Nista novo od doticnog.Devil je napisao/la:Ambiciozno,vrlo ambiciozno.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nista novo od doticnog.Devil je napisao/la:Ambiciozno,vrlo ambiciozno.
Mi zato sto smo drzavni projekat No.1 a Cedeviti ne znam verovatno sto imaju kes a ko zna mozda su i drzavni projekat No.2.braoolyo je napisao/la:A što bi bilo navlačenja komšijama i Cedeviti?
Ja ovde nisam moderator vec obicni korisnik kao i ti i svi drugi.sasagmp je napisao/la:Batali se demagogije vec uredjuj stranice kako pravila nalazu,a ne da zmuris na izdanja svojih fabrikasa.
Navlacenja i lobija ce biti sa svih strana.Jer postoje samo 2 mesta za EL i jedno za kvalifikacije,a mnogo je vise kandidata za iste pozicije.
Bice tu mnogo spletki,pritisaka,kukanja itd.
u buduce za ove probleme obrati se meni ili kk bosnasasagmp je napisao/la:Batali se demagogije vec uredjuj stranice kako pravila nalazu,a ne da zmuris na postavljanje slika/izdanja svojih fabrikasa.
Navlacenja i lobija ce biti sa svih strana.Jer postoje samo 2 mesta za EL i jedno za kvalifikacije,a mnogo je vise kandidata za iste pozicije.
Bice tu mnogo spletki,pritisaka,kukanja itd.
Jesi to ti Dule?Dubravko je napisao/la:Kako stvari stoje Partizan i Igokea će zauzet prve dvije pozicije,ako ne bude kakvog navlačenja komšijama i Cedeviti.
Čekaj, čekaj, ti zaista misliš da je država dala 20 miliona?Dubravko je napisao/la: 15 miliona evra vam je dala država + 5 miliona za budžet! To izgleda ste zaboravili,ili ćeš mi reći kako je Diva dala 20 miliona?![]()
domacinsko sudjenje.Dubravko je napisao/la:Zbog čega čudna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.