Zvjezdan Misimović
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Ma izjednačit će to Miske. Ona jučer asistencija mu je bila 19-a i još mu jedna fali da stigne Herzogov rekord. Džeko je u timu Bundeske 100%, a za ostale neznam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma moze miske i tri asistencije i to sve tri djeki...tako da djeko bude najbolji strijelac...a i da izjednace onaj rekord najbljeg dvojca tandema 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
[quote="Rz88"]Idealna momčad Bundeslige je zanimljiva stvar, mislim Džeko je tu 100%, vedad neće jer nije igrao ništa u proljetnom djelu nažalost, Miske bi trebao upasti a Sejo 50-50%. Ma i da budu samo 2 igrača to je velik čast za BiH.
Da hoće Miske još da riješi ove asistencije ahh kako bi to super bilo.[/quote
top spieler na kicker... ibisevic je prvi,, dzeko treci od napadaca...... sto znaci da su obojica tu..... salihovic je cetvrti od veznjaka, miske je tek 17 cini mi se iz veznog reda , mada se ja nadamda ce on biti u 11 idealnih bundeslige ,,, on dzeko schafer i begnalio, jer ipak suu prvaci zasluzuju bar 4 igraca... red bi bio da i ibisevica stava u 11 idealnih jer jbga povrea ga je sjebala
Da hoće Miske još da riješi ove asistencije ahh kako bi to super bilo.[/quote
top spieler na kicker... ibisevic je prvi,, dzeko treci od napadaca...... sto znaci da su obojica tu..... salihovic je cetvrti od veznjaka, miske je tek 17 cini mi se iz veznog reda , mada se ja nadamda ce on biti u 11 idealnih bundeslige ,,, on dzeko schafer i begnalio, jer ipak suu prvaci zasluzuju bar 4 igraca... red bi bio da i ibisevica stava u 11 idealnih jer jbga povrea ga je sjebala
Miske mora biti u idealnom timu kada skontam, najviše asistencija i ekipa mu prvak, i to Džeko, grafite, Miske i Schafer će biti čak i onaj retardinari golman iz Vukova može biti u idealnih 11. Lahma će staviti desno hehe.
da da zaboravio sam benaglia....... uvijek bude 5 ili 6 igraca iz prvaka, tako da ce ovih 5 upasti... ali i ibisevic ima dosta sansi jer ima daleko najbolju prosjecnu ocjenu , za salihovica sumnjam....ja mislim da ce to biti u napadu .. papak od gomeza , dzeko grafite..............sredina miske ribery hitsbesberge jones shafer lahm subotic simunicRz88 je napisao/la:Miske mora biti u idealnom timu kada skontam, najviše asistencija i ekipa mu prvak, i to Džeko, grafite, Miske i Schafer će biti čak i onaj retardinari golman iz Vukova može biti u idealnih 11. Lahma će staviti desno hehe.
- el-fighter
- Kontakt:
I Miske će biti u timu Bundeslige sigurno. Čovjek je najbolji asistent lige i nevidim razlog zašto i on nebi bio u timu Bundeske.
Magat, koji je na pohvalama skrtiji od ****, sinoc je falio Misketa
Reporterka, kao i ostali reporteri, zeljna senzacija samo zapitkuje za Dzeku i Grafitea, a Magat:
"Nemojte zaboraviti Misimovica koji je najvise pridonjeo da napadaci uopste postignu te golove

Reporterka, kao i ostali reporteri, zeljna senzacija samo zapitkuje za Dzeku i Grafitea, a Magat:
"Nemojte zaboraviti Misimovica koji je najvise pridonjeo da napadaci uopste postignu te golove

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- el-fighter
- Kontakt:
Ma zna Magath da mu je Miske glavni igrač. U onoj utakmici protiv Stutgarta, Wolfsi su gubili sa dva nula, ali su i dalje igrali dobro. Dali su gol, ali tada je izašao Miske i igra im se raspala.secer je napisao/la:Magat, koji je na pohvalama skrtiji od ****, sinoc je falio Misketa![]()
Zakardo je promasio ono sto nije smio... kasnije ih je Gomez unistio... Sreca pa im se to nece osvetitiel-fighter je napisao/la: Ma zna Magath da mu je Miske glavni igrač. U onoj utakmici protiv Stutgarta, Wolfsi su gubili sa dva nula, ali su i dalje igrali dobro. Dali su gol, ali tada je izašao Miske i igra im se raspala.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Na Premiere kažu da je ono Misketu bila 21. asistencija i na Bild.de, pa i na oficijelnoj stranici Borussie D. A na stranici njemačkog saveza ima 5 golova, a po Kicker-u 6. Uračunali su mu onaj auto-gol Štajnera, a to je bila asistencija, po zvaničnoj stranici njemačkog saveza. Znači, ima bar 20, po nekoliko izvora i 21. Samo na Kicker-u ima 19.
Vec sam naveo par puta, Mismovic je rekao da ima 18 asistencija (prije zadnje utakmice), pa mi se cini da je njegovo misljenje najrelevantnije.Boubacar Dialiba je napisao/la:Na Premiere kažu da je ono Misketu bila 21. asistencija i na Bild.de, pa i na oficijelnoj stranici Borussie D. A na stranici njemačkog saveza ima 5 golova, a po Kicker-u 6. Uračunali su mu onaj auto-gol Štajnera, a to je bila asistencija, po zvaničnoj stranici njemačkog saveza. Znači, ima bar 20, po nekoliko izvora i 21. Samo na Kicker-u ima 19.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rekord u "Kickeru" glasio je 17 asistencija, a prema njemu, do sada sam napravio 19. "Kicker" je za rekordere imao Voška (Wosz) i Hercoga (Herzog). U "Sportbildu" je Hercog bio najbolji sa 20 asistencija, a prema ovom listu, do sada sam imao 21 dodavanje za gol - objasnio nam je Misimović.
Rekord u "Kickeru" glasio je 17 asistencija, a prema njemu, do sada sam napravio 19. "Kicker" je za rekordere imao Voška (Wosz) i Hercoga (Herzog). U "Sportbildu" je Hercog bio najbolji sa 20 asistencija, a prema ovom listu, do sada sam imao 21 dodavanje za gol - objasnio nam je Misimović.Virtu4l je napisao/la:Da, jos jedna mu nedostaje da se izjednaci sa Herzogom koji je u sezoni 1994/95 asistirao 20 puta.Rz88 je napisao/la:19 asistencija ima danas je imao 1, mislim da mu još jedna fali za rekorda.
SRAMOTA ZA NAS.
http://www.spox.com glasajte za misketa jer kkako stvari stoje nece postat mvp lige jer gomes vodi,i ak se moze stavit neki natpis nesto da se glasa za njega
http://www.spox.com glasajte za misketa jer kkako stvari stoje nece postat mvp lige jer gomes vodi,i ak se moze stavit neki natpis nesto da se glasa za njega
fakat ljudi glasajte, igrač koji je najbolji asistent u historiji Bundeslige da ne bude MVP. smiješnoizudin_ze je napisao/la:SRAMOTA ZA NAS.
- el-fighter
- Kontakt:
Koliko puta se može glasati.izudin_ze je napisao/la:SRAMOTA ZA NAS.
ma moze se vise puta glasat samo se treba izlazit sa stranice pa ponovo ulazit i to je to hajmo ljudi zivnite
Wer ist für Sie der MVP der Bundesliga?
Robert Enke 4.1%
Mario Gomez 31.4%
Jermaine Jones 4.5%
Philipp Lahm 13.6%
Zvjezdan Misimovic 31.7%
Milivoje Novakovic 9.0%
Josip Simunic 4.0%
Artur Wichniarek 1.6%
Abgegebene Stimmen: 55207
Robert Enke 4.1%
Mario Gomez 31.4%
Jermaine Jones 4.5%
Philipp Lahm 13.6%
Zvjezdan Misimovic 31.7%
Milivoje Novakovic 9.0%
Josip Simunic 4.0%
Artur Wichniarek 1.6%
Abgegebene Stimmen: 55207
SAMO ŽELJO
izudin_ze je napisao/la:ma moze se vise puta glasat samo se treba izlazit sa stranice pa ponovo ulazit i to je to hajmo ljudi zivnite
za mozzila usere
tools/options/privacy/show cookies/delete

i možete opet