BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la Polo » 03 dec 2012, 22:32

Da ne prenose uvodne borbe mozda?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 05 dec 2012, 23:42

Sarajevski gladijator na blakan fighters championship-u 09.12.2012., U BEOGRADU! Supreme Fighting Championship (SFC) organizacija priprema svoju manifestaciju 09.12.2012 na Novom Beogradu..Posjetitelji će moći gledatiMMA i K1 mečeve a učesće su uzeli borci iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH.

Za nas je najinteresantniji nastup sarajevskog borca Alena Dolicanina (Gladijator, Sarajevo).Iako je samo sedam dana ranije imao meč na Serbian Battle Championship-u Alen se i ovog vikenda bori, i to sa srpskim mma borcem Dragutinom Miloševićem-Belim.

"Volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem!"

Alen nam je rekao da pripreme idu savrseno uz trenera Adnana Redzovica i nase legende u boksu Asima Smajica. Takodje se zahvalio treneru Edinu Zrni koji mu pomaze U radu na parteru i hrvanju:

"Sve ide kako treba ja se nadam pobjedi, znam da je dobar parteraš i iskusan borac ali ja nemam sta izgubiti, volim da se borim sa jakim borcima samo tako mogu da napredujem.Imao sam dosta borbi pobjeda i poraza, radio sam čak za pojas u Bugarskoj ali nazalost izgubio sam.Kako u MMA imao sam dosta borbi i u k1, u low kicku sam prvak drzave, mlad sam borac tako da ce jos toga biti ako Bogda."

Kompletan Fightcard BALKAN FIGHTERS CHAMPIONSHIP-a:

Dragutin Milošević vs Alen Doličanin – MMA
Dušan Džakić vs Ivica Jakopić – MMA
Bojan Veličković vs Jiri Prochazka – MMA
Steva Živković vs Ante Stupalo – K1
Nenad Pagonis vs Toni Milanović – K1
Đorđe Mladenović vs Ante Majić – K1
Miljan Rovčanin vs Elvir Behlulović – Box

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 dec 2012, 20:12

Za ljubitelje k1 veceras na hayatu uzivo od 23:00h Sanja Samardzic napada titulu protiv Christine Theiss iz Njemacke.

Na Njemackom ima isto prenos na SAT1 od 23:15

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 dec 2012, 20:15

Intervju Denis Stojnica na TV1

[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 11 dec 2012, 22:01

Press Sarajevofight 2
[youtube][/youtube]

BORBA
Kontakt:

Post Postao/la BORBA » 14 dec 2012, 11:04

Džemal Bošnjak večeras debitira u svom prvom meču u WSB (World Series Boxing) ligi za ekipu USA Knockoutsa iz Los Angelesa.
http://www.borba.ba/index.php/vijesti/v ... ies-boxing" onclick="window.open(this.href);return false;

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 dec 2012, 11:23

Polo je napisao/la:Intervju Denis Stojnica na TV1

[youtube][/youtube]
jako skroman momak, što je za svaku pohvalu. vidi se da nije neka rupa u glavi, kao što to bude često slučaj sa ovakvim grdosijama :mrgreen:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 dec 2012, 21:07

Blizi se Sarajevo FIGHT 2 imateli nekog favorita forumasi??

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 dec 2012, 02:57

Polo je napisao/la:Blizi se Sarajevo FIGHT 2 imateli nekog favorita forumasi??
Mesuda Selimovica :D

Evo zadnje borbe Alena Doličanina, Beli tesko povrijedjen prevezen u bolnicu slomljena vilica.

[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 dec 2012, 19:35

Steta sto nema cijela borba, ali ipak respekt za Alena ovaj isto neki Starac iz starackog :D ili sve opalo poslje steroida :D

Sutra na HAYAT TV 20:00 SARAJEVO FIGHT 2 prenos ce biti i na OBN-u I FC Fight Chanelu pa eto budite uz male ekrane i pratite po prvi put u BiH turnir osmorice.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 dec 2012, 20:16

http://www.hayat.ba/vijesti/sport/54119 ... -filipovia" onclick="window.open(this.href);return false;

sta mislite, jel patka ovo?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 dec 2012, 00:15

A nemam pojma daj boze. :D

Sarajevo Fight odlicna organizacija i odlicne borbe bar ovo sto sam do sad vidio.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 dec 2012, 00:16

Evo sad su na ovom K1 eventu to potvrdili.

Inače, rođak mi se borio maloprije, poražen u polufinalu tog turnira Sarajevo Fight 2. Šteta.
Hayley <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 dec 2012, 01:26

Josip Semren ti rodjak predpostavljam.

Sta sam rekao Polo, uze Mesud pojas :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 dec 2012, 08:27

Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.

Ostali borci su također bili jaki k'o beton.
Semren je srčan, onaj momak iz Hrvatske što je na poene u prvoj izgubio od Lekića je isto beton.

Žao mi je što Asim Hamza doživi onu povredu želim mu što brži oporavak.

Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 dec 2012, 15:52

Odlican citav Sarajevo Fight 2 osim one smijesne sudijske odluke u korist Daria Kadica, mislim da je Hamza tu bio dosta bolji.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 dec 2012, 03:00

ramiral je napisao/la:Aferim Mesude, pametan nastup, srce k'o planina.

Semren je srčan, onaj momak iz Hrvatske što je na poene u prvoj izgubio od Lekića je isto beton.

Moje skromno mišljenje da se mene pitalo u ovom finalnom meču bih dao ekstra rundu.
Mislis na Bahrudina Mahmica a ne na Hamzu :D

@ Make

Svaka cast Mesudu mislio sam da ce Bahre isto do finala ali eto sprjeci ga ovaj Lekic ima noge kao pravi DRVOSJECA u pm :D
Ovo je samo dobro da je ovako ispalo uspjesan turnir u korist nasih boraca a pogotovu ovih iz Tuzle i Flek Tom cat tima na celu sa Salkom.
Moraju se cesce organizovati ovakvi turniri jer je mnogo zanimljivije od nekih superfight meceva ipak je turnir takmicenje pa sarajevo fight mozda bi mogao stopama polako superkokmbata na nekom manjem niovu jer su finansijske mogucnosti manje ali da prave 4 do 5 eventa godisnje zasto da ne? sigurno ima naroda koji zeli gledati ovakve turnire kako kod nas tako i kod ostalih u regionu.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 dec 2012, 14:18

Ja sam gledao kod kuce ali sam uzivao odlican event, sto ti kazes trebaju pravit vise puta godisnje.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 dec 2012, 14:05

Polo je napisao/la:

@ Make

Svaka cast Mesudu mislio sam da ce Bahre isto do finala ali eto sprjeci ga ovaj Lekic ima noge kao pravi DRVOSJECA u pm :D
Ovo je samo dobro da je ovako ispalo uspjesan turnir u korist nasih boraca a pogotovu ovih iz Tuzle i Flek Tom cat tima na celu sa Salkom.
Moraju se cesce organizovati ovakvi turniri jer je mnogo zanimljivije od nekih superfight meceva ipak je turnir takmicenje pa sarajevo fight mozda bi mogao stopama polako superkokmbata na nekom manjem niovu jer su finansijske mogucnosti manje ali da prave 4 do 5 eventa godisnje zasto da ne? sigurno ima naroda koji zeli gledati ovakve turnire kako kod nas tako i kod ostalih u regionu.
U pravu si cobra, Mahmić je bio u pitanju, nezgodna povreda ali ima vremena za napredak, mlad je i mislim da je dobra karijera pred njim.
:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 dec 2012, 20:52

ramiral je napisao/la:
Polo je napisao/la:

@ Make

U pravu si cobra, Mahmić je bio u pitanju, nezgodna povreda ali ima vremena za napredak, mlad je i mislim da je dobra karijera pred njim.
:mrgreen:
Sigurno ima mjesta za vise puta godisnje za Sarajevo fight, zamislite kada bi napravili turnir teskasa? I okupili najbolje borce iz regiona znaci nase Poturka, i Redzovic bi mogao pa onda Jurkovic Brestovac Radonjic Milanovic itd mogli bi napraviti pravi turnir za region.
Isto tako i Zenica i Tuzla mogu imati neki svoj event ranije je Salko radio u Tuzli ali ove godine nije ni toga bilo a na kraju i on bi mogao isto i u teskase se pridruziti onda i nasa mladja garda teskasa Mehic, Tufekcic, Tucak itd.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.