Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajd da vidim te bolje tikete, i po cemu su 'zanimljiviji' od mog?? Ne branim svoj tiket, al' ne kazem ni da nisam zasluzio..trkacica je napisao/la:Koja glupost sa ovim winom jedan covjek dobija bonus dva dana zaredom.
Ne moram ja nikad dobiti al treba biti posten bilo je i boljih tiketa .
Ne ljutim se ja, nego nisi fer.. msm razumijem ja tbe, i ja bi mozda, pa i svako drugi tako postupio.. al' stavi se u moju poziciju, i da ti tako govore (za sad si mi samo ti rek'o, al bit ce ovog jos u toku dana)trkacica je napisao/la:Rekao sam i sam ne moram nikad dobiti ovaj bonus ali moje misljenje da je trebao neko drugi dobiti jer je sigurno bio bar jedan bolji i zanimljiviji tiket od tvog.
opusteno,mislim nemoj da se ljutis
ja ispusi na Galati..pu pu pumandraX je napisao/la:eo ako još neko hoće da se nervira zbog Galate![]()
http://www.trgoals.tv/
Šehiću jadan ne bio, šta braniš
Ne mogu dobiti mrtvi HSV.Adelin je napisao/la:Hajde Leverkusen !!
Pazi sta radis kad` se obogatis.OTNYS_YNWA je napisao/la:Valjda ga može ovaj Vela Havle zabiti.. Još večeras Valencia 2, Feynoord ZX2 i Porto 2 za 13 maraka.
Na pola markice, dosta.Rooney88 je napisao/la:Pazi sta radis kad` se obogatis.OTNYS_YNWA je napisao/la:Valjda ga može ovaj Vela Havle zabiti.. Još večeras Valencia 2, Feynoord ZX2 i Porto 2 za 13 maraka.
Nemoj da ti slava udari u glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.