HKK Zrinjski

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

košarkaš
Kontakt:

Re: HKK Zrinjski

Post Postao/la košarkaš » 06 apr 2009, 16:49

str8 je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:Zrinjski je izgubio dobivenu utakmicu, sesar je na kraju malo zakazo-zakazo je pogrešna riječ-zasrao sa svojim forsiranjem šuta sa preko 9 metara, i izgubio je jednu važnu loptu pri kraju utakmice-jbga :roll: , i kako džida nije uspio zabiti barem jedno bacanje :cry:
Meni se čini da si ti bio na utakmici.... a i bio bi dobar komentator..... :lol:
normalno da sam bio!!!! a što ovo, "bio bi dobar komentator" :?: :)

str8
Kontakt:

Post Postao/la str8 » 06 apr 2009, 19:11

košarkaš je napisao/la:
str8 je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:Zrinjski je izgubio dobivenu utakmicu, sesar je na kraju malo zakazo-zakazo je pogrešna riječ-zasrao sa svojim forsiranjem šuta sa preko 9 metara, i izgubio je jednu važnu loptu pri kraju utakmice-jbga :roll: , i kako džida nije uspio zabiti barem jedno bacanje :cry:
Meni se čini da si ti bio na utakmici.... a i bio bi dobar komentator..... :lol:
normalno da sam bio!!!! a što ovo, "bio bi dobar komentator" :?: :)
A dok bi ti objasnio, izgubio bi te negdje usput...pa ću šutiti..... Ti i Kevin mi djelujete ko neki treneri? :D

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 apr 2009, 09:54

nisam ni t od trenera :D a ti mi djeluješ kao neki pametnjaković :lol:
ali dosta sad o ovome, trebamo se držat teme!!!!!

str8
Kontakt:

Post Postao/la str8 » 07 apr 2009, 16:49

košarkaš je napisao/la:nisam ni t od trenera :D a ti mi djeluješ kao neki pametnjaković :lol:
ali dosta sad o ovome, trebamo se držat teme!!!!!
Držim te za riječ... samo nisam do sad vidio da se držiš teme nego samo busaš bezveze.... gluposti pišeš....nemaš blage veze o košarci.... :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 apr 2009, 17:00

Ajmo momci,ostavite se ljubavnih izjava,nikoga ne zanima vaše natezanje!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 07 apr 2009, 22:01

Zrinjski izgubio u Trebinju od Leotara. Leotar će još nekome definitivno skinuti skalp u Trebinju.
Momče Hercegovče

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 07 apr 2009, 22:44

Josip321 je napisao/la:Zrinjski izgubio u Trebinju od Leotara. Leotar će još nekome definitivno skinuti skalp u Trebinju.
Hoće,Hercegovcu :mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 apr 2009, 22:48

Josip321 je napisao/la:Zrinjski izgubio u Trebinju od Leotara. Leotar će još nekome definitivno skinuti skalp u Trebinju.
pravo me je iznenadio poraz Zrinjskog u Trebinju!
zale se poslije svakog kola da nemaju para i neznaju kako ce slijedece kolo odigrati, a onda zapnu ili je Zrinjski jednostavno slabo odigrao?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 apr 2009, 22:49

leotar uopste nije tako slaba ekipa kao sto se misli i u trebinju niko nece moci igrati pod rucnom ove sezone morace se svako potruditi da dođe do pobjede. u ligi 13 su razbili ovu strasnu igokeu koju su neki na ovom forumu citavu sezonu dizali u visine.
You are someone else I am still right here

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 apr 2009, 01:46

str8
Kontakt:

Post Postao/la str8 » 09 apr 2009, 10:25

Bio na utakmici.... onaj Sudija iz Tuzle nas zaklo..... Druga dva se krila po terenu.... ne znam ni sam koliko tehničkih dmo dobili (5,6...) Zanimljivo da pošalju 2 sudije iz Tuzle (naš direktni konkurent za 4 mjesto, hehehe.... Čudo nam je liga, tita mi milog..... al dobro..... neće nam duh ubit ako nam sataru tijelo.... P.S. Sesara sudija isključi u 13. minuti (13 koševa, 3 trice za redom) ;) a onda mu se ovaj nahebe matere.... Kralj je to.... da je bog do onakvih više u našoj košarci.... ne bi bili kanta za napucavanje dje god izadjemo na gostovanje.... :twisted:

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 10 apr 2009, 22:45

Sesar definitivno treba manje pričati sa sudcima. Ali sudci nikako ne bi smijeli krojiti ligu. Ja sam se nadao da je to samo u nogometu slučaj ali sada vidim da je to i u košarci, rukometu ...
Momče Hercegovče

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 apr 2009, 13:01

Josip321 je napisao/la:Sesar definitivno treba manje pričati sa sudcima. Ali sudci nikako ne bi smijeli krojiti ligu. Ja sam se nadao da je to samo u nogometu slučaj ali sada vidim da je to i u košarci, rukometu ...
pa kad nekoga zaustavljaju i nogama i rukama, a ne sviraju se fauli, jel treba covjek sutiti i trpiti?

svugdje u svijetu se najbolji igrac ekipe (a sesar je citave lige) stiti maksimalno, samo kod nas pustaju prebijanje (sesar, taylor, ikonic...)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 11 apr 2009, 16:38

KK_Bosna je napisao/la:
Josip321 je napisao/la:Sesar definitivno treba manje pričati sa sudcima. Ali sudci nikako ne bi smijeli krojiti ligu. Ja sam se nadao da je to samo u nogometu slučaj ali sada vidim da je to i u košarci, rukometu ...
pa kad nekoga zaustavljaju i nogama i rukama, a ne sviraju se fauli, jel treba covjek sutiti i trpiti?

svugdje u svijetu se najbolji igrac ekipe (a sesar je citave lige) stiti maksimalno, samo kod nas pustaju prebijanje (sesar, taylor, ikonic...)

mali milion puta sesar radi faulove pa mu sudci progledaju kroz prste zbog imena, jel i to pošteno?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 12 apr 2009, 01:39

Može li netko tko je bio na utakmici reć kako je bilo na terenu.
Teško ćemo bez Mate ovu sezonu,a jbt kako imamo peh sa ozlijedama.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 12 apr 2009, 12:01

Eagles je napisao/la:Može li netko tko je bio na utakmici reć kako je bilo na terenu.
Teško ćemo bez Mate ovu sezonu,a jbt kako imamo peh sa ozlijedama.

ne znam šta bi ti rekao, zrinjski bolje otvorio utakmicu-odlično su čuvali grgata-obrana je dobro bila postavljena za grgata-nije se baš nazabijao u mostaru! imao je zrinjski mislim 27-17(tako nešto, i onda počinje igrati široki, i čak mislim odlazi 29-33, thomas se razigrao, grgat nije pokušavao zabiti već je i djelio lopte, i malo pomalo široki je preuzimao igru, i čak je u trećoj ili četvrtoj četvrtini bilo +20 za široki.....3/4 je široki apsolutno bio bolji i zasluženo pobijedio! u širokom bili dobri grgat, mason, thomas i mileković, kod zrinjskog je ćešković i sesar, samo što je sesar puno pucao šuteva.....atmosfera dobra, bilo je ja mislim pola pola/širokobriježana i mostaraca...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 12 apr 2009, 15:02

Evo i ja sam pročitao izvještaj,**** momcima fali podrške,čujem da su Sesara i jugu hakali s tribina.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 12 apr 2009, 15:40

Eagles je napisao/la:Evo i ja sam pročitao izvještaj,**** momcima fali podrške,čujem da su Sesara i jugu hakali s tribina.

a meni se ne sviđa kod sesara što je nedgje početkom četvrte četvrtine otišao na svoju ruku na klupu i nije htio više igrati(a imao je samo dvije osobne) kad je široki imao oko 15 razlike vodstva, jeboga pas, budi sa ekipom i kad gube i kad vode....a bilo je neki povika, ali netreba se na to puno obazirat, uvijek ima njih koji se malo prave važni....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 12 apr 2009, 15:50

Nisam znao to za Sesara,al u nas ti je takva publika,svi se prave treneri,a ima i oni što dolaze na utakmice samo da ispušu,ono što kući ne smiju.Takvi navijači i nisu potrebni.

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 12 apr 2009, 19:31

košarkaš je napisao/la:
Eagles je napisao/la:Evo i ja sam pročitao izvještaj,**** momcima fali podrške,čujem da su Sesara i jugu hakali s tribina.

a meni se ne sviđa kod sesara što je nedgje početkom četvrte četvrtine otišao na svoju ruku na klupu i nije htio više igrati(a imao je samo dvije osobne) kad je široki imao oko 15 razlike vodstva, jeboga pas, budi sa ekipom i kad gube i kad vode....a bilo je neki povika, ali netreba se na to puno obazirat, uvijek ima njih koji se malo prave važni....
Nije ni cudo gdje je zavrsio sa takvim mentalitetom. A sa vise pameti i toliko talenta mogao je i do Celticsa dogurati kad su ga ono draftovali...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 6 gostiju.