Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2012, 13:51

Bravo Visca !!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 feb 2012, 13:53

Ma legenda svaka čast, al mi takve pljujemo nažalost !!!!Sretno samo naprijed!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 13:55

bambina je napisao/la:Ma legenda svaka čast, al mi takve pljujemo nažalost !!!!Sretno samo naprijed!
+1.

A to je najgore, svi drugi su nam bolji i kvalitetniji. Al' nema veze, Višća ako ovako nastavi, daleko, daleko će dogurati.

Evo gola i asistencije (pripisali su mu asistenciju za 2. gol, a za 1. nisu nikome):

http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-tot ... -lig#video" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2012, 13:59

Ovim sada ima 4 gola i 9 asistencija u Turskoj ligi. ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 feb 2012, 14:00

LjumanM95 je napisao/la:
bambina je napisao/la:Ma legenda svaka čast, al mi takve pljujemo nažalost !!!!Sretno samo naprijed!
+1.

A to je najgore, svi drugi su nam bolji i kvalitetniji. Al' nema veze, Višća ako ovako nastavi, daleko, daleko će dogurati.

Evo gola i asistencije (pripisali su mu asistenciju za 2. gol, a za 1. nisu nikome):

http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-tot ... -lig#video" onclick="window.open(this.href);return false;[/

Ovo tvoje nece da otvori,?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 feb 2012, 14:01

Gol i asistencija danas, bravo za Višću 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 14:02

vrebac86 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
+1.

http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-tot ... -lig#video" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo tvoje nece da otvori,?
Da, evo i meni se pojavi neki "Runtime Error". Moguće da je narod navalio da vidi Višćin gol, pa smo napravili strašnu gužvu. :D Ali uglavnom proradit će ovo uskoro, a i bit će ovdje golovi: http://www.youtube.com/user/DamnationThe?feature=watch" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Evo meni otvori. :? http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-tot ... -lig#video" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2012, 14:12

Ako ga zaobidju povrede i sve, Visca debitira protiv Walesa za A-Repku. ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 feb 2012, 14:26

Goalgetter je napisao/la:Ako ga zaobidju povrede i sve, Visca debitira protiv Walesa za A-Repku. ;)
Ako Bog da,a ne zaboravimo da je pracen od skauta Arsenala!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 26 feb 2012, 14:29

cestitke i ako ovako nastavi da igra to ce mu biti najbolja preporuka za A REPKU i poziv SUSICA :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 feb 2012, 15:50

Nakon Brazila obavezno zovnuti na prvoj slijedecoj prijateljskoj, Vili je ekspolidrao. Definitivno materijal za prvih 11, jer boljeg krila od njega, trenutno nemamo, ali Safet je tu da to fino poslozi, jedan dizelas manje a GTI Visca u ekipu.
Cuva Bog Zelju svog!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 feb 2012, 16:55

mirzza je napisao/la:Nakon Brazila obavezno zovnuti na prvoj slijedecoj prijateljskoj, Vili je ekspolidrao. Definitivno materijal za prvih 11, jer boljeg krila od njega, trenutno nemamo, ali Safet je tu da to fino poslozi, jedan dizelas manje a GTI Visca u ekipu.
Po meni imamo sad bolju U21 repku nego A ,naravno u generacijskom rangu!

Bravo Visca samo naprijed , ali steta sto nemas iskustva za A repku :roll: Kao recimo Mravac,Stilic,Alispahic,Maletic,Avdukic,Ibricic,Zec,Besic ... :roll:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 26 feb 2012, 19:06

Edin Višća - prvi asistent 11. lige u Evropi.
Miroslav Stevanović - U četiri zadnje ligaške utakmice, tri puta rezerva u 27. ligi u Evropi.

Je li ono neko reče da je i Vojvodina bolja od Istanbula i prođe nekažnjeno?! :lol:

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 feb 2012, 19:54

Prinudjen je napisao/la:Edin Višća - prvi asistent 11. lige u Evropi.
Miroslav Stevanović - U četiri zadnje ligaške utakmice, tri puta rezerva u 27. ligi u Evropi.

Je li ono neko reče da je i Vojvodina bolja od Istanbula i prođe nekažnjeno?! :lol:
I sta si ti htjeo da postignes sa ovim komentarom?Dizes jednog reprezentativca a spustas ga drugom.Ne razumijem sta hoces da kazes.
Visca je donedavno igrao u 100. ligi ili koji smo vec po rangu pa evo sad rastura u 11.
I svaka mu cast i sve mu najbolje zelim pogotovo sto je igrao za klub za koji ja navijam i aBd da zaigra u Arsenalu ili nekom drugom velikom klubu.Ali to isto zelim da se desi i Stevanovicu i svakom nasem igracu.
Pruziti sansu svakome ko je to svojim igrama zasluzio a ne odredjivati ko treba igrati a ko ne po nekim drugim arsinima.
Jos jednom sve pohvale za Edinove nastupe.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 feb 2012, 19:57

Mislim da je vrijeme da se onaj poziv sa U21 prepravi u A.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 20:11

A drug i Višća je prije ove utakmice 4 sjedio na klupi i ulazio u 2. poluvremenu. Ali je činjenica da je u tim mečevima kada je ulazio dao gol/asistirao.

Evo Istanbula na 8. poziciji, iskoristili su kiks Burse. 8-)

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 feb 2012, 20:26

Velika greska Susica je sto Visca nije pozvan protiv Brazila. Iako mislim da i igracki to zasluzuje, makar je trebao biti pozvan zbog toga sto je nas najperspektivnij igrac, a moze se zamisliti sta bi jednom momku, koji je najranije djetinjstvo proveo uz grmljavinu granata i zvuke sirena, po memljiivim podrumima, znacilo da bude oko reprezentacije i eventualno odigra nekoliko minuta protiv Ronaldinja, Robinja, Neimara...i ostalih brazilskih majstora.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 26 feb 2012, 20:36

malta071 je napisao/la:

I sta si ti htjeo da postignes sa ovim komentarom?Dizes jednog reprezentativca a spustas ga drugom.Ne razumijem sta hoces da kazes.
Visca je donedavno igrao u 100. ligi ili koji smo vec po rangu pa evo sad rastura u 11.
I svaka mu cast i sve mu najbolje zelim pogotovo sto je igrao za klub za koji ja navijam i aBd da zaigra u Arsenalu ili nekom drugom velikom klubu.Ali to isto zelim da se desi i Stevanovicu i svakom nasem igracu.
Pruziti sansu svakome ko je to svojim igrama zasluzio a ne odredjivati ko treba igrati a ko ne po nekim drugim arsinima.
Jos jednom sve pohvale za Edinove nastupe.
1. Ko kaže da ikoga spuštam ili da ikoga dižem? Na osnovu čega si to zaključio? Činjenica koje sam iznijeo? Ko kaže da ih sve ne postavljam na pravo mjesto?
2. U prošloj sezoni je naša Premijer liga bila dvije pozicije iza srbijanske.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 feb 2012, 20:39

Bravo Visca!! Ponovo "bode" u oci Susica i mislim da ce u sljedecoj utakmici reprezentacije dobiti poziv od Papeta. Samo da ga povrede zaobidju i daleko ce dogurati. Samo tako nastavi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2012, 20:39

baboitata je napisao/la:Velika greska Susica je sto Visca nije pozvan protiv Brazila. Iako mislim da i igracki to zasluzuje, makar je trebao biti pozvan zbog toga sto je nas najperspektivnij igrac, a moze se zamisliti sta bi jednom momku, koji je najranije djetinjstvo proveo uz grmljavinu granata i zvuke sirena, po memljiivim podrumima, znacilo da bude oko reprezentacije i eventualno odigra nekoliko minuta protiv Ronaldinja, Robinja, Neimara...i ostalih brazilskih majstora.
U slucaju da ne krene sve kao po loju,moglo bi mu u tom slucaju ni krivom ni duznom odvaliti od glavu.
Vec bi vidio komentare tipa eto vam Visce,lako mu je po Turskoj igrati,bla,bla.
Uostalom imaju vrlo vazan mec protiv srbije koja je izuzetno jaka(u-21)bez njega bi bili skoro bez ikakvih sansi.
U maju ili junu nakon ciscenja terena u repci i on a i Stevanovic mogu ocekivati ne samo poziv vec i minutazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 19 gostiju.