BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Jos samo da nauce Bosanski pricati i sve ce bit ok....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nece prosjecni amer proci tamo, je tu ne zive prosjecnidon_burza je napisao/la:Mogu misliti kako ce to izgledati
Vraca se prosjecni Amerikanac sa posla a na jednoj strani ulice hanume po stolovima igraju Sotu i kolce a na drugoj rokaju Asereje ja
Vamo dim od cevapa , u pozadini cujes Indiru na francuskom , vamo Enes razvuko ono aaaaaaa u Bosanac da asfalt puca
NAravno da taj Amerkanac skrene uzme pusku i ode pucat po Iraku

Nego ko je pitao ima li jos ulaznica?...ima na 244, 245 sekciju drugi sprat iza gola gdje su nasi navijaci smjesteni...mislim da su tu sad ulaznice po 60$...ako hoce neka se javi na pp dacu vam informacije koga da kontaktirate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja oplakao danas kad sam pročitao, zalijevali me da dođem sebi jbtdon_burza je napisao/la:Mogu misliti kako ce to izgledati
Vraca se prosjecni Amerikanac sa posla a na jednoj strani ulice hanume po stolovima igraju Sotu i kolce a na drugoj rokaju Asereje ja
Vamo dim od cevapa , u pozadini cujes Indiru na francuskom , vamo Enes razvuko ono aaaaaaa u Bosanac da asfalt puca

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj Hadzic ce biti proban vjerovatno u CHicagu...
http://www.wgntv.com/news/wgntv-chicago ... 2387.story" onclick="window.open(this.href);return false;
Cikago se vraca na stare staze, opste ludilo.....
Pitanje za one koji zive gore, u kojem djelu grada je stadion i koliko je sigurno oko istog ?
Gdje da ne stajemo i zalazimo ni u kom slucaju ?
Cikago se vraca na stare staze, opste ludilo.....
Pitanje za one koji zive gore, u kojem djelu grada je stadion i koliko je sigurno oko istog ?
Gdje da ne stajemo i zalazimo ni u kom slucaju ?
Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
don_burza je napisao/la:Mogu misliti kako ce to izgledati

DRUG NEBI TI PUNCA
Opet reklamiranje....Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
Daj ba ima li ko da mi kaze u koje kvartove da ne idem ni u kom slucaju, necu da gubim glavu gore a situacija vam je izgleda kao u Mogadishu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nemas se cega bojat valjda neces zavrsiti na southu dole..ako ti sta treba care javi se tu sam na raspolaganju nije frka
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vjerovatno kao u svakom gradu, koristis mozak i ne pravis se faca i nema problema.Akhenaten je napisao/la:Opet reklamiranje....Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
Daj ba ima li ko da mi kaze u koje kvartove da ne idem ni u kom slucaju, necu da gubim glavu gore a situacija vam je izgleda kao u Mogadishu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobro covjek konta da ne upadne u kakvu gang bang crnacku mahalu
...ma neces upasti tamo samo ostani gore north side gdje je nasa populacija i latino ...mada i tu nije najbolje, ali snace se covjek 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gospodine Frajeru, molicu Vas da me postedite Vasih suvisnih komentara.Akhenaten je napisao/la:Opet reklamiranje....Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
Moj savjet je namijenjen svima onima koji su su imali pitanja, dvojbe, u vezi Bosanskih kafica, restorana, hotela u kojima mogu odsjesti i slicno. Maksimalno dobronamjerno je bilo a kome smeta, slobodno ne mora citati.
vidim da nista nema u vezi koncerta enesa begovica. dali znate ako dolazi on?Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Haris Džinović na Soldier FielduAkhenaten je napisao/la:Opet reklamiranje....Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.

Hayley <3
Neki dan sam gledala Hayat, i licno Enes Begovic je potvrdio dolazak. Koliko sam cula da je u Alhambra Palace taj koncert i da je karta $35.BH430 je napisao/la:vidim da nista nema u vezi koncerta enesa begovica. dali znate ako dolazi on?Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
-
- Kontakt:
**** majku.... svako hoce da profetira od utakmice...
hvala punoSarajka89 je napisao/la:Neki dan sam gledala Hayat, i licno Enes Begovic je potvrdio dolazak. Koliko sam cula da je u Alhambra Palace taj koncert i da je karta $35.BH430 je napisao/la:vidim da nista nema u vezi koncerta enesa begovica. dali znate ako dolazi on?Sarajka89 je napisao/la:Preporucujem svima da posjete ovu web stranicu: http://bihvsmexico.com" onclick="window.open(this.href);return false; jer stvarno mozete naci sve informacija. Od Bosanskih kafica, hotela oko stadiona, restorana, taxi sluzbi... znaci sve.
Tuzlak(SaltCityAttack)care, de mi reci ovo.Rezerviso sam South Loop hotel,i cito sam komentare gostiju,neki kazu da ta area nije bas najsigurnija,ali hotel nije puno udaljen od stadiona1,5 km.Drugo pitanje ovo za koncert Harisa Dzinovica,je li on pjeva u nekoj sali na stadionu ili na otvorenom pored stadiona.I trece kako uzeti karte za taj koncert.Unaprijed hvala 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care ma nije tu strasno nesto blizu si tu odmah ebiga...koncert je u sali tu odmah na stadionu ...znaci samo tu uletis nakon utakmicerodjak je napisao/la:Tuzlak(SaltCityAttack)care, de mi reci ovo.Rezerviso sam South Loop hotel,i cito sam komentare gostiju,neki kazu da ta area nije bas najsigurnija,ali hotel nije puno udaljen od stadiona1,5 km.Drugo pitanje ovo za koncert Harisa Dzinovica,je li on pjeva u nekoj sali na stadionu ili na otvorenom pored stadiona.I trece kako uzeti karte za taj koncert.Unaprijed hvala

Ako trebas karte za taj koncert nazovi ovaj broj 1847-942-7303 covjek se zove Nihad..reci slobodno Dado ti rekao da ima ulaznica za taj koncert...pa ti se dogovori sa njim kako da preuzmes te ulaznice..mislim da bi ti bilo dobro da rezervises jer bice tu kamara nase raje ..pa gdje ti zivis care?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego ima li neko kome treba ulaznica?...ima za 244 i 245 na vamo nasoj strani iza gola ulaznica pa eto ako nekom treba i nece da luta gdje okolo, onda neka uzmu na ovoj sekciji
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.