Sva sreca pa sa njim nije Favre-ov sin, ja mislim da bi toj osobi onda jedino dragi Bog mogao pomoci i niko drugi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cime se onda mora zadovoljit Scheise 04 ? Da nikad ne osvoji titula ma ja znamo ok .DiNo_OL je napisao/la:objektivno zadovoljite se sa 4. mjestom klub takvog nivoa se mora time zadovoljit![]()
nek si mu rekaoDamir_BvB je napisao/la:Cime se onda mora zadovoljit Scheise 04 ? Da nikad ne osvoji titula ma ja znamo ok .DiNo_OL je napisao/la:objektivno zadovoljite se sa 4. mjestom klub takvog nivoa se mora time zadovoljit![]()
nek si mu rekaoPale_Companion je napisao/la:Damir_BvB je napisao/la:Cime se onda mora zadovoljit Scheise 04 ? Da nikad ne osvoji titula ma ja znamo ok .DiNo_OL je napisao/la:objektivno zadovoljite se sa 4. mjestom klub takvog nivoa se mora time zadovoljit![]()
odg cu ti na pitanje pobjedili smo HSV na Veltinsu 3:1 i jos nesto ja sa ovim komentarima nisam nista lose mislio za klub nego sam time htio reci s obzirom da ste tek ove sezone poceli parirat sa vecim ekipama poput bayerna i schalkea i ako nastavite ovim tempom da imate pravo bit optimisti za daljnje uspjehe jel sad jasno,citaj izmedju redova i onda nesto reciPale_Companion je napisao/la:ma ko se ****? de mi ti reci kad smo igrali zadnji put u evropi molim te....nemam ništa protiv šalkea kao kluba ali tvoji postovi su stvarno neumjesni i neozbiljni i nema potrebe da se puno osvrćem na njih... i nisi mi odgovorio na pitanje
vi pcelice se proslavite jos ove godine ako uopste uspijete onda ste pusiona ja nezz sto vas zovu milioneri????jel zato sto vam je rival Bayern posudjivao koji milion da ne idete u stecaj jel zbog toga??? sramote doofmundskeDamir_BvB je napisao/la:Cime se onda mora zadovoljit Scheise 04 ? Da nikad ne osvoji titula ma ja znamo ok .DiNo_OL je napisao/la:objektivno zadovoljite se sa 4. mjestom klub takvog nivoa se mora time zadovoljit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.