Mogli bi organizovati neki liga kup, da se ne desi da u startu pola ekipa ispadne iz takmicenja.. Znaci neka mini liga, zavisno od toga koliko se klubova prijavi, i ovo mozemo igrat par puta dok ne bude dovoljno za neke vece lige recimo 8 klubova plus druga liga.High je napisao/la:Iznesite svoje misljenje,pisite...Mogli bi prvo odigrati Kup(zasto ne u ovom mjesecu) a da sacekamo do pocetka sljedece sezone za I i II ligu,sigurno da ce biti jos zainteresovanih.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
010 ISN'T JUST A CODE
- eliminator
- Kontakt:
evo ja bi u ekipu Blue TrainRK Gradacac je napisao/la:Blue Train trazi jednog igraca, ofanzivnog veznog, da je dobar strijelac, asistent i da se vraca u odbranu, i naravno da je borben, a ako zatreba i na go da stane. Osim toga bilo bi lijepo i da je Manijak
Blue Train poziva FK Delfin na prijateljsku utakmicu ovog vikenda. Ova utakmica ce sluziti kao pripremna za igrace oba tima, kao i za upoznavanje forumasa sa igrom...

- RK Gradacac
- Kontakt:
Dobro dosao u ekipueliminator je napisao/la:evo ja bi u ekipu Blue TrainRK Gradacac je napisao/la:Blue Train trazi jednog igraca, ofanzivnog veznog, da je dobar strijelac, asistent i da se vraca u odbranu, i naravno da je borben, a ako zatreba i na go da stane. Osim toga bilo bi lijepo i da je Manijak
Blue Train poziva FK Delfin na prijateljsku utakmicu ovog vikenda. Ova utakmica ce sluziti kao pripremna za igrace oba tima, kao i za upoznavanje forumasa sa igrom...

010 ISN'T JUST A CODE
Evo jedna replika sto se tice prijateljske, dobronamjerna
Posto je prijateljska, bilo bi OK da oba tima imaju iste parove, sa jednakim sansama za pobjedu, naravno koja nije toliko bitna jer je ta utakmica prvenstveno samo vodic za nove igrace koji dolazili. I koliko nas ima do sada, koliko je timova napravljeno, jel hoce neko friendly sa Cekicarima? 

Support Velez, It's logical! ★
- RK Gradacac
- Kontakt:
Vec sam postavio parove tako da ne mislim mijenjat. Ostale ekipe koje budu pravile prijateljske neka dogovaraju parove po svojoj volji. Ipak je to prijateljska a ne finale Lige PrvakaMont0 je napisao/la:Evo jedna replika sto se tice prijateljske, dobronamjernaPosto je prijateljska, bilo bi OK da oba tima imaju iste parove, sa jednakim sansama za pobjedu, naravno koja nije toliko bitna jer je ta utakmica prvenstveno samo vodic za nove igrace koji dolazili. I koliko nas ima do sada, koliko je timova napravljeno, jel hoce neko friendly sa Cekicarima?

010 ISN'T JUST A CODE
E jbg, zar nije bolje svima isto da bude, svim timovima..Iz ovoga razloga sam pitao ko zeli u Savez, da se odmah postave neki standardi u Ligi, ako bude svako po svome, nema nista od toga..Ali eto, kako vi kazete da treba, uglavnom imam ideje koje ne naidju na razumijevanje drugih. Samo sam htio pomoci..Respect!
Support Velez, It's logical! ★
Jeste u pravu je Monto gradacac ako ce svako po svom nece ovo ni na sta da lici,na bezbroj foruma se igra ista igra i svi imaju iste parove ne vidim razloga zasto i mi ne bi tako igrali...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- RK Gradacac
- Kontakt:
Naravno da cemo imat iste parove kad bude liga ili kup ali sada je prijateljska i ekipe mogu po svojoj volji postavljat parove znate valjda sta znaci rijec prijateljska. A jos nemamo ni savez niti bilo kakvu regulativu tako da... ovo je samo test faza...
010 ISN'T JUST A CODE
e jel ima jos mjesta u toj drugoj ligi
Evo ja.riki je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Ako nisi nasao - mozes mene dodatiriki je napisao/la:Delfin trazi dva igraca.
P.S.I ja sam vise za lige petice-nasa liga je relativno lagana za prognozirati
Evo Delfin ima dva clana
riki
adnan24
Trazimo treceg clana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- RK Gradacac
- Kontakt:
mislio sam da svi mecevi imaju iste parove a ne da svako po svome kao sad...riki je napisao/la:isti parovi idu za kup a za ligu razliciti stim da u ligi domacin ima dva para vise.To je na vecini ostali sajtova tako
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Lista zainteresovanih:
RK Gradacac
Rz88
hammers
adnan24
riki
High
Butmiran
BIHfan
defender
tm 87 2
eliminator
Mont0
miky_hz
Mukiol
doci
AdemirBHF
majestic
makelele
Stone Island
Osnovani klubovi:
FK Delfin
riky
adnan24
BIHfan
Blue Train
RK Gradacac
Bistrikboy
eliminator
Cekicari
Mont0
Hammer
defender
Evo trenutno osnovani i popunjeni klubovi i lista zainteresovanih. Ljudi osnivajte klubove sta cekate
RK Gradacac
Rz88
hammers
adnan24
riki
High
Butmiran
BIHfan
defender
tm 87 2
eliminator
Mont0
miky_hz
Mukiol
doci
AdemirBHF
majestic
makelele
Stone Island
Osnovani klubovi:
FK Delfin
riky
adnan24
BIHfan
Blue Train
RK Gradacac
Bistrikboy
eliminator
Cekicari
Mont0
Hammer
defender
Evo trenutno osnovani i popunjeni klubovi i lista zainteresovanih. Ljudi osnivajte klubove sta cekate

Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 11 mar 2009, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo li skupa u ekipu '' Sterne des sudens ''Rz88 je napisao/la:ko ce sa mnom , ili ja negdje imali dobrovoljaca

- Stone Island
- Kontakt:
Ja se prijavio a nigdje me...interesantno 

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Izvinjavam se ali stvarno nisam vidio da si se prijavio, spisak je pravljen od 9. marta al to ti nista ne znaci, to je samo da znamo odprilike koliko ima zainteresovanih za igru. Mozes se pridruzit nekom klubu ili osnovat vlastiti.Stone Island je napisao/la:Ja se prijavio a nigdje me...interesantno
010 ISN'T JUST A CODE
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
- adnan_nanda
- Kontakt:
imal gdje mjesta? pravi sam talenat 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.