Saurman je napisao/la:
Moram spomenuti i Webba koji nije svirao očigledan penal nad Arshavinom nakon guranja sa leđa od strane Plašila.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Saurman je napisao/la:
Moram spomenuti i Webba koji nije svirao očigledan penal nad Arshavinom nakon guranja sa leđa od strane Plašila.
Bilo 2:0, pa izmedjuostalg nije jos vise htio otezati situaciju ČesimaSaurman je napisao/la:Moram spomenuti i Webba koji nije svirao očigledan penal nad Arshavinom nakon guranja sa leđa od strane Plašila
Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...Titova-Juga je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Webb, (PRAVI SUDAC) nikada neće svirati onakve teatralne padove i zbog toga i jeste jedan od najboljih sudaca u EU i svijetu danas !
Odkad je ovaj Boenisch iz Werdera Poljakamerosm je napisao/la: Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...
amerosm je napisao/la:Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...Titova-Juga je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Webb, (PRAVI SUDAC) nikada neće svirati onakve teatralne padove i zbog toga i jeste jedan od najboljih sudaca u EU i svijetu danas !
Nije, to ti je onaj režiser, dobio je oskara za film The Pianist.legenda reala je napisao/la: Jeli ovaj Polanski, onaj što je nekad igro za Njemačku bio talenat Gladbacha meščini???
@amere, amere, sta ti je sad United uradioamerosm je napisao/la:Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...Titova-Juga je napisao/la:
To onaj što mu se sudi za pedofilijuVirtu4l je napisao/la:Nije, to ti je onaj režiser, dobio je oskara za film The Pianist.legenda reala je napisao/la: Jeli ovaj Polanski, onaj što je nekad igro za Njemačku bio talenat Gladbacha meščini???
Onaj isti sto je optuzen za silovanje (odnos sa maloletnicom) u Svici mescini, ako se ne varamVirtu4l je napisao/la:Nije, to ti je onaj režiser, dobio je oskara za film The Pianist.legenda reala je napisao/la: Jeli ovaj Polanski, onaj što je nekad igro za Njemačku bio talenat Gladbacha meščini???
Od prosle godine.legenda reala je napisao/la:Odkad je ovaj Boenisch iz Werdera Poljakamerosm je napisao/la: Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...![]()
ja sve kontam on Švabo
![]()
Jeli ovaj Polanski, onaj što je nekad igro za Njemačku bio talenat Gladbacha meščini???
Mislim da je Šopenova "Etida no.??".Monolog je napisao/la:Mene zanima nešto što nema veze sa fudbalom.![]()
Kako se zove pjesma (recimo da vuče malo na "Requiem for a dream") koja je svirala prilikom izlaska igrača Poljske i Grčke na teren? Zna li iko?
Upravo to,the scouser je napisao/la:Mislim da je Šopenova "Etida no.??".Monolog je napisao/la:Mene zanima nešto što nema veze sa fudbalom.![]()
Kako se zove pjesma (recimo da vuče malo na "Requiem for a dream") koja je svirala prilikom izlaska igrača Poljske i Grčke na teren? Zna li iko?
EDIT 2: Nakon provjere : Etude opus 25 N. 11 by Chopin
Play got underway between the two sides after a 20-minute opening ceremony that featured a performance of an etude from Polish composer Chopin by Hungarian pianist Adam Gyorgy.
Nije nistario_Ferdy88 je napisao/la:@amere, amere, sta ti je sad United uradioamerosm je napisao/la:Da je bio u pitanju igrac Manchester Uniteda onda bi tek bilo svirano...Titova-Juga je napisao/la:
![]()
Pomislicu da nisi Patriota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.