantonalne lige.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nemojmo se zavaravati, Tuzlaci, ako je GOŠK Gabela ušao - zašto ne bi mogli i ovi (naravno, ako su istinite priče o tome da su skupili jaku i respektabilnu ekipu koja igra brz i moderan fudbal). Svaki protivnik i rival za prijestolje je veliki konkurent i treba ga ozbiljno shvatiti kao takvog.
lijepa vijest!DesimaL je napisao/la:Evo ako koga zanima,klub Sask Napredak ponovo postoji.Danas je odrzana skupstina i dogovoreno je da taj klub ponovo krene sa radom.Samo sto ce sada morati iz pocetka krenuti,tj iz kantonalne lige.
Prvo se malo upoznaj sa igračkim kadrom Branitelja a zatim nekome preporučaji da mijenja dilera. Jure Glavina, Alan Do Nascimento, Franjo Delić, Edin Bebanić, Božo Musa, Sanjin Eminović, Ante Pinju,... svi oni daju zapravo da se Branitelj svrsta u red favorita za plasman u viši rang natjecanja a u to ćeš se uvjeriti kada starta naredna sezonaslani grad je napisao/la:branitelj iz rodoca je znaci sabro ekipu za vrh PL jer su po tvojoj prici bolji od 2 mostarska kluba...mjenjaj dilera al pod hitnoplavobijeli je napisao/la:gospodo,ovo juče šta sam vidio od BRANITELJA je premijerligaški i smatrjte ih najvećim kandidatom za prvaka.okupili su strašnu ekipu,igraju jako brzo.Troglav je jako dobar a ovi su još bolji i imaju rješene financije i kroz priču imaju namjeru ići u najviši rang-po meni su bolji i od Veleža i Zrinjskog.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, apsolutno potpisujem svog sugrađanina i sonyja. Odlična ekipa, vidi se da se ozbiljno radi.Claus je napisao/la:Nemojmo se zavaravati, Tuzlaci, ako je GOŠK Gabela ušao - zašto ne bi mogli i ovi (naravno, ako su istinite priče o tome da su skupili jaku i respektabilnu ekipu koja igra brz i moderan fudbal). Svaki protivnik i rival za prijestolje je veliki konkurent i treba ga ozbiljno shvatiti kao takvog.
Ne znam samo kakvi su s navijačima, odnosno kakvu podršku imaju u Mostaru.
A mislim da Tuzlaci ne bi smjeli biti ovako samouvjereni i gledati na ovu ligu i ove klubove svisoka kao što čine.
Hayley <3
Vidjet ćemo što će Tuzlaci pričati nakon gostovanja Branitelja na Tušnju u 7. kolu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Vi mozete pricati koliko hocete ali ulaze SLOBODA , JEDINSTVO ili BUDUCNOST !
Zadnja izmjena: kenanSN1996, dana/u 19 jul 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- slani grad
- Kontakt:
pa gdje sam ja napisao da se ne mogu svrstat u red favorita za ulazak u PL....vjerovatno ces i ti dilera morat mijenjatsony_91 je napisao/la:Prvo se malo upoznaj sa igračkim kadrom Branitelja a zatim nekome preporučaji da mijenja dilera. Jure Glavina, Alan Do Nascimento, Franjo Delić, Edin Bebanić, Božo Musa, Sanjin Eminović, Ante Pinju,... svi oni daju zapravo da se Branitelj svrsta u red favorita za plasman u viši rang natjecanja a u to ćeš se uvjeriti kada starta naredna sezonaslani grad je napisao/la:branitelj iz rodoca je znaci sabro ekipu za vrh PL jer su po tvojoj prici bolji od 2 mostarska kluba...mjenjaj dilera al pod hitnoplavobijeli je napisao/la:gospodo,ovo juče šta sam vidio od BRANITELJA je premijerligaški i smatrjte ih najvećim kandidatom za prvaka.okupili su strašnu ekipu,igraju jako brzo.Troglav je jako dobar a ovi su još bolji i imaju rješene financije i kroz priču imaju namjeru ići u najviši rang-po meni su bolji i od Veleža i Zrinjskog.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.