Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sheyi
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Sheyi » 06 feb 2012, 22:15

Danas u kladionic,ulazi neki gospodin kaze: Kako je igrao onaj Kotrljak :mrgreen:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 feb 2012, 22:28

bagrcavi je napisao/la:Ova tema umire :cry: :cry: :cry:
ja čekam ramiralovu priču

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 23:57

ramiral je napisao/la:Radni kolega vodio ljubav sa svojom ženom (sreća :mrgreen: ).
Iz susjedne sobe se začuo plač djeteta koje je spalo sa kreveta...to je bio dovoljan impuls da se ''mlada'' nasekira i fasuje grč.
Problemi, tamo-vamo... uglavnom morala hitna doći po njih... 8-)

Detalji kasnije... :mrgreen:
Kolega bio na poslu, nešta roštiljali, bilo meze, opuštena atmosfera. Kod kuće mu žena i sinčić a mali bolestan, prehlađen, hunjavica pa se mati i otac brinu.
I hajd malo je on zamezetio, došao kući, dijete zaspalo u sobi. Njih dvoje napokon dobili malo mira (supruga mu strašno majkava, kad god dijete malo šmrcne odmah mjerenje temp, presvlačenje, ovo-ono - brine se pretjerano)

Kolega, kao i svaki stari dobri bosanac nakon meze, navalio na mladu junački, u pola posla dijete zaplakalo, spalo sa kreveta, žena vrisnula ''Ajjj šta je sa Kerimom?'' i fasovala grč vaginalni :mrgreen:
Belaj je bio što su njih dvoje zadesili se u dnevnoj a brat mu sa ženom bahnuo sa gornjeg sprata kuće da vidi što Kerim plače... :lol: :lol: :lol:
Sreća nisu ih zatekli skroz in flagranti jer je ovom doteklo pameti da se ogrnu dekom, zvali hitnu, došli ljudi, lijepo ih smjestili u vozilo, na je'nu bocku da mlada popusti....
:lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 feb 2012, 11:36

auuuuuuuuuuu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 feb 2012, 13:06

hahahaha ramiral kralju (Y)
DRUG NEBI TI PUNCA

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 07 feb 2012, 16:07

ramiral je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Radni kolega vodio ljubav sa svojom ženom (sreća :mrgreen: ).
Iz susjedne sobe se začuo plač djeteta koje je spalo sa kreveta...to je bio dovoljan impuls da se ''mlada'' nasekira i fasuje grč.

Kolega bio na poslu, nešta roštiljali, bilo meze, opuštena atmosfera. Kod kuće mu žena i sinčić a mali bolestan, prehlađen, hunjavica pa se mati i otac brinu.
I hajd malo je on zamezetio, došao kući, dijete zaspalo u sobi. Njih dvoje napokon dobili malo mira (supruga mu strašno majkava, kad god dijete malo šmrcne odmah mjerenje temp, presvlačenje, ovo-ono - brine se pretjerano)

Kolega, kao i svaki stari dobri bosanac nakon meze, navalio na mladu junački, u pola posla dijete zaplakalo, spalo sa kreveta, žena vrisnula ''Ajjj šta je sa Kerimom?'' i fasovala grč vaginalni :mrgreen:
Belaj je bio što su njih dvoje zadesili se u dnevnoj a brat mu sa ženom bahnuo sa gornjeg sprata kuće da vidi što Kerim plače... :lol: :lol: :lol:
Sreća nisu ih zatekli skroz in flagranti jer je ovom doteklo pameti da se ogrnu dekom, zvali hitnu, došli ljudi, lijepo ih smjestili u vozilo, na je'nu bocku da mlada popusti....
:lol: :lol: najjače priče imaš :lol:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 09 feb 2012, 00:42

al ništa meni nije bilo smješnije od one priče :D kad su ovi pokazivali svoje slike sa fotoaparata kad ono "mlada drži cigaru u jednoj ruci a stvarku u drugoj, a raširila noge"

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 14 feb 2012, 14:25

evo jedna friska tj. od juce :mrgreen:

zakacio se ja s malom, al ono bas i sad posto sam ja zasro hajd reko odo ja do nje da joj se izvinem bla bla suplja ovo ono...i hajd dođem ti ja do njene zgrade, nazovem je hajd reko izađi na balkon.kako ona izađe ja napravim onu sirotinjsku facu, ko ker kad usi zabaci nazad (u principu istu onu koju svi mi pravimo kad nesto zajebemo). ona naravno ne mogavsi odolit zovne me u stan, ja uđem i sjednem joj sa starom dok ona ne pospremi sobu jer je bila tek ustala.nije joj dugo trebalo i ubrzo se nađosmo sami u njenoj sobi.uz nezaobilaznu kafu i rijeku lijepih rijeci iz mojih usta (jbg moras nekad :mrgreen: ) atmosfera se pocne zakuhavat. hu ha drzi ne daj pocnemo se mi valjat, proljeva se kafa od nehoticnih udaraca u sto, lete plisani hajvani naokolo (znate kako trebe imaju obicaj da ih naredaju bas svuda) pocnemo da se skidamo i onako napola goli: moja lijeva ruka na njenoj desnoj dojci, a njena desna ruka u mojim gacama, bivamo prekinuti prisustvom trece, naravno nezeljene osobe, u sobi. pogađate radi se o njenoj mami :oops: znaci prizor ja krajnje zastrasujuci:ona sva razdrljena i rascupana, a ja onako napaljen ko bik lezimo jedno na drugom sa vec definisanim polozajem ekstremiteta. jadna zena se samo onako kiselo nasmija uz komentar "ostavi mi dijete" a ova moja cura joj govori "draga mati mogla si kucat"...kontam mogla si i ti zakljcat jbna vrata do ovog sigurno ne bi doslo.
braco moja kako me samo bilo stid nisam zeni smio pogledat u oci i mislim da necu jos zadugo :oops: :oops: nije proslo puno vremena ja ispusim pljugu obucem jaknu pozdravim se s curom uz poruku da me odsad zove iskljucivo kad je sama u kuci, te se onako osramocen povrijeđenog ponosa udaljim hitrim koracima sa mjesta sramote :oops: :oops: :roll:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 14:35

@underground brate nije ti bilo lako
:lol: :lol: :lol:

Moj prijatelj (inače sad oženjen i fini čiko :mrgreen: ) safatao nekakavu garu uspaljenicu i odveo na Vlašić.
Uzeo ključeve od vikendice, ponio gebire dosta, valjanje, akcija.
Nakon par vratolomija u neka doba (pod uticajem alkohole), naumpadne im da se ''uzmu'' na plastičnoj stolici.
Ista, naravno, nije bila dovoljno jaka da izdrži tempo ali onako savitljiva nije pukla do kraja. Dok je gara bila gore i glumila johna waynea u galopu sve je bilo ok. Haver sjedeći tako, u behutu, nije skontao da su mu 'aja propala kroz onaj procjep na stolici pošto je ista bila savijena podobro. Kad je bio fertig i mlada ustala stolica se donekle povukla, taman toliko da đuvegiju uštine poštenski za njegovo skladište municije :mrgreen:
Sreća dobro su je rasklimali i ''oslabili'' jer bi frajko sam sebe kastrirao.
Par sedmica natečenosti i bolova su bili jedina posljedica.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 feb 2012, 14:42

@underground :lol: :lol: :lol: :lol: nije ti lako

@ramiral

Nemoj pricati te price o enisu :mrgreen: svaki put me qrac žiga od tvojih prica :mrgreen: :mrgreen:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 feb 2012, 14:54

ramiral je napisao/la:

Ja sam cuo da se to moze desit usljed soka il neceg slicnog, podavno sam cuo pricu da je jedan zaljubnjeni par u zanosu srece nastrado isto tako na zadnjem sjedistu auta, kad im je policajac zakuco na prozor :lol:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 15:12

Glavni lik u epizodi - jedan momak sa šarenim prugama (nećemo ga imenovati :mrgreen: ) + u njega hanuma tada djevojka.
Snijeg pada, nije nešto previše ali dovoljno da uslovi za vožnju budu otežani.
Njih dvoje nešto bili posvađani (on bi kriv, zbog treće gare, al' hajd nije bitno), nisu se vidjeli 15 -ak dana zbog prirode njegovog posla, usput se preko telefona oko tog problema ''saklali'' i hajd...
On se vratio u rodni grad, mirenje, ovo, ono... poželjeli se jedno drugog. U pola frke zvoni njoj mob, trebala bi se vratiti kući, babo je strog i on misli da je sasvim dovoljno biti do 23:00h sa momkom u gradu..

Šta će glavni junak ove priče vozi mladu kući, on bRezobrazan skonta da svrate negdje na brzinu, malo da se ''bube'' i skrene sa glavnog puta u jedno naselje. Pošto je više pazio na to kako će mladu zagrliti i ''ufatiti'', a mnogo manje gdje vozi, možete zamisliti da nije skontao mostić koji se odnekud pojavio na sred ceste (a nije ni poznavao to naselje uz cestu).

BUUUUUM... prednji kraj vozila propao, i to tako da je desna strana (srećom na lafetu) udarila o betonski zid ispod, auto se opasno nagnulo, žena uhvatila vrištati.
junak ove priče je sve pokušavao ali auto nije mogao osloboditi i tako je morao pozvati svoju ''braću'' u pomoć-
Pošto je to bilo povratničko naselje, iz daleka sa prozora su se vidjele glave koje bojažljivo zure u noć i tog ''ludaka'' koji je sletjeo sa mosta teško oštetivši auto...
..nedugo zatim pojavila se i policija (povratnici zvali), skoro u isti čas kad i njegova 4 ''brata''
hanumi se mob raspao od poziva zabrinutih roditelja...
oni su nekako oslobodili auto i uvidjeli da je karter pukao k'o ledenica... naravno njih četvorica su i odbacili njih dvoje kući da se babo i mama ne brinu...
policajci su poznavali lično glavnog junaka ove priče pa je to još veća bruka bila... :lol:

a njegov otac je također imao šta reći za razbijeno auto... et...
:mrgreen:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 14 feb 2012, 15:46

mislim da nema momka koji nije dozivio da izađe s curom na kafu i da pri tome ima tacno onoliko para koliko kostaju dvije kafe. naravno zensko ne bi bilo zensko kad ne bi narucilo jbni sok!!! auuuu kakvih tu zorova bude i kako u tim situacijama postajemo kreativni to je cudo :mrgreen: od hinjskih poziva i poruka jaranu/ima koji su u blizini il noefirnih migova i gestikulacija konobaru da cemo mu ostat "kratki" par markica...kolko se meni to puta desilo mogu knjigu napisat :mrgreen: ...al sta je interesantno kad ste s parama i hocete glumit džeka ona skromno uzme cuclat kapucino il nes i unatoc vasem nagovaranju nece vise nista da pije, a jel nemate para ona bi te šveps te coctu te ovo te ono :evil: fuj
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 feb 2012, 16:07

underground je napisao/la:mislim da nema momka koji nije dozivio da izađe s curom na kafu i da pri tome ima tacno onoliko para koliko kostaju dvije kafe. naravno zensko ne bi bilo zensko kad ne bi narucilo jbni sok!!! auuuu kakvih tu zorova bude i kako u tim situacijama postajemo kreativni to je cudo :mrgreen: od hinjskih poziva i poruka jaranu/ima koji su u blizini il noefirnih migova i gestikulacija konobaru da cemo mu ostat "kratki" par markica...kolko se meni to puta desilo mogu knjigu napisat :mrgreen: ...al sta je interesantno kad ste s parama i hocete glumit džeka ona skromno uzme cuclat kapucino il nes i unatoc vasem nagovaranju nece vise nista da pije, a jel nemate para ona bi te šveps te coctu te ovo te ono :evil: fuj
:mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 feb 2012, 19:34

underground je napisao/la:mislim da nema momka koji nije dozivio da izađe s curom na kafu i da pri tome ima tacno onoliko para koliko kostaju dvije kafe. naravno zensko ne bi bilo zensko kad ne bi narucilo jbni sok!!! auuuu kakvih tu zorova bude i kako u tim situacijama postajemo kreativni to je cudo :mrgreen: od hinjskih poziva i poruka jaranu/ima koji su u blizini il noefirnih migova i gestikulacija konobaru da cemo mu ostat "kratki" par markica...kolko se meni to puta desilo mogu knjigu napisat :mrgreen: ...al sta je interesantno kad ste s parama i hocete glumit džeka ona skromno uzme cuclat kapucino il nes i unatoc vasem nagovaranju nece vise nista da pije, a jel nemate para ona bi te šveps te coctu te ovo te ono :evil: fuj
Eh jarane, to je do tebe, :mrgreen: ona vazda ima tacno, a ja narucim cedevitu i dodam pola marke :D :D :D :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 feb 2012, 21:09

[youtube][/youtube]

A jest stvarno, u srednjoj sam znao po petobu imati u džepu a ona lagano čaj ili kaficu pije a čim imam ono u blizu, balaha se. Onda bez cigara, bez ovoga, onoga moram to odraditi. Nego, imao sam sreće da sam često izlazio s njom tamo gdje poznajem i gazde i konobare pa se nekako to prebrodi.

Đubrad ženska. :mrgreen:

Ali, sad sam ozbilja. Ne može mi se to desiti, hvala Bogu.
Who dares, wins !

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 14 feb 2012, 21:28

inacefindecko je napisao/la: Bila jedna budala, zvali ga nešto sa Čupavi, i sad on bio jediničar pravi, i bio test, i sad, ovi ostali hoće da prepisuju i zamole tog frajera da zovne profesoricu, lafo mu nešto nije jasno, da ovi ugrabe prepisat. I haj, dodje vrijeme i za to, diže Čupavi dva prsta, ova profa se obradovala da on nešto pita, jer je katastrofa, priđe ona njemu kaže: reci?
On gleda u nju, ne zna šta da pita oko testa, kaže MRŠ! Bilo mu vladanje 2.
na ovo sam pao sa stolice :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2012, 21:58

@underground dobar dobar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ramiral od tebe smo navikli na svakakve avanture, samo piši ovdje što česće oplačem svaki put kad čitam :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 feb 2012, 13:11

Radio sam na jednoj velikoj konglomeraciji - farma goveda proizvodnja mlijeka i mesa.
Bili raspoređeni u tri smjene sa svim pratećim radnicima : dr.vet.med, tehničari, ljudi zaduženi za ishranu životinja, žene zadužene za praćenje muže i održavanje sistema za istu, žene zadužene za ishranu teladi, radnici mehaničari, zaštitari, portiri, šefovi(đe bez njih :mrgreen: ) i ostalo osoblje.
Jedan portir svako drugu noć bio dežurni, jako dosadan čovo, naporan, oni koji su ga bolje poznavali govorili kako ga ni rođena mati ne voli, za sve je bio najpametniji, u sve se volio petljati, sve htio da zna, svaki trač prenosio, malo ga ljudi i radnika voljelo - cinkaroš sa dna kace ukratko.
Kad god je bio dežurni niko od dr nije mogao spavati, za sve je zvao bukvalno za sve, svaki najmanji šum, lavež pasa čuvara, porođaj tokom noći neki lagani koji su dežurni tehničari rješavali bez po' muke, svjetla od vozila ako bi ugledao na nekoj od obližnjih njiva (a to uvijek bili neki mladi koji su došli da podijele ljubav pod zvijezdama :mrgreen: ), nije bilo sitnice da ne zove nekog i budi bez ikakve veze, kad dođeš i shvatiš za šta je zvao najradije bi ga mlatnuo palicom po vugla, raskopa san ljudima nizašta...

I tako to išlo, svi gunđali koji idu kućama svaku drugu noć jer je mr D. dežurni i biće poziva bezveznih... odlučili mi da ga nasamarimo...
Pošto je bilo dosta bikova u tovu u štali br 4 i oni uvijek pravili među sobom probleme, borili se, ranjavali jedni druge ako se dohvate, lomili se često bi se desi da neki od njih nezgodno padne i ne može više da ustane. Takvi bi se bagerom prebaci u ''trojku'' gdje su uvijek bili spremni boksovi sa dosta dubokom steljom od slame na kojoj su mogli da se lakše ustanu, odmore, oporave i naravno lakše dođu do hrane, velike životinje teške preko 550kg pred klanje i laik kad ih vidi može razlikovati muške od ženskih po vratu, glavi, jakom mišićavom trupu..između ostalog..
Jedan takav bio ''slomljen'' i ja odlučim da ga prebacimo sedmicu dana na oporavak uz potrebnu medikamentoznu terapiju. Kad smo krenuli kući oko 16:00h potcrtamo gospodinu D. da pripazi na ovu ''kravu'', jer će se brzo ''porađati'' mislimo da je nešto sa njom komplikovano i da će biti belaja... kako je ''krava'' ležala mr D. nije skontao kojeg je spola životinja...
Lik je uzeo nekoliko kutija cigareta, drvenu stolicu, flašu vode, sendvič i neke grickalice...
Cijelu noć je frajer sjedio i piljio čekajući da ''krava'' da bilo kakav znak da nešto nije uredu sa njom... to smo sutradan vidjeli sa nadzornih kamera... :mrgreen: :lol:
Tek ujutro kad je ''krava'' ustala i kad je dotični vidio da ''ona'' to ustvari nije nego ''on'' povilenio je, psovao, prijetio, gunđao....
Radnici se smijali, uživali u prosipanju dežurne ''tužibabe'' pogotovo što je to čovjek sa sela koji bar zna šta su domaže životinje... :lol: :lol:
Prednost je bila što više nikad nikoga nije budio zbog bezveznog razloga u po' noći.
:lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10 i 25 gostiju.