FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 feb 2012, 23:21

jel pocela gradnja ta sjeverne tribine il je onaj kurban bio mazanje ociju javnosti?
ne znam kakve su vremenske prilike tamo, nema vjesti o stadionu, pa se nadam da se mozda ceka da snijeg ode da se pocne gradit :mrgreen:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 15 feb 2012, 19:58

Odigrali jos 2 prijateljske i dobili kineske drugoligase FC BIT 3:0 i danske drugoligase Hobro 2:1

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 24 feb 2012, 14:18

Danas ce biti uklonjen snijeg sa terena.

slika

Stigao je i materijal za izgradnju severne tribine.

slika

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 mar 2012, 13:50

Ima li iko link za utakmicu Pazar-mali Partizan? Hvala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 mar 2012, 14:05

cole-ch je napisao/la:Ima li iko link za utakmicu Pazar-mali Partizan? Hvala.

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 mar 2012, 14:22

Admir Rascic 1:0
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Fidel
Kontakt:

Post Postao/la Fidel » 03 mar 2012, 14:28

cole-ch je napisao/la:Ima li iko link za utakmicu Pazar-mali Partizan? Hvala.
Imas na Areni 1
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 03 mar 2012, 15:03

samo_lijevo je napisao/la:Admir Rascic 1:0
Navijam svim srcem za vas svaka cast samo da tako i ostane do kraja naravno Admir ga zabi ipak je on bio kod nas prije Olimpica :) ;)

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 03 mar 2012, 16:27

cestitam novom pazaru samo nastavite i uspjeh ce sigurno doci

pokazite da je i nama bosnjacima mjesto u vrhu srbijanskog fudbala
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 mar 2012, 16:28

Bravo. Odličan rezultat protiv favoriziranog Partizana, remi je ravan pobjedi. Dobro je što ste odmah počeli sa dobrim igrama i rezultatima, to će se isplatiti na kraju, jer pobjegli ste sa tog predzadnjeg mjesta koje vodi u niži rang.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 03 mar 2012, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 03 mar 2012, 16:50

Hvala na cestitkama i zeljama
Sad sa stadiona ,prvo smo odigrali dosta dobro ali je neverovatan pad u 2 poluvremenu u kom smo se mucili i centar da predjemo,ukupno Partizan dosta bolji,zadovoljan rezultatom ali ne i igrom

uzivo gledajuci cini mi se da su sudije sudile u korist Partizana ,svaka neutralna lopta je bila njihova

jedino mi se ne svidja sto na ovakvim utakmicama dodje i 20% ljudi koji ne idu inace na stadion cak i ne prate fudbal ali culi da dolazi Partizan pa resili da vide,a tu ima onda svega gadjanje svim i svacim,petarde,raznorazni salovi i zastave ,ovaj problem ima dosta klubova kad je interesovanje veliko pa nagrne rulja

danas je bilo bratimljenje navijacke grupe Fenerbahcea i navijaca NP

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 03 mar 2012, 21:49

Mashaallah... Samo tako nastavite... :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2012, 17:08

Novi Pazar je pokazao juce dva totalno razlicita lica.Prvo poluvreme odlicno,odbrana na igraca,smirenost u igri,i lepo kretanje,no drugo poluvreme je pokazalo sve nedostatke Novog Pazara.

Prvo poluvreme je pokazalo bolju igru nego sto je Novi Pazar pruzao jesenas.Tome je i mnogo doprinela lepa fizicka pripremljenost,ali na zalost po njih za igru protiv Partizana,Zvezde,Vose,Radnickog oni nemaju snage za 90 minuta.Juce su izdrzali 45 minuta visokog ritma i to je to.Lepo su markirali napade Partizana u korenu ih sekli i sa sitnim prekrsajima upotpunosti smirili igru sto im je odgovaralo. U napadu su pokusali nesta vise da urade iz polukontri vecinom ali su uspeli samo jednom preko Rascica da dodju do gola nakon katastrofalnog postavljanja Ivanova koji ko zna kako je razmisljao kada se onako odvojio od Rascica,a i usled ne izlaska Stojkovica Rascic ono nije smeo da promasi.Imali su jos dve lepe akcije u prvom poluvremenu,jednom kada se Rascic posalio u duelu sa Miljkovicem mislim nisam siguran kada je onaj legao na zemlju,ali onda je dosao izuzetno los pas u sredinu,i drugi put kada je Stojanovic povukao akciju ali nije uspeo da lepo posalje loptu Rascicu.

Lepo je videti ispunjen stadion,i onakvu atmosferu(ne ulazim u to sta se pevalo),bitno je da nije monotono tribinama i da ljudi dolaze u sto vecem broju.

Novi Pazar i sledece kolo ima izuzetno tezak zadatak,cini mi se da idu na Banjicu i ja tu ne vidim kako bi mogli do pobede,jer Rad je zeljan da ove polusezone krene prema vrhu tabele nakon krize rezultata u prvoj.Evo danas su napravili prvi korak ka tome pobedom protiv poluraspalog Metalca u gostima 1:0.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 07 mar 2012, 16:04

smo vi hrabro naprijed a rezultati ce doci pozdrav za sve navijace NP iz BOSNE NAM PONOSNE
adeko

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 16:19

sanchi je napisao/la:
smo vi hrabro naprijed a rezultati ce doci pozdrav za sve navijace NP iz BOSNE NAM PONOSNE
Ja nisam navijac NP, ali mi je drago radi one atmosfere protiv Partizana svaka vam cast ono je nesto sto se nesmije zaboraviti ona atmosfera nesto strasno.Svim srcem pored mog Sarajva navijam i za vas pozz. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2012, 18:22

Posto idem na JNA da gledam Partizan-Sloboda odmah cu da stavim obavestenje da ko god bude spomenuo danasnja desavanja na tribinama Banjice dobija prvenstvo rezervacije karti za Banovice. ;)
Postedite sebe "hladjenja" a mene bespotrebnog brisanja. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 11 mar 2012, 01:53

Drugi vazan bod u drugom kolu,sto bi se reklo "igru brisi- bod pisi"

Odgledah snimak na lokalnoj TV i mogu da kazem da sam razocaran igrom ,totalna antipropaganda fudbala,mogucnosti nase ekipe znam pa nisam nesto vise ni ocekivao ali je Rad jako lose odigrao,Pazar se branio sto je I cilj bio

Jako tezak raspored ,ispratili Partizan,danas Rad a u srijedu Vojvodina,samo se treba ponadati da ova njihova kriza potraje jos koji dan :D

pocetak polusezone ,losi tereni,duga pauza... mogu biti razlozi slaboj igri vecine ekipa ali ako se ovako lose bude nastavilo igrati kasnije, gledanost ce drasticno opasti

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 11 mar 2012, 13:32

pazzarac je napisao/la:Drugi vazan bod u drugom kolu,sto bi se reklo "igru brisi- bod pisi"

Odgledah snimak na lokalnoj TV i mogu da kazem da sam razocaran igrom ,totalna antipropaganda fudbala,mogucnosti nase ekipe znam pa nisam nesto vise ni ocekivao ali je Rad jako lose odigrao,Pazar se branio sto je I cilj bio

Jako tezak raspored ,ispratili Partizan,danas Rad a u srijedu Vojvodina,samo se treba ponadati da ova njihova kriza potraje jos koji dan :D

pocetak polusezone ,losi tereni,duga pauza... mogu biti razlozi slaboj igri vecine ekipa ali ako se ovako lose bude nastavilo igrati kasnije, gledanost ce drasticno opasti
nema veze ! vazno da su bodovi tu

naprijed NP! i da vam dragi Allah dž.š da, da dogurate daleko
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 mar 2012, 18:45

Sta ja sinoc napisah na temi.

Naravno da cu da ti editujem post.

Devil
NO PYRO NO PARTY

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.