iiiiiiii, majmunchino odvratna. Lati se banane i nazad u cirkus iz kojeg si utekao.C.Ronaldo 9 je napisao/la:SEJAD SALIHOVIĆ JE NULA ZA CRISTIANA RONALDA!!!!SEJAD NIKAD NEĆE BITI NI PRIBLIŽAN.UOSTALOM I NEMA POJMA.CR9 IS THE BEST!!!!!!!!!!!
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bolesnik pa eto...Nemojte molim Vas da vise obracamo paznju i ikako koment ovakve parazite....C.Ronaldo 9 je napisao/la:SEJAD SALIHOVIĆ JE NULA ZA CRISTIANA RONALDA!!!!SEJAD NIKAD NEĆE BITI NI PRIBLIŽAN.UOSTALOM I NEMA POJMA.CR9 IS THE BEST!!!!!!!!!!!
- bayernovac
- Kontakt:
Sa koje si ti planete? Kakve su to izjave? Pojma nema taj tvoj cr9 vidili smo kako trči za parama muška sponzorušaC.Ronaldo 9 je napisao/la:SEJAD SALIHOVIĆ JE NULA ZA CRISTIANA RONALDA!!!!SEJAD NIKAD NEĆE BITI NI PRIBLIŽAN.UOSTALOM I NEMA POJMA.CR9 IS THE BEST!!!!!!!!!!!
Sejo majstore legendo naša
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Ma taj tvoj cr9 je ništa, pa salihamidžić mu je skoro očitao lekciju kada su igrali juve i real tako da ne brstiš više....C.Ronaldo 9 je napisao/la:SEJAD SALIHOVIĆ JE NULA ZA CRISTIANA RONALDA!!!!SEJAD NIKAD NEĆE BITI NI PRIBLIŽAN.UOSTALOM I NEMA POJMA.CR9 IS THE BEST!!!!!!!!!!!

SEJO LEGENDO SAMO NAPRIJED....
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ta vidite da trola po forumima... Ne gubite vrijeme na njemu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sejadov najbolji gol,a i meni najdraži!
ne spominji ovaj go brera1981 je napisao/la:
ovaj gol ce uc u legendu, bgm....dzenidm je napisao/la:ne spominji ovaj go brera1981 je napisao/la:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Što vas lik naloži na brzaka 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sejo je definitivno izrastao u velikog igraca sto je pokazala sinocnja utakmcia Hoff-Schalke, veliki je borac na terenu, nema izgubljene lopte, ima ljevicu ubitacnu, i R.Carlos bi mu pozavidio iz najboljih dana. Samo ce biti steta ako ga Ciro ne isturi vise prema golu u predstojecim utakmicama.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Juce je bio pravi vodja,pretrcao najvise,borio se najvise ne gine mu neki jak transfer zimus.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pozlatila mu se ljevicara1981 je napisao/la:

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ebg, zasluzi se i to....seha je napisao/la:Pozlatila mu se ljevicara1981 je napisao/la:
Sejadov najbolji gol,a i meni najdraži!Ko bi reko tad da cce ti momci sad igrat ovako velike uloge u svojim ekipama u jednoj od najjacih euro liga

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ov je da se najezis samolejla je napisao/la:ovaj gol ce uc u legendu, bgm....dzenidm je napisao/la:ne spominji ovaj go brera1981 je napisao/la:
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
ra1981 je napisao/la:
Sjećam se kao jučer, dali smo gol, primili ga oko 6 ili prije, i nije nam svirao dva očigledna penala. Pokrao nas je sudac.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Pa tada je Sejo bio poluafirmisan igrač. Danas nosi kapitensku traku u klubu, a to znaju internacionalni sudci. Sad te ne moze ili mozeRz88 je napisao/la:ra1981 je napisao/la:
Sjećam se kao jučer, dali smo gol, primili ga oko 6 ili prije, i nije nam svirao dva očigledna penala. Pokrao nas je sudac.

Više nije kao što je bilo, i hvala Bogo što nije.

Kahva, Kava, Kafa!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo majstora!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
najjaca stvar kod ovog gola sto je komentator osjetio da ce ga dati heheomerbavarac je napisao/la:
Evo majstora!!!!
MAJSTOR! 

ABd na zimskom prelaznom roku u Bayern ide
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.