Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Johnyx95
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Johnyx95 » 03 feb 2012, 14:32

Ne slažem se, mislim da je samo u početnih nekoliko kola napravio par kikseva a od tada igra bez greške.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 14:51

rio je odbio kapitensku traku, i nece da bude kapiten engleske repke, vjerovatno jer je vec bio i capello mu je oduzeo i dao terryu, i sad kad su oduzeli terryu, daju ponovo riu, ne ide to tako, a gerrard jeste zasluzio i vjerovatno ce i dobiti traku ako ne bude imao problema sa ozljedama, a i on nije u onoj formi u kojoj je nekad bio, mislim da i parker 8-) iz spursa treba biti uzet u razmatranje sto se tice kapitenske trake jer je pravi vodja na terenu i prejak igrac a i sjajan primjer da se trud i zalaganje uvijek isplate, tako da cemo vidjeti...a sto se tice terrya, normalno da su mu oduzeli jer nemoze bit kapiten jedne takve repke i da ima podignutu optuznicu protiv sebe za rasizam, ipak mora se voditi racuna o ugledu te pozicije i sta ona predstavlja, jer taj koji nosi traku kapitena gordy albiona mora biti primjer svima, pogotovo mladima, a terryu je ovo vec drugi incident, i vec mu je jednom traka oduzimana, tako je odluka razumljiva ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2012, 16:19

U zadnjih 20 godina jedini pravi kapiten ove reprezentacije bio je Tony Adams. Ovo danas je sprdnja živa.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2012, 16:22

Bosco je napisao/la:U zadnjih 20 godina jedini pravi kapiten ove reprezentacije bio je Tony Adams. Ovo danas je sprdnja živa.
Istina. Samo bi jos dodao i Beckhama.

A vidim vec se zakuhava pred prvenstvo. U Engleskoj je tradicija da se nekoliko mjeseci prije prvenstva pocne spekulisat o raznim problemima velikih igraca. 2010. je bilo o aferama Rooneya, sad oko kapitenske trake. Samo cekam vijest o tome ko je yebo ciju zenu pa da cirkus ponovo krene. U glavnom, plafon im je cetvrtfinale jos jednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 03 feb 2012, 16:30

Mislim cak da i Frank Lampard zasluzuje kapitemsku traku,covijek bez incidenta a konstantno dobro igra.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 16:34

SiggiSmallz je napisao/la:Mislim cak da i Frank Lampard zasluzuje kapitemsku traku,covijek bez incidenta a konstantno dobro igra.
ma nemoguce da lampard dobije kapitensku traku, ako ne igra ni u chelseau u prvoj postavi :roll: , a u repki ga je capello vec izostavio iz prve postave i nije mu cak ni odlazak na euro zagarantovan ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 03 feb 2012, 16:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SiggiSmallz je napisao/la:Mislim cak da i Frank Lampard zasluzuje kapitemsku traku,covijek bez incidenta a konstantno dobro igra.
ma nemoguce da lampard dobije kapitensku traku, ako ne igra ni u chelseau u prvoj postavi :roll: , a u repki ga je capello vec izostavio iz prve postave i nije mu cak ni odlazak na euro zagarantovan ;)
Ma daj da Lampard ne ide na euro takmicenje?Mislim realno da bi to bilo smijesno jset da navijam za Chelsea al' to je skoro pa nemoguce.Po meni on ili Gerard trebaju dobiti traku.
Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 03 feb 2012, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 feb 2012, 16:36

Stevie će uzeti kapitensku traku.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 feb 2012, 16:47

Parker?
Ni u snu on neće biti kapiten, to je sasvim sigurno. Vjerovatno će Steven (zasluženo) staviti traku na ruku, a ne znam ko bi drugi zadovoljio ostale kriterije (da ga ne popljuje javnost + da ima liderske sposobnosti + da ima staž u reprezentaciji + da će biti starter). Možda jedino Hart, al' njemu nedostaje staž. Dakle, kako god da se okrene, sve se svodi na Gerrarda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 feb 2012, 17:56

Monolog je napisao/la:Parker?
Ni u snu on neće biti kapiten, to je sasvim sigurno. Vjerovatno će Steven (zasluženo) staviti traku na ruku, a ne znam ko bi drugi zadovoljio ostale kriterije (da ga ne popljuje javnost + da ima liderske sposobnosti + da ima staž u reprezentaciji + da će biti starter). Možda jedino Hart, al' njemu nedostaje staž. Dakle, kako god da se okrene, sve se svodi na Gerrarda.
ili rooneya ne znam ko je trenutno zamjenik kapitena vjerovatno ce on naslijedit kapitensku mada jedino sto rooneyu ne ide u prilog je ona suspenzija ostale kriterije zadovoljava
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 feb 2012, 19:49

motty je napisao/la:
ili rooneya ne znam ko je trenutno zamjenik kapitena vjerovatno ce on naslijedit kapitensku mada jedino sto rooneyu ne ide u prilog je ona suspenzija ostale kriterije zadovoljava
Tesko da ce Rooney biti.Ipak ce on da propusti nekoliko utakmica (ako se ne varam cijelu grupnu fazu propusta) pa bi bilo glupo da njemu dadnu.A i bez toga Stevite G bi najvjerovatnije bio kapiten, kao i u Juznoj Africi.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 19:54

Shanks je napisao/la:
motty je napisao/la:
Tesko da ce Rooney biti.Ipak ce on da propusti nekoliko utakmica (ako se ne varam cijelu grupnu fazu propusta) pa bi bilo glupo da njemu dadnu.A i bez toga Stevite G bi najvjerovatnije bio kapiten, kao i u Juznoj Africi.
nije cijela grupna faza, vec prve dvije tekme ;) :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 feb 2012, 19:56

rio_Ferdy88 je napisao/la: nije cijela grupna faza, vec prve dvije tekme ;) :mrgreen:
Pa s obzirom na to da Engleska nece dalje od cetvrtfinala, to je pola prvenstva :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 20:01

Shanks je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: nije cijela grupna faza, vec prve dvije tekme ;) :mrgreen:
Pa s obzirom na to da Engleska nece dalje od cetvrtfinala, to je pola prvenstva :mrgreen:
kako bolan nece, englezi osvajaju euro :mrgreen: , to je sigurno :mrgreen: zar necemo mi svi ovdje sa ove teme navijati za engleze na euru, meni bi bio totalni apsurd da podrzavam neki od engleskih klubova, a ne navijam za englesku repku na euru.. mi smo uz Gordy Albion do kraja :D :mrgreen: ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 feb 2012, 21:05

Shanks je napisao/la:
kako bolan nece, englezi osvajaju euro :mrgreen: , to je sigurno :mrgreen: zar necemo mi svi ovdje sa ove teme navijati za engleze na euru, meni bi bio totalni apsurd da podrzavam neki od engleskih klubova, a ne navijam za englesku repku na euru.. mi smo uz Gordy Albion do kraja :D :mrgreen: ;)
slika

preko lfc foruma znam za ljude koji su iz grada Liverpoola, a preziru Englesku repku :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 21:41

slika

preko lfc foruma znam za ljude koji su iz grada Liverpoola, a preziru Englesku repku :D
pa to vise govori o njima nego o repki ;) , znam i ja ljude iz BiH koji ne vole nasu repku i navijaju za komsije nam :roll: a svaki iole normalan navijac ce podrzavati svoju repku :mrgreen: ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 feb 2012, 21:46

slika

pa to vise govori o njima nego o repki ;) , znam i ja ljude iz BiH koji ne vole nasu repku i navijaju za komsije nam :roll: a svaki iole normalan navijac ce podrzavati svoju repku :mrgreen: ;)
poređenje ti je niđe veze s vezom, bolje ti je obriši post.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2012, 22:09

Carlo je napisao/la:
slika

poređenje ti je niđe veze s vezom, bolje ti je obriši post.
i sta tebi je normalno da ljudi iz liverpoola mrze englesku repku i ne navijaju za nju :roll: , kakva je to logika ako u toj repci igraju 'poolovi igraci i neki od njih budu kapiteni ;) , i nemam razloga brisati post, zasto si onda uopce navodio da ljudi iz liverpoola ne navijaju za englesku repku, ja sam samo rekao da mi je to isto kao kad ljudi iz bih koji su rodjeni ovdje preziru nasu repku, kao ovi iz liverpoola svoju :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 feb 2012, 22:36

.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 29 feb 2012, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 feb 2012, 23:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:i sta tebi je normalno da ljudi iz liverpoola mrze englesku repku i ne navijaju za nju :roll: , kakva je to logika ako u toj repci igraju 'poolovi igraci i neki od njih budu kapiteni ;) , i nemam razloga brisati post, zasto si onda uopce navodio da ljudi iz liverpoola ne navijaju za englesku repku, ja sam samo rekao da mi je to isto kao kad ljudi iz bih koji su rodjeni ovdje preziru nasu repku, kao ovi iz liverpoola svoju :roll:
I have 2 scouse mates (both fans of Liverpool FC) and I discussed the England game to them (we lost 1-0 to Ukraine) and they said they weren't bothered. They said ''Were scousers we hate England'' I thought they were joking at first but they weren't.

I spoke about it to my Dad (who lived in Liverpool for 6 years) and he said it was true, many scousers dont associate themselves with England because of how England seems to dislike scousers like they dislike the Welsh, Scottish and Irish. I already knew scousers were a mixture of Irish, Scottish and Welsh (hence the accent) but I never knew they felt this way towards us.

I went back to my Scouse mates who claimed they both really wanted the Rep of Ireland to qualify for the World Cup ''We'd rather Ireland qualified than England'' WTF! I cant belive it, its really weird.

My mates showed me something on LFCTV, it was ''Top ten teams we love to hate'' and England was number 4! They're hatred for England was official, and then I found the video below:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Apparently many Scousers now support Spain, because of the arrival of Torres and all the other spanish players at LFC. Im not saying all scousers support Spain or hate England (they dont) I mean I doubt every LFC fan hates England and I doubt Everton fans feel the same way.

But this is weird, anyone from Liverpool care to explain lol why the hate? And is it like this anywhere else in the world? Is their a city that hates its own country?
I don't care about the English national team, mainly because of the whole circus act that follows everygame they play. Along with the laughable bias that surfaces ("We're definately going to win the World Cup this time!" etc). I don't like the fact that United and Chelsea players play for England, how am I supposed to like them one week and then not the next week? Just can't do it. It also interupts the Prem, FA Cup and Champions League.

On the Spanish thing aswell, yes I do support Spain - nowhere near as passionatley as Liverpool, but I still hope they do well. This is mainly because our whole club is now based on Spanish people.
ova dva posta će biti dovoljna da shvatiš.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.