BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Da ne prenose uvodne borbe mozda?
Sarajevski gladijator na blakan fighters championship-u 09.12.2012., U BEOGRADU! Supreme Fighting Championship (SFC) organizacija priprema svoju manifestaciju 09.12.2012 na Novom Beogradu..Posjetitelji će moći gledatiMMA i K1 mečeve a učesće su uzeli borci iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH.
Za nas je najinteresantniji nastup sarajevskog borca Alena Dolicanina (Gladijator, Sarajevo).Iako je samo sedam dana ranije imao meč na Serbian Battle Championship-u Alen se i ovog vikenda bori, i to sa srpskim mma borcem Dragutinom Miloševićem-Belim.
"Volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem!"
Alen nam je rekao da pripreme idu savrseno uz trenera Adnana Redzovica i nase legende u boksu Asima Smajica. Takodje se zahvalio treneru Edinu Zrni koji mu pomaze U radu na parteru i hrvanju:
"Sve ide kako treba ja se nadam pobjedi, znam da je dobar parteraš i iskusan borac ali ja nemam sta izgubiti, volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem.Imao sam dosta borbi pobjeda i poraza, radio sam čak za pojas u Bugarskoj ali nazalost izgubio sam.Kako u MMA imao sam dosta borbi i u k1, u low kicku sam prvak drzave, mlad sam borac tako da ce jos toga biti ako Bogda."
Kompletan Fightcard BALKAN FIGHTERS CHAMPIONSHIP-a:
Dragutin Milošević vs Alen Doličanin – MMA
Dušan Džakić vs Ivica Jakopić – MMA
Bojan Veličković vs Jiri Prochazka – MMA
Steva Živković vs Ante Stupalo – K1
Nenad Pagonis vs Toni Milanović – K1
Đorđe Mladenović vs Ante Majić – K1
Miljan Rovčanin vs Elvir Behlulović – Box
Za nas je najinteresantniji nastup sarajevskog borca Alena Dolicanina (Gladijator, Sarajevo).Iako je samo sedam dana ranije imao meč na Serbian Battle Championship-u Alen se i ovog vikenda bori, i to sa srpskim mma borcem Dragutinom Miloševićem-Belim.
"Volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem!"
Alen nam je rekao da pripreme idu savrseno uz trenera Adnana Redzovica i nase legende u boksu Asima Smajica. Takodje se zahvalio treneru Edinu Zrni koji mu pomaze U radu na parteru i hrvanju:
"Sve ide kako treba ja se nadam pobjedi, znam da je dobar parteraš i iskusan borac ali ja nemam sta izgubiti, volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem.Imao sam dosta borbi pobjeda i poraza, radio sam čak za pojas u Bugarskoj ali nazalost izgubio sam.Kako u MMA imao sam dosta borbi i u k1, u low kicku sam prvak drzave, mlad sam borac tako da ce jos toga biti ako Bogda."
Kompletan Fightcard BALKAN FIGHTERS CHAMPIONSHIP-a:
Dragutin Milošević vs Alen Doličanin – MMA
Dušan Džakić vs Ivica Jakopić – MMA
Bojan Veličković vs Jiri Prochazka – MMA
Steva Živković vs Ante Stupalo – K1
Nenad Pagonis vs Toni Milanović – K1
Đorđe Mladenović vs Ante Majić – K1
Miljan Rovčanin vs Elvir Behlulović – Box
Za ljubitelje k1 veceras na hayatu uzivo od 23:00h Sanja Samardzic napada titulu protiv Christine Theiss iz Njemacke.
Na Njemackom ima isto prenos na SAT1 od 23:15
Na Njemackom ima isto prenos na SAT1 od 23:15
Intervju Denis Stojnica na TV1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Press Sarajevofight 2
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Džemal Bošnjak večeras debitira u svom prvom meču u WSB (World Series Boxing) ligi za ekipu USA Knockoutsa iz Los Angelesa.
http://www.borba.ba/index.php/vijesti/v ... ies-boxing" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borba.ba/index.php/vijesti/v ... ies-boxing" onclick="window.open(this.href);return false;
jako skroman momak, što je za svaku pohvalu. vidi se da nije neka rupa u glavi, kao što to bude često slučaj sa ovakvim grdosijamaPolo je napisao/la:Intervju Denis Stojnica na TV1
[youtube][/youtube]

Blizi se Sarajevo FIGHT 2 imateli nekog favorita forumasi??
Mesuda SelimovicaPolo je napisao/la:Blizi se Sarajevo FIGHT 2 imateli nekog favorita forumasi??

Evo zadnje borbe Alena Doličanina, Beli tesko povrijedjen prevezen u bolnicu slomljena vilica.
[youtube][/youtube]
Steta sto nema cijela borba, ali ipak respekt za Alena ovaj isto neki Starac iz starackog
ili sve opalo poslje steroida
Sutra na HAYAT TV 20:00 SARAJEVO FIGHT 2 prenos ce biti i na OBN-u I FC Fight Chanelu pa eto budite uz male ekrane i pratite po prvi put u BiH turnir osmorice.

Sutra na HAYAT TV 20:00 SARAJEVO FIGHT 2 prenos ce biti i na OBN-u I FC Fight Chanelu pa eto budite uz male ekrane i pratite po prvi put u BiH turnir osmorice.
http://www.hayat.ba/vijesti/sport/54119 ... -filipovia" onclick="window.open(this.href);return false;
sta mislite, jel patka ovo?
sta mislite, jel patka ovo?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
A nemam pojma daj boze.
Sarajevo Fight odlicna organizacija i odlicne borbe bar ovo sto sam do sad vidio.

Sarajevo Fight odlicna organizacija i odlicne borbe bar ovo sto sam do sad vidio.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo sad su na ovom K1 eventu to potvrdili.
Inače, rođak mi se borio maloprije, poražen u polufinalu tog turnira Sarajevo Fight 2. Šteta.
Inače, rođak mi se borio maloprije, poražen u polufinalu tog turnira Sarajevo Fight 2. Šteta.
Hayley <3
Josip Semren ti rodjak predpostavljam.
Sta sam rekao Polo, uze Mesud pojas
Sta sam rekao Polo, uze Mesud pojas

Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.
Ostali borci su također bili jaki k'o beton.
Semren je srčan, onaj momak iz Hrvatske što je na poene u prvoj izgubio od Lekića je isto beton.
Žao mi je što Asim Hamza doživi onu povredu želim mu što brži oporavak.
Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.
Semren je srčan, onaj momak iz Hrvatske što je na poene u prvoj izgubio od Lekića je isto beton.
Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlican citav Sarajevo Fight 2 osim one smijesne sudijske odluke u korist Daria Kadica, mislim da je Hamza tu bio dosta bolji.
Mislis na Bahrudina Mahmica a ne na Hamzuramiral je napisao/la:Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.

@ Make
Svaka cast Mesudu mislio sam da ce Bahre isto do finala ali eto sprjeci ga ovaj Lekic ima noge kao pravi DRVOSJECA u pm

Ovo je samo dobro da je ovako ispalo uspjesan turnir u korist nasih boraca a pogotovu ovih iz Tuzle i Flek Tom cat tima na celu sa Salkom.
Moraju se cesce organizovati ovakvi turniri jer je mnogo zanimljivije od nekih superfight meceva ipak je turnir takmicenje pa sarajevo fight mozda bi mogao stopama polako superkokmbata na nekom manjem niovu jer su finansijske mogucnosti manje ali da prave 4 do 5 eventa godisnje zasto da ne? sigurno ima naroda koji zeli gledati ovakve turnire kako kod nas tako i kod ostalih u regionu.
Ja sam gledao kod kuce ali sam uzivao odlican event, sto ti kazes trebaju pravit vise puta godisnje.
U pravu si cobra, Mahmić je bio u pitanju, nezgodna povreda ali ima vremena za napredak, mlad je i mislim da je dobra karijera pred njim.Polo je napisao/la:Mislis na Bahrudina Mahmica a ne na Hamzuramiral je napisao/la:Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.
Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.![]()
@ Make
Svaka cast Mesudu mislio sam da ce Bahre isto do finala ali eto sprjeci ga ovaj Lekic ima noge kao pravi DRVOSJECA u pm![]()
Ovo je samo dobro da je ovako ispalo uspjesan turnir u korist nasih boraca a pogotovu ovih iz Tuzle i Flek Tom cat tima na celu sa Salkom.
Moraju se cesce organizovati ovakvi turniri jer je mnogo zanimljivije od nekih superfight meceva ipak je turnir takmicenje pa sarajevo fight mozda bi mogao stopama polako superkokmbata na nekom manjem niovu jer su finansijske mogucnosti manje ali da prave 4 do 5 eventa godisnje zasto da ne? sigurno ima naroda koji zeli gledati ovakve turnire kako kod nas tako i kod ostalih u regionu.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sigurno ima mjesta za vise puta godisnje za Sarajevo fight, zamislite kada bi napravili turnir teskasa? I okupili najbolje borce iz regiona znaci nase Poturka, i Redzovic bi mogao pa onda Jurkovic Brestovac Radonjic Milanovic itd mogli bi napraviti pravi turnir za region.ramiral je napisao/la:U pravu si cobra, Mahmić je bio u pitanju, nezgodna povreda ali ima vremena za napredak, mlad je i mislim da je dobra karijera pred njim.Polo je napisao/la:Mislis na Bahrudina Mahmica a ne na Hamzuramiral je napisao/la:Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.
Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.![]()
@ Make
Svaka cast Mesudu mislio sam da ce Bahre isto do finala ali eto sprjeci ga ovaj Lekic ima noge kao pravi DRVOSJECA u pm![]()
Isto tako i Zenica i Tuzla mogu imati neki svoj event ranije je Salko radio u Tuzli ali ove godine nije ni toga bilo a na kraju i on bi mogao isto i u teskase se pridruziti onda i nasa mladja garda teskasa Mehic, Tufekcic, Tucak itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.